سلام
جناب سوما ، اطلاعات داخل اینترنت اصلا مناسب برای تشخیص بیماری نیست ، یعنی اینکه صرفا یک سری نشانه ها داشته باشی و بعد بخوای با یک سرچ داخل اینترنت بفهمی چه نوع بیماری داری کاری صد در صد اشتباه هست ، من با چند پزشک که بعضی از اونها از اشنایان بودند ، این موضوع رو مطرح کردم و شدیدا نهی کردند که بخوای به اطلاعات داخل اینترنت هم استناد کنی هم اینکه بخوای با اون اطلاعات مثلا حتی احتمال بدی ممکنه فلان بیماری رو داری چه برسه بخوای تشخیص هم بدی.
خانم امید زندگی منم زمان کودکی، حدود 17-18 سال پیش یک دوره ای یک مشکل مشابه با شما داشتم ، یعنی مثلا یک تایم دو سه دقیقه ای کلا مغزم میرفت توی حالت استند بای و کار خاصی نمیتونستم انجام بدم و احساس میکردم اطرافم و اطرافیانم حرکات اسلوموشن و دور کند دارن ، فکر میکنم یکی دو سال این مشکل رو داشتم که البته حساسیتی هم روی موضوع نداشتم و به پزشک هم مراجعه نکردم و بعد هم خدا رو شکر خود به خود کاملا رفع شد ، نه از بابت اینکه خدای نکرده مشکلی داشته باشید ، ولی چون به گفته خودتون یک دوره طولانی درگیر با این مشکل هستید و این حالت کمی میتونه ازار دهنده باشه ، بد نیست با یک پزشک ، حتی شده یک پزشک عمومی مشکلتون رو مطرح کنید ، شاید یک درمان ساده داشته باشه و حالتون کاملا بهبود پیدا کنه.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)