به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 156

Hybrid View

سرپرست سایت آغازکننده

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    و ......

وقتی فقط بر احساسات و هوس متمرکز می شویم ، و وقتی که به عواقب رفتارهای خود نمی اندیشیم ، و وقتی فکر می کنیم این رابطه یک دوستی ساده است و باور نداریم که این فقط یک شعار هست و دوستی ساده دختر و پسر معنی ندارد و نزدیکتر و نزدکتر می شود و کنترل عرائز را سخت می کند و ..... و ...... این می شود که می خوانید .

نقل قول نوشته اصلی توسط .............. نمایش پست ها
    سلام
    لطفا من رو سرزنش نکنید می دونم کارم خیلی اشتباه بوده. من نیاز به راه حل دارم.
    از عنوان مشخصه. دوست دختر من الان باردار است. یک و نیم ماه. دو روز پیش فهمیدیم و نمی دونیم چکار کنیم. من 22 سال دارم ایشون 21 سال. ساکن تهران هستیم. 1.5 ساله که با هم دوستیم در یک دانشگاه درس میخونیم.
    واقعا مثل ... گیر کردیم توی گل. اصلا نمی دونم چکار کنم. به کسی نگفتیم هنوز.
    توصیه ای دارید؟ خودش هم میدونه من اینجا دارم راهنمایی می گیرم اگه سوالی داشتین خودش هم میتونه جواب بده من هم هستم. الان وقت امتحانات دانشگاه هم هست و ما اینطوری در مشکل گیر کردیم.
    چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟ اصلا راهی هست؟ دلم میخواد خودکشی کنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ............ نمایش پست ها
    سلام

بنا به نصیحت شما دوستان رفتیم و به خانواده ها اطلاع دادیم. من دیشب به پدر و مادرم گفتم و بعد از دعوا و کمی کتک خوردن من رو از خونه بیرون انداختند و من رفتم خونه مادربزرگم البته من رو زیاد بیرون می اندازن و عادت دارم شاید تا فردا دوباره بتونم برگردم و باهاشون صحبت کنم. دوست دخترم هم به پدر و مادرش قضیه رو گفت که برخورد اونجا خیلی شدیدتر بود هم کتک کاری شدید که دوست دخترم مجبور شد ساعت 11 شب از خونه از ترس جونش فرار کنه و رفت خونه دوستش. پدرش به من زنگ زد و کلی فحش داد و گفت من رو بدبخت می کنه و آبروم رو می بره البته نمیدونم واقعا این کار رو می کنه یا نه الان چون پای آبروی دختر خودش هم در میونه. نمی دونم اس ام اس تهدید آمیز اومد که گفت اگه پیدام کنه زنده زنده پوستمو می کنه و کلی فحش رکیک.

بدبختی هامون فقط یکی بود الان که به خانواده ها گفتیم شد 100 تا. الان واقعا موندیم چکار کنیم. دو ساعت دیگه وقت مشاور دارم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ............ نمایش پست ها
    سلام
    من رو یادتون میاد
    فاجعه: بارداری دوست دختر. کمک کنید خواهش میکنم

اتفاق های زیادی از وقتی تاپیک من قفل شد افتاد .طبق اصرار شما و مشاور جدید بعد از یک ماه دوست دختر من به خانه برگشت ولی برخورد خانواده اش خیلی سنگین بود و اونها خیلی باهاش دعوا کردند شب دوم هم همینطور و کتک کاری شدید شد که پدر نامردش اینقدر کتکش زد که هم دست دوست دخترم شکست هم یک انگشت هم دو تا دندون و هم بچه آسیب دید خونریزی داشت که حتی حاضر نشد دخترشو ببره بیمارستان تا صبح در درد و خونریزی بود که بردند بیمارستان و مشخص شد که بچه از دست میره و خودش هم نیاز به جراحی داره که جراحی کردند و مدتی طول کشید تا خوب شد ولی اجازه ندادند من حتی باهاش تلفنی صحبت کنم و طوری که خبر داشتم هنوز آزار و اذیت و کتک و سرکوفت ادامه داشت. هفته پیش دوستش بهم زنگ زد و گفت که خودکشی کرده و تاریخ مجلس ختم رو بهم گفت که من در شوک به سر میبرم آخه چرا؟ نمیفهمم به خدا نمیفهمم گناهش چی بود که باهاش اینطوری کردن ای خدا.. من هم میخوام خودکشی کنم طاقت این زندگی مزخرف را ندارم.

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 12 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 12 آذر 93), کیت کت (چهارشنبه 12 آذر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)