سلام.همون طور که دوستمون هم اشاره کردند.. بد نیست بدونید این سایت ها و فیلم ها و کلا سناریویی که دارند از پیش تعریف شده هستش.. هیچ جای دنیا این طوری نیست که بخواد طرف با ....... رابطه ی این جوری داشته باشه... ولی متاسفانه این ها میان عمدا این چیزا رو باب میکنند تا یه عده بی الطلاع رو ببرند به وادی نا کجا اباد... همین جا تاپیکی خوندم که اقایی میگفتند اول خانمشون براشون از این فیلم های می اورده و این بعدش اون اقا می گفتند کارشون به جایی کشیده شده که الان به خواهر زنشون نگاه سو پیدا کردند و بایان که فکر کنم ایشون هم حتی متاهل بودند(امیدوارم خدا مشکلشون رو حل کرده باشه)
خلاصه این جا تا دلتون بخواید هستش تاپیک هایی که یه عده وارد این منجلاب شدند یا خودشون یا همسرانشون و الان دنبال راه نجات هستند.. و توی خیلی از تاپیک ها هم دیده شده طرف خودش گفته من ادم مذهبی هستم اهل دعا و.. پس بله به گفته ی شما مذهبی بودن یا نبودن دلیلی بر الزام این که طرف این کاره باشه یا نباشه نیست.. ولی ادم های مذهبی و.. قطعا راه نجاتشون فراهم تر هستش چون سیمشون به یه جایی وصله که زود متوجه کار اشتباهشون میشند
شما مثل قبل با اغوش باز پذیرای پدرتون باشید..مطمئن باشید هیچ پدری با حس جز دوست داشتن دخترشو در اغوش نمیگیره.. و این که تجربه ای شد براتون تا هر چیزی رو نخونده و نشنیده نخونید تا از محتوای اون مطمئن نشدید..
و خودتون که سالم زندگی می کنید از خدا هم بخواید همسری سالم انشالله بهتون عطا کنه.... چون واقعا هیچ راهی نداره بخواید مطمئن بشید قبل ازدواج طرف اهل این کار ها هست یا نه..چه بسا تا وقتی زیر یه سقف نرفتید این مشخص نشه..هر چند من باشم این طوری می پرسیدم یه جا خوندم یا یکی از انشایان همسرشون اعتیاد به این سایت ها و .. داشتند و نظر شما راجب این چیه..مطمئنن طرفی که اون موقع در لحظه طرف بهم میده میتونه خیلی چیز ها رو مشخص کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)