سلام hsp 70
من یک مرد هستم و شما یک خانم و دید آقایان کمی متفاوت است نسبت به این داستانها تا خانمها
درصد کسانی که به خواندن این مطالب اعتیاد دارند در آقایان زیادتر است متاسفانه
اما همانطور که دوستان گفتند ابن مطالب 99 % اش دروغ و ساخته ذهن و خیالات است اگر دقت کنید (که البته دیگه این کارو نکنید ) همه داستانها فرم نوشتاری خاصی رو دنبال می کند و شیوه حرکت داستان یکسان استو نشان می دهد که هماهنگی خوبی میان نویسندگانش وجود دارد و یا اکثر از روی دست هم نوشته اند
اما بابت این نکته که از خوندن این داستانها مشمئز شدی و روح پاکی داری بهت تبریک میگم
پست دختر بی خیال بابت این موضوع عالی بود اکثر گفتنی هارو گفته بود
فقط یه تجربه از خودم بگم
وضعیت خانم من هم مثل شما بود البته با دلیل متفاوت
به طوری که از خانواده خانمم بهم پیغام رسید که باید آروم آروم به همسرم نزدیک بشم (نمی تونم جزئیاتشو توضیح بدم)
منهم همین کارو کردم شاید تا یک دو سه هفته بعد ار عقد اصلا دستشو هم نگرفتم ولی براش شعرهای عاشقانه می خوندم و ...
حالا سالهاست که علاقه ما نسبت به هم کمتر که نشده بیشتر هم شده است (فقط با دوتا بچه دیگه فرصت نامه و ... نداریم)
خواستم بگم همسر آینده تون وظیفه خطیری بر عهده دارد البته شما هم باید یک جوری غیر مستقیم گوشی را دستش بدهید
البته بیش از آن روی خودتان کار کنید این ترس رو حذف کنید (اینو دیگه باید خانمهای متاهل تالار یادتون بدن)
مطمئن باشید که خداوندی که حیا را در وجود زن و غیرت را در وجود مرد آفرید محبتی بالاتر از هر چیز میان آنها برقرار خواهد کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)