اگه فکر میکنی مامان و بابات بعد ازدواجت خرجتو میدن باید بدونی خواب دیدی خیر باشه.
اگه فکر میکنی زنی که قراره بگیری میاد با مادر شوهر یه جا زندگی کنه خواب دیدی خیر باشه.
اگه فکر کردی خانوما موجودات مهربون و از خود گذشته ای هستن خواب ندیدی ولی اگه فکر میکنی خانومت همیشه اینجوری می مونه خواب دیدی خیر باشه.
در مورد تایپیک اون آقا خواستم بهت بگم وقتی تو هم سی سالت شد قراره این مدلی به اطرافیانت نگاه کنی. آخه یکم دیگه سنت بره بالا میشی منطقی و تقریبا احساساتت رو میتونی
کنترل کنی. دقیقا میشی چوب خشک!!! فقط منطق. اونقدر اتفاقات تو جامعه میبینی که میترسی با دخترا حرف بزنی چه برسه به عشق!!!
دانشگاه قبول شدی یا باید بری خدمت؟ اگه دانشگاه میری که هیچ . اگه کنکور داری برو بخون که نری خدمت ولی به نظر من هر چه سریعتر از شر این معضل خلاص شو سربازی رو میگم.
یه کار پیدا کن همزمان با دانشگاه مثلا مغازه باز کن. من همسن تو بودم یه خانواده رو میگردوندم. البته خانه داری. بچه تر بودم فرشم میبافتم. درسمم میخوندم.
به نظر من در نهایت راه حل مشکل تو فقط و فقط کاره. حتی اگه خانواده ات احتیاج مالی نداشته باشن و بهت پول بدن ولی برو شده یه مغازه شاگردی کن. فک کنم ماهی 300-400 بهت
بدن.
موفق باشی.
- - - Updated - - -
راستی منظورم از جرات برای پیشنهاد ازدواج در جریان نبودن خانواده بود.
هر کاری میکنی بهتره خانواده ات اطلاع داشته باشن. وگرنه سرت کلاه میره!!! فک نکن پسری نمیتونن ازت سو استفاده کنن. تو جریان کلاه برداری خاوری که تو تلوزیون نشون میداد یه پسره
18 ساله رو گول زده بودن گذاشته بودنش جای مدیر شرکت. اونم از همه جا بیخبر هر چی بهش میدادن امضا میکردش آخرش نفهمیدم چند سال براش زندان بریدن. حواست باشه خانواده تو
همیشه در جریان کارات بذاری. ازدواج که جای خودشو داره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)