به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام.راستش این که طرف چقدر صادق باشه رو نمی دونم. اخه میدونید این موضوع این قدر بد بودنش واضح هست که حتی با سوال غیر مستقیم هم طرف مقابل قطعا نمیگه موافق هستم و.. ولی با توجه به واکنشش میشه شاید تا حد زیادی متوجه شد طرف چقدر راست میگه یا نه... قطعا کسی که اهل این کارا نباشه جواب قاطع تری خواهد داد (هر چند عکسش شاید همیشه برقرار نباشه یعنی هر جواب قاطع هم دلیل بر این که طرف اصلا اهل این چیزا نباشه نیست)

من به این نتیجه رسیدم ادم به هر چیزی فکر کنه از نوع خوب یا بدش خواسته ناخواسته گریبان گیرش خواهد شد... به نظرم این نگرانی شما تا حدی واقعا درست نیست.. و این جا بحث احتیاط نیست..

قبلنا میشنیدم میگفتند ازدواج هندوانه سر بسته هستش نمی فهمیدم یعنی چی ؟؟!! میگفتم خب ادم تحقیق میکنه و.. ولی الان متوجه میشم هر چقدر تحقیق کنی و.. یه چیزا رو تا با طرف هم خونه نشی تا نری زیر یه سقف و.... ...
    متوجه نمیشی و با توجه به فرهنگ ما نمیشه هم مستقیم پرسید و شاید هم درست نباشه و.. اون وقت بعد این که رفتی زیر یه سقف و.. متوجه میشه ادم توی یه سری چیز ها چقدر با هم سنخیت داشتند یا نداشتند

نمیدونم همجنین مشاوره هایی هست یانه..مثلا وقتی زوجین حضوری مراجعه می کنند بهشون قبل عقد.. مثلا این مورد برای شما مهم هستش توی یه جلسه خصوصی اینو با ایشون مطرح کنید و بعدش ایشون توی جلسات بعد که خصصوی با طرف مقابل میزارند با توجه به این که این کاره هستند تشخصی بدند طرف ایا اهل این کارا هست یا نه...

توی پست بعدیتون سوالی پرسیدید نظرمو میگم.. به نظرم این چیزا اصلا مشخص نیست.. اولا این ویژگی مثبتی که خدا به شما داده نباید بشه برای شما تهدید و باید یه فرصت باشه پس قدرشو بدونید.. چون قطعا باعث میشه خواستگار های بیش تری داشته باشید... به نظرم بهتره به خدا توکل کنید اول و اخرش ..ولی در این میون قبل از این که چیزای ظاهری طرف براتون مهم باشه اصالت خانوداگی و ایمان و اخلاقیات طرف مهم باشه... شاید فردا براتون دو خواستگار بیاد با شرایط یکسان برای شما از نظر به دل نشستن و.. بعدش مثلا یکی وضع مالی مناسب تری داشته باشه موقعیت اجتماعی بهتر و.. ولی شاید براشون مسایل جنسی بیش تر در اولویت باشه ...ولی یکی دیگه شرایطش نسبتا پایین تر باشه ولی بیش تر بحث روابط عاطفی و .. ازدواج براشون مهم باشه... خیلی ها شاید بدون علم به این موضوع اونی که شرایط بهتری داره رو انتخاب کنند.. به نظر من شما با خوندن کتاب و مقاله و.. به این اطلاعات برسید که چگونه میشه با پرسیدن سوالاتی غیر مستقیم تشخیص بدید خواستگار شما دیدگاه اصلیش راجب ازدواج چی هستش... فکر کنم مشاوره ها این کارو بکنند... با پرسیدن سوالات و ازمون هایی زیاد فکر نکنم سخت باشه.. راجبش تحقیق کنید به جواباتون می رسید..

اما اگه بخوام یه اعتراف صادقانه بکنم می دونید چی هست.. من هر چی سنم کم تر بود بیش تر هدفم و دیدگاهم راجب ازدواج مسایل عاطفی بودش.. و مسایل دیگش در حد صفر بود باور کنید.. بر خلاق متاسفانه عموم جامعه که اون زمان فکر می کردند اگه میخوام زود ازدواج کنم توی سن 19 یا 20 که بودم..به خاطر این مسایلی هستش که شما فرمودید... هر چند بعد هر رابطه و ازدواجی قطعا این چیزا عادی هستش چون نیازی هستش که خدا قرار داده و طرفین جذب هم خواهند شد و..

ولی الان هر چه رو به سن بالاتر میرم سایر مسایل هم داره برام مهم تر میشه... و دیگه به ازدواج فقط برای بحث عاطفیش نگاه نمی کنم و خیلی جامع تر و کلی تر نگاه میکنم توی تمام ابعادش.... پس سن خواستگار شما و شرایطی که داره همه دست به دست هم خواهد داد.

یه بار این جا خوندم اقایون از این مسایل به عشق می رسند و.. ولی خانم ها از عشقی که بهشون داده میشه به این مسایل می رسند..پس انشالله یا یه توازن از هر دو طرف میشه یه رابطه ی خیلی خوب داشت.سعی کنید به اتفاقی که نیفتاده فکر نکنید.. در عوض هنوز که ازدواج نکردید با بالا بردن اطلاعات خودتون یه انخاب درست رو داشته باشید به امید خدا.

به سایت زیر شاید بد نباشه سر بزنید...
    drfarhang.mihanblog.com

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

hsp70 (جمعه 14 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)