من چندین بار به شما گفتم که مساله اشتغال یا عدم اشتغال نیست. مساله طرز تفکر یک انسان و نگاهش به زندگی مشترک و وظایف همسری ، نگاهش به زندگی مطلوب و ایده آل است. دیدگاهش به زن و توانایی های یک زن است.
من یک بار دیگر قسمت های مهم پست هایم را برایت می گذارم. اینبار به منظور اصلی من دقت کن انتظار جان :
می دانی من بیشتر روی چه چیزی تاکید دارم ؟روی این نکته که با مردی ازدواج کنی که تو را آنقدر دارای شعور و عقل و تدبیر و درایت بداند که چنین حرف های زننده ای را مطرح نکند. آنقدر به تو اعتماد داشته باشد که بداند شما نقش خودت را به عنوان یک مادر و همسر به خوبی ایفا خواهی کرد و نیازی به آقابالاسر نداری. با مردی ازدواج کنی که خوشحالی تو را خوشحالی خودش بداند و تو را یک آدم متعصب تصور نکند که نمی توانی براساس شرایطی که داری برای زندگی ات تصمیم بگیری و به خانواده ات ضربه خواهی زد. برعکس تو را یک زن انعطاف پذیر و مدبر بداند که بهترین ها را برای شوهر و خانواده ات رقم خواهی زد .
وقتی روح دوتا آدم به هم نزدیک باشد به هم اعتماد خواهند کرد و اینقدر خشک و خشن با هم برخورد نمی کنند. حتما متوجه منظورم شدی که روی اشتغال تاکید ندارم بلکه روی طرز فکر و طرز تلقی یک مرد از شما تاکید می کنم.
عزیزم واقعا می توانی با مردی که اینقدر برایت شرط و شروط می گذارد ، ذره ای به تو اعتماد ندارد و اصلا دنیای تو را و توانایی تو را درک نمی کند ، یک زندگی شاد داشته باشی؟ واقعا با مردی که اینگونه رفتار می کند می توانی یک حس قشنگ عشق و صمیمیت را داشته باشی و از درون قلبت بهش نزدیک باشی ؟
خوب روی حرف هایم فکر کن و ببین ته قلبت چه می گذرد . این خیلی مهم است .
- - - Updated - - -
خوب ما انسان های معمولی وقتی به خاطر کسی از آرزوهایمان گذشت می کنیم انتظار داریم که این گذشت ما بی جواب نماند. انتظار داریم که :
- او قدر گذشت ما را بداند و آن را وظیفه تلقی نکند و بی تفاوت نباشد.
- او هم متقابلا خودخواهی را کنار بگذارد و در زندگی دائما انتظار گذشت و فرمانبرداری از خواسته هایش را نداشته باشد. یعنی گذشت های سلسله وار و بی پایان. اینکه همیشه حق را به جانب او بدهیم.
- انتظار داریم که اگر ما را از شرایط مطلوبی که قلبا آرزویش را داشتیم برکنار کرده است ، شرایط بهتری برایمان فراهم کند. یعنی شرایطی که ما آن را به آرزویمان ترجیح بدهیم و بگوییم: آه این شرایط اصلا قابل مقایسه با آنچه آرزویش را داشتیم نیست. چقدر خوب شد به حرف او گوش کردم!!!
- انتظار داریم که اگر ما گذشت می کنیم طرف مقابل هم این گذشت را داشته باشد و او هم به خاطر ما از خواسته هایش صرفنظر کرده و به دل ما راه بیاید.
اینها شرایطی است که وقتی انسانی به خاطر کسی دیگر از آرزوها و خواسته هایش گذشت می کند و به شرایط طرف مقابل تن می دهد ، به طور خود به خودی در ذهن و روح او ایجاد می شود. مگر اینکه عشقی دیوانه وار بین دونفر حاکم باشد که اصلا تمام حساب های مادی این دنیا کنار برود که بحثش جدا است و در حال حاضر شما انتظار سبز عزیز چنین شرایطی را ندارید.
خوب پس این دوره طولانی تر شناخت لازم است که شما بفهمی آیا این مرد کسی هست که بتواند این گذشت شما را جبران کند و رضایت شما را تامین کند یا نه؟ و آیا آنقدر برای شما جذاب و دوست داشتنی است که بتوانید به خاطر او گذشت کنید یا نه.
- - - Updated - - -
انتظار جان بهتر است وقتی کسی حرفی را مطرح می کند سعی کنی عمیق تر نگاه کنی. اشتغال یا عدم اشتغال یک معلول است ، شما باید علت را پیدا کنید. باید ببینید که وقتی کسی شرایطی را برای شما معین می کند ، صرفنظر از آن شرایط ، چه تفکری چه تربیتی چه شیوه زندگی و چه اعتقاداتی پشت آن است. آن مرد چه تجربیاتی داشته است که به این نتیجه رسیده است.
انتظار جان من یک پست طولانی از زندگی خودم و تجربیاتی که داشته ام گذاشتم . با این کار من نشان می دهم که اگر شرایط خاصی در زندگی مد نظر من است چه تجربیاتی را از سر گذرانده ام که به این نتایج رسیده ام.
و این را بدان که مهمتر از خود نتیجه گذشته و تجربیاتی است که علت آن است و پشتوانه آن است.
وگرنه عزیز من دنیا متغیر است. شما نمی توانی آینده را پیش بینی کنی. خود من الان دنبال اشتغال نرفته ام و یا کلاس می روم یا کتاب می خوانم یا درس . دلیلش مهم نیست. شرایط زندگی اینگونه ایجاب می کند. من هم راضی هستم از زندگی .
اما همین من ممکن است شرایطم طوری بشود که مجبور شوم صد درجه تغییر کنم . کلاس و مطالعه و درس را کنار بگذارم و سرکار بروم.
وقتی من می بینم شرایط دنیا اینقدر متغیر است تعصب به خرج نمی دهم. نه روی عدم اشتغال تعصب دارم نه روی اشتغال.
اما چیزی که برای من مهم است همان ها است که توضیح دادم. طرز فکر افراد و منطق آنها و نگاهشان به زندگی و اینکه چقدر انعطاف پذیر هستند و اینکه چقدر دنیای خود را شناخته اند و به ناپایداری آن پی برده اند برایم مهم است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)