معرفی تاپیک هایی مثل زنی که ازدواج کرده ؟؟!! به ایشون جهت استفاده از کامنت های مدیر همدردی و فرشته مهربان که برای زنی با شرایط متفاوت نوشته شده و تعمیم اون برای دیگران اصلا صحیح نیست
اگر منظور شما از اینکه خان بخشیده ، خداست ، باید عرض کنم خان قصه ما برای اینکار مجازات هایی تعیین کرده که حداقلش از 80 ضربه شلاق شروع میشه تا اعدام و سنگسار
مطمئنید که خان به این راحتی که شما میگید میبخشه ؟؟
اگر ایشون رو تشویق میکنید که در مقابل مهمترین معیاری که هر پسری داره دروغ بگن پس من هم تمام پسر ها رو تشویق میکنم در تمامی موارد دختر ها رو فریب بدن مثل مدرک، کار، ازدواج وروابط قبلیشون ،خانوادشون ، ثروتشون
دختری که بکارتش رو از دست داده یعنی آخرین خط قرمز رو هم رد کرده (کار از اس ام اس بازی و دوست پسر بازی و بوس و بغل کردن و روابط کامل از مجاری دیگه هم گذشته و همه کاری کردند )
مطمئنا ایشون فقط تاوان یک اشتباه یک ربعی رو نمیده بلکه چندین و چند سال راهش رو کج کرده بوده و به ندای وجدانش گوش نمیداده تا به این مرحله رسیده و حالا باید یک نفر پیدا بشه به ایشون بگه که مسیرت رو تغییر بده
دوستان لطفا انقدر از کیسه خلیفه نبخشید و بجای اون پسر همه چیز رو سرسری نگیرید مگه شما پسرید و احساسات یک پسر رو میتونید درک کنید
اما چرا در خصوص معیاری که برای خیلی از پسرا مهمترین معیاره حاتم طایی شدید؟؟
چرا بعضی از افراد کاسه داغ تر از آش هستند و بجای ایشون در خصوص کامنت های ارسالی نظر میدن
اما دوست عزیز خانم آنیسا من یاد این جمله شما می افتم که فرمودید :
در این تاپیک : http://www.hamdardi.net/thread34921-2.html#post346172در ضمن من فکر میکنم کسی که قبل از ازدواج بکارتشو از دست داده حتما باید با زبون خودش با طرف مقابل در میون بذاره.
متاسفانه بعضی مواقع توسط برخی استدلال های غلط ذهن ما شسته میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)