سلام
باز آ باز آ هر آنچه هستی باز آ ............................ گر کافر و گبر و بتپرستی باز آ
این درگه ما درگه نومیدی نیست .............................. صد بار اگر توبه شکستی باز آ
تو صحبتاتون پشیمونی مشخصه و همین طور تلاش برای بازگشت.برای مشکلی که گرفتارشید اصلاح تغذیه و همین طور این لینک که اخیرا تو همین انجمن به چشمم خورده بود شاید مفید باشه.
اما در مورد بقیه صحبتاتون حالا که مسلمان شدید طبق فرمایشتون پس این ها رو با دقت بخونید:
هر کس بدی کند یا ظلم کند به نفس خود با ارتکاب گناهان و سپس آمرزش بخواهد از خدا و توبه نماید خدا را آمرزنده مهربان مییابد
سوره نساء آیه ۱۱۰
اوست خداوندی که قبول میکند توبه را از بندگان خود و در میگذرد از بدیهای ایشان هر قدر که بد کرده باشند و میداند آنچه را که میکنید در پنهان و آشکار
سوره شوری آیه ۲۵
و آن کسانی که عملهای بد کردند و توبه نمودند بعد از اعمال زشت خود البته پروردگار تو آمرزنده مهربان است و توبه ایشان را قبول نماید
سوره اعراف آیه ۱۵۳
و خدای تعالی هر که را به سویش تضرع و ناله و توبه کند، توبه اش را میپذیرد
سوره رعد آیه ۲۷
خدا هر که را که با نیت پاک به درگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید
سوره اسراء آیه ۲۵
ای کسانی که ایمان آوردید، به سوی خدا توبه کنید توبهای نصوح امید است که او بپوشاند گناهان شما را و شما را وارد باغهائی در بهشت کند که در زیر آن نهرهای زیبا جاری است
سوره تحریم آیه ۸
پس اگر توبه کردند و نماز را برپا داشتند و مال خود را پاک کردند همانا خدا را آمرزنده و مهربان مییابند
سوره توبه آیه ۵
و اوست كسى كه از بندگانش توبه می پذيرد و از گناهان در می گذرد و آنچه را كه می كنيد، می داند
سوره شوری آیه 25
بگو به بندگانم همانا من البته آمرزنده کسی هستم که توبه کند و سپس کار نیک نماید و او را به راه راست هدایت کنم
سوره طه آیه 82
و پروردگار شما صاحب رحمتی وسیع است و عجله در عقوبت گناهکاران نمی کند
سوره انعام آیه 147
و گفت ابراهیم(ع) به قومش کیست که مایوس شود از درگاه خدا و رحمت پروردگار به جز گمراهان
سوره حجر آیه 56
بگو به بندگانم ای آن کسانی که اسراف نمودید، در ارتکاب گناهان، مایوس و ناامید نشوید از رحمت من البته خدا گناهان شما را تماماً می آمرزد
سوره زمر آیه 53
حدیث قدسی:
اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه از شدت شور و شوق نسبت به من جان می دادند و تمام بند بند اعضایشان به خاطر عشق به من از هم جدا می شد
اصرار صلوة صفحه 19
رسول خدا(ص): گناهکاری که به رحمت خدا امیدوار است از عابد مایوس به درگاه خدا نزدیکتر است
نهج الفصاحه صفحه 477
خوندید؟ دیگه خدا به چه زبونی و چند بار دعوتمون کنه؟
این ها معروف هاش بود بقیش این جاست .
این لینک هم جالبه اگر وقتتون کمتره
البته مراحل شش گانه توبه واقعی رو هم در آخر این صفحه بخونید.
خوشبخت باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)