نگران نشید حالم خوبه این گریه خوشحالیه چون دعای شما ها بخصوص بانو مصباح در حقم مستجاب شد
ای امام رضا ازت ممنونم حاجتمو دادی جواب دعای دوستانمو در حق من اجابت کردی
ای خدا ممنونمممنون
یا فاطمه زهرا دعای تمام هم تالاریهامو مستجاب کن نذرمو در حق فرزندت امام رضا خواهم داد و تو نیم فصل دوم به پابوسش خواهم رفت
خبر خوب دارم از دادگاه امروز... که تو تاپیکم میگم توضیح کامل. الان مهمون دارم فامیلامون اونم دسته جمعی اومدن خونه پدرم که یه جورایی از وضعیت من آگاه بشن . ولی خواهرم خبر داد برا همدردی نیومدن اومدن دختر نمایون یعنی خواستگاری از تو برا دخترشون چون اونم آوردن . . عجیب نیست . این رسم بدیه. و باید جلوشو بگیرم .
در هر حال خوشحالی من از مهمونا نیست از روند پروندمه که به دعای شما عزیزان به نفع من پیش رفته . خب دیگه شرمنده مادرم داره صدام میزنه فکر کنم وقت چایی بردن . ببخشید دیر شد فردا میام خیلی خیلی برام باارزش هستید وبهتون اعتقاد دارم .
از یاکریم داخل باربی کیو خونه خودم هم که دوتا بچه هم داره ممنونم چون خیلی باهاش دردل کردم بیشتر از شما میدونه که کمتر نه.. میدونم که اشکای منودیده و حتما اونم تو این شادی سهمی داشته . البته نون آبش براه
ای بابا دل کندن از شما هم سخته . مدیر منوشارژ کن فردا پول میزنم تا شامل تخفیف بشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)