سری زدم به تالار و پاسخهای دوستان رو ذیل نوشته "طرح قوانین تالار" دیدم و قصد پاسخ نداشتم ، اما نوشته امضای آقای 118 به نظرم جالب اومد :
من جمع اضدادم !
ازدحام تناقض ها !
چون روی پای خودم ایستاده ام !
و تویی که همچون تاک بر دیگران لنگر انداخته ای محکوم به سکوتی !
We will never submit . We will never be silenced. We will never forget
1- خدا نکنه ما ازدحام تناقضها باشیم چه اینکه اونوقت از تک تک جملاتمون هم این تناقضات آشکار میشه .امیدوارم اینگونه که در حرفها و نوشته هامون تناقض باشه نباشیم
2- و یه سئوال از شما که جمع اضداد هستید چه تناقض و تزاحمی بین فامیلی و همزمان ارتباط فکری و کاری هست و حال اونکه در این ارتباط و کمک و همیاری و همدردی هیچ نفعی مترتب نمیشه ، هیچ پست و مقام و .. تقسیم نمیشه ؟ و آیا این ارتباط گناه و خطا و اشتباهه ؟
3- و خواننده محترمی که این سطور رو میخونه با خوندن یادداشتها و بعضا پیشنهادات و انتقادات آرمانخواه - اینجانب - خود حکم کنه که کجای اون مطالب در تضاد و تناقض هست و کجاش بوی فامیل بازی و رانت و رانت خواری و .. میده ؟
4-و البته و صد البته که من دوست میداشتم و دارم که در ذیل هر یادداشتی دوستان به نقد محتوایی اون می پرداختند - خواسته ای که در بسیاری از یادداشتهام تصریح شده و کمتر و کمتر پاسخی گرفتم - و امروز هم پذیرای نقدها ، توصیه ها و راهنماییهای شما عزیزان هستم و از اونها بهره خواهم برد.
5- و از دوستانی نظیر fnh63 و 118 تشکر میکنم که وقت گذاشتن و مطالب وبلاگ بنده رو خوندند و ازشون مییخوام اگه در اون مورد هم نظری دارند در وبلاگ قرار بدن.
6- در پایان توصیه ام اینه که عمر و وقتمون رو صرف موضوعاتی کنیم که ارزش و نفعی -مادی یا معنوی - برامون داشته باشه ضمن اینکه با همه این حرفها کمتر کسی به اصل مطلب پرداخته و اونو به بحث گذاشته .
با آرزوی توفیق و بهروزی شما .

علاقه مندی ها (Bookmarks)