بله خانم شیدا پس اینجوریه ! اولا این کل روبایدبا خانمهای مصباح الهدی ودلجو بندازیچون اونا باعث شدن تاریخها اینجوری بشه بخصوص خانم مصباح الهدی که گفت فقط تاقبل ازتاریخ یک مراسم مذهبی میتونه شرکت کنه خلاصه هر دوگفتند مرغ یه پا داره خیلی هم اصرارکنی میگیم اون یه پا رو هم نداره منم دلم برای مرغ بیچاره سوخت
دوما حالاکه شمابه جمع کل کلیستها اضافه شدید اون موقع که همکاران گرامیتون فرق کره وپنیر رو نمیدونستن کجابودید؟مدارک وسوابقش موجوده
اون موقع که پرچمشون خاکی شد کجابودید؟
یه نگاهی به پستهای صفحات قبل بندازیدکه چطور اعتراف میکردن.
نتیجه گیری: مدیرپویا کوتاهترین دیوار
![]()

چون اونا باعث شدن تاریخها اینجوری بشه بخصوص خانم مصباح الهدی که گفت فقط تاقبل ازتاریخ یک مراسم مذهبی میتونه شرکت کنه خلاصه هر دوگفتند مرغ یه پا داره خیلی هم اصرارکنی میگیم اون یه پا رو هم نداره منم دلم برای مرغ بیچاره سوخت
دوما حالاکه شمابه جمع کل کلیستها اضافه شدید اون موقع که همکاران گرامیتون فرق کره وپنیر رو نمیدونستن کجابودید؟مدارک وسوابقش موجوده
اون موقع که پرچمشون خاکی شد کجابودید؟
یه نگاهی به پستهای صفحات قبل بندازیدکه چطور اعتراف میکردن.

.یکی دیرمیادیکی زودمیادیکی خواستگار داره یکی باید زودتر گوجه وسیب زمینی برسونه دست وزیرجنگ. حالا خودتون حساب کنید چطوری مدیرپویا هنرنمایی میکنه
تازه اخیراباید خط کش وترازوبگیرم دستم عکسهای پیوستو مترو وزن کنم این دیگه آخرپویاییه 

اتفاقاضمانت اجرایی محکم داره مورد داشتیم یابهتره بگم موارد زیادی داشتیم اونجا قانون رو زیرپاگذاشتن توی همین کل کلستان باتذکراتی که دریافت نمودن تقاضای بخشش کردن

علاقه مندی ها (Bookmarks)