با سلام ودرود
دوست عزیز قضیه ی بنده هم تا حدودی مثل شماست یعنی اختلاف سنی 9 سال و اندی و در رابطه با این اختلاف سن تقریباً تحقیقات زیادی رو از اینترنت گرفته تا استاد دانشگاهم و ... انجام دادم و با محکمی میتونم بهت بگم که این اختلاف سن هیچ مشکلی رو بوجود نمیاره اگر ! اگر توی موارد دیگه ی انتخاب شریک زندگیت مانند طرز تفکر ، عقاید ، خلق و خو و ... تناسب داشته باشید به عبارت دیگه اختلاف سن فقط 10 درصد یا کمتر از 10 درصد از موارد اصلی انتخاب شریک زندگی رو تشکیل میده . به عنوان نمونه بارز اینگونه اختلاف سن میتونم به اختلاف سنی 15 ساله ی پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) اشاره کنم که پیامبر (ص) 15 سال از حضرت خدیجه (س) کوچکتر بودن و موارد بسیار دیگه .
دوست عزیز از این موضوع که بگذریم میرسیم به راه حل مطرح کردن این موضوع عاشقی به خانواده ی محترم خودت و اون دختر خانم . قبل از هر چیز باید بگم که این موارد فقط نظر بنده هست و شاید به نظر خودت و دوستان مسخره بیاد ولی بهت قول میدم که تا 80 درصد میتونی راه خودت رو پیدا کنی ولی احتیاج به تلاش و زیرکی و وقت داره و امیدوارم که راه حلی مناسب باشه و روش فکر کنی چون واقعاً می فهمم و درکت میکنم که چی می کشی . ( ناامید نشو . هرگز . چون ممکن با دو سه بار جواب رد دادن قصد امتحان کردنت رو داشته باشن ، پس هرگز و هرگز و هرگز ناامید نشو )
به طور کل باید در این دوره زمونه با سیاست جلو بری ، حتی آب خوردنت هم باید با سیاست باشه ، تو قرن 21 اونهایی مستحق گروه برترین ها هستن که حتی از افکار احمقانه دیگران بهترین استفاده رو بکنن ( یعنی سیاست داشته باشن )
دوست من ابتدا باید مادر خودت رو از موضوع عاشقیت باخبر کنی و بعد از اون باید مادر اون دختر خانم رو شناسایی کنی و آمارش رو در بیاری و به مادرت بگی که یه طرح دوستی با مادر اون دختر خانم ترتیب بده ( مثلاً تو صف نونوایی یا پیاده روی صبحها یا هر طوری که خودت طبق اون آماری که گرفتی و میدونی ) فقط حواست باشه که مادرت هیچ چیزی رو مطرح نکنه . از این طریق می تونی به عقاید و خلق و خوی خانواده ی اون دختر خانم پی ببری و بفهمی که آیا اون خانواده مناسب شما هست یا نه ! پس از اینکه مدتی از این دوستی خانوادگی گذشت و اوضاع بر وفق مراد شد و هر دو خانواده تا حدودی با هم آشنا شدن میشه یواش یواش این موضوع عاشقی رو مطرح کرد البته این هم باید کاملاً حساب شده باشه .
شما هم تا اون زمان باید خودت رو بسازی و با سعی و تلاشت در کار و تحصیل و حتی ورزش خودت رو به خانواده ی دختر خانم نشون بدی و به طور غیر مستقیم بهشون بفهمونی که میتونی شریک زندگی آینده ی خودت رو خوشبخت کنی ( یعنی دخترشون رو ) پس دوست من تلاش کن ( بنده هم با تلاشم دارم همچین کاری رو انجام میدم و تا الآن خدا را شکر موفق بودم )
در ضمن عقد 7 8 سال رو هم از سرت بیرون بنداز ، این رو دوستانه بهت میگم چون نمیشه ، مطمئن باش که اگر شما با تلاشت خودت رو به اونها نشون بدی و اون دختر خانم رو عاشق خودت بکنی هیچ وقت به شما جواب رد نمیدن ، تازه کمکت هم میکنن ، چون میبینن که داری تلاش میکنی و عشقت پاک هست .
اگر در خواب می دیدم غم روز جدایی را / به دل هرگز نمی دادم خیال آشنایی را
دوست من چنین مشکلاتی در راه عشق هست که عاشقی رو زیبا میکنه . – عشق یعنی گریه و زاری –
هرگز و هرگز و هرگز و هرگز ...... و باز هم ، هرگز ناامید نشو ، دنیا برای انسانهای ناامید جایی نداره و هیچ وقت نگو نمیتونم یا نمیشه ...
با تشکر – بهروز
به امید روز پرواز

علاقه مندی ها (Bookmarks)