قبل از هر چیز دیگه این نکته رو خدممتون عرض کنم که شما الان 2 پست در یک روز دادین و چون کاربر معمولی هستید می تونید هر روز فقط 3 پست بدین.
پس یا مشترک بشین که بتونین به صورت نا محدود پست بدین و هزینه ی اندکی داره. و یا اینکه صبر کنین بقیه ی دوستان هم نظراتشون رو بگن و یهو در قالب یک پست باقی مانده ی امروز، جواب بقیه ی دوستان هم بدین.
و اما راجع به اصل مطلب.
خوشحالم که حرفام تا اینجا تونست مفید واقع بشه. ببینین پسرا خودشون استاد منطق هستند. در مورد ظاهر از در منطق باهاشون وارد نشید.
کاملا موضوع بحث رو عوض کنید.
یه سری مهارت های کلامی هست که باید یاد بگیرید. احتمالا شما یه دختر خجالتی و کمرو هستید. اینطور که مشخصه همش منتظر محبت از ناحیه ی شوهرتون هستید.
اگه شما تا ابد واسه ایشون صبر کنید و ایشون هم چیزی از شما نبینه که بخواد جذب شه که دیگه فاتحه رابطه خوندست.
شما دیگه الان باید ایشون رو جذب کنید و تلاشتون رو کنید که جنبه های دیگه ی خودتون رو بهش نشون بدین.
در مقابل همه کمرو و خجالتی باشین عیبی نداره اما در مقابل شوهر نه. پسرهای درونگرا و کم حرف از دخترهای پر انرژی و برونگرا بیشتر خوششون میاد و جذبشون میشن.
البته این به این منظور نیست که اون دختر جلو غریبه و نامحرم خودشو عرضه کنه. ولی جلو شوهرش تا جایی که می تونه کمرویی و خجالت رو کنار بذاره و با اعتماد به نفس کامل برخورد کنه.
کلا زمانی که باهاش تلفنی صحبت می کنین و با انرژی و شوخ طبعی صخبت کنین. فکر کنین یکی از صمیمی ترین دوستاتون پای خططه که 10 سال ندیدینش.
سر به سرش بذارید.اذیتش کنید.گاهی به شوخی الکی جیغ و داد کنید. این رفتارا نصف به نصف باشن.طوری نباشه که ایشون همش از شما رفتارای بچگونه ببینه.
بلکه متوجه بشه وقتی حرف احوال پسریه شما یه دختر بچه ی ناز و کوچولو و وقتی صحبت از مسائل جدی و زندگیه شما یه خانوم بالغ هستید.
ببینین شاید دوستانی که می خونن بگن این رفتارایی که گفتم خیلی بچگونست.
اما دوستان باور کنید پسرا خودشون مرد هستند.مرد نمی خوان.یه شیرین زبون وفادار می خوان.یه بازیگر می خوان.یه دختر شیطون می خوان.یکی که به موقعش شیطون باشه و به موقع دیگه اش با سیاست و با مهارت و خوش فکر.
بدست آوردن این مهارت ها اوایل مشکله اما کم کم بدست میاد و کم کم طرفتون جذب میشه.
واسه جذب کردنش استخاره نکنید.شروع کنید به یادگیریه یه سری کلمات و از این پیله ی کم رویی و جدی بودن بیایید بیرون. نگذارید جملاتی مثل با قدت مشکل دارم رابطه ی زن و شوهری رو خراب کنه.موقع این حرفا تبدیل به همون دختر بچه ی شیطون بشین و ازش بگذرین و مسئله رو خیلی راحت تموم کنید.
جذب پسرها اصلا سخت نیست.فقط یه چیز می خواد. رو.

علاقه مندی ها (Bookmarks)