به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 اردیبهشت 94 [ 11:20]
    سطح
    37
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    سلام بردار گرامي
    من هم تقريبا مشابه شما هستم اما با اين تفاوت كه من ترد شدم به خاطر شرايطم .... اما الان كه شرايطم بهتر شده ....ديگه دلم نميخواد اون طرفمو ببينم ميدوني چرا چون اون حتي حاضر نشد يك كلمه با من حرف بزنه
    اگر اون خانمي كه شما ميگيد كه حتي حاضر نشده با شما حرف بزنه پس چطور اين زود بهش دل بستيد ... مطمئن باشيد اون هم الان داره زندگيشو ميكنه بدون اينكه حتي يك لحظه به شما فكر كنه .پس چرا اين زندگي كه داريد و ميفرماييد خوب مي باشد و در شرايط خوبي هستيد به خاطر اون از بين ميبريد .اگر شما معتقد باشيد ديگر اون براي كس ديگست نه براي شما پس وقت و دلتون براي كسي بزاريد كه براي شما باشه كه حاضر باشه با شما حرف بزنه.. و براي كسي كه شما رو دوست داشته باشه... من هم چند سال از زندگي به فكر كردن به اون شخص گذروندم و ميبينم كه اشتباه كردم هميشه از خودم ميپرسم چرا به اون فكر ميكردم در صورتي كه اون به كس ديگه فكر كرده ....
    من الان ازدواج كردم نميگم زندگي خوبي دارم يا زندگي بد ولي ميبينم اينكه باهاش زندگي ميكنم لياقت داره كه در شرايط خوب با من آشنا شده
    پس اون خانم هم لياقت نداشته( ببخشيد اين گفتم ) كه اين شرايط شما رو ببينه ....پس زندگي الان خودتون به خاطر كسي كه براي كس ديگست تلف نكن.....

- - - Updated - - -

شما لياقت بهترين ها رو داريد ...... هميشه اينو به خاطر داشته باشيد

- - - Updated - - -

اون حتي حاضر نشده با شما حرف بزنه اونوقت شما داره كامل به اون فكر ميكني.. اصلن چرا حاضر نشده با شما حرف بزنه ..
    خواهش ميكنم والتماس ميكنم خودتون فداي يك چيز پوچ نكنيد. اخه شما جوني مثل شما لايق يك زندگي آروم و يك همسر مهربون .
    اون اگه مهربون و بود حاضر ميشد حرف بزنه پس شايد اصلن شما رو نميخواسته كه حرف نزده يا اصلن در شرف ازدواج بوده و دليلي به حرف زدن نديده..

چرا آخه چرا ........... الان كه بايد تلافي تمام سختي هاتون رو در بياريد چرا داريد با فكركردن به اون از بين ميبريد ونكن آقاجان نكن اين كارو ...... چشم باز ميكني ميبيني عمر رفته .چطور مقايسه ميكنيد وقتي شما كه اصلن با اون هيچ حرفي نزديد چطور ميدونيد اون چطور بوده كه با مورد هاي الان مقايسه ميكنيد چرا در توهم زندگي ميكنيد چرا فكر ميكني اون توي عرشه بقيه در فرش ..... اشتباه نكن خواهش ميكنم دلم ميسوزه براي شما كه با اين همه سختي حاضر نيستي به راحتي و آرامش برسي و زندگيتون سرو سامان بگيره .....
    خدا كمك كن كه بهتونه فراموش كنه خدا كمك كن كه بره جلو و طعم زندگي خوب رو بچشه خدا كمك كن كه تلف نشده ......

2. کاربر روبرو از پست مفید tanhai تشکرکرده است .

ammin (یکشنبه 09 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)