نوشته اصلی توسط
معاون کلانتر
چه پسر باشیم چه دختر باید وجدان داشته باشیم
خود من اگر دختری که دوستش دارم (که توی این 27 سال فقط یه نفر از هزاران نفر بوده) بگه که نامزد داشته ولی منجر به ازدواج نشده و غیر مستقیم بهم بفهمونه که رابطه کاملی هم بینشون نبوده ، من باهاش ازدواج میکنم
ولی برای خود من رابطه جنسی کامل خط قرمز محسوب میشه و اصلا و ابدا نمیتونم این مسئله رو بپذیرم
رابطه جنسی کاملی که به بکارت صدمه ای وارد نشده و از مجرای دیگه ای محقق شده فرقی با رابطه مستقیم نداره
فردی که روحش باکره نباشه جسم باکره اش به هیچ دردی نمیخوره
حرفتون درسته و من کامل قبولش دارم اما شاید وقتی دخترا میبینن که تو ایران پسری که خودش رابطه داشته اینو حق خودش میدونه و خیلی راحتم تو یه تاپیک دیگه در مورد رابطه اش و حسی که بعد از رابطه داشته صحبت میکنه اما موقع ازدواج خودش که میرسه این مورد رو خط قرمز برای دختر طرف مقابل خودش میدونه یه کم شک کنن که بگن یا نگن!!!
عذر میخوام ولی همین امروز خود شما تو یه تاپیک دیگه این پست رو زدین که :
"خود من پسری هستم که بعد از رابطه خیلی احساس ضعف میکنم و مثلا فردای اون روز توان جسمی و ذهنی بالایی ندارم ، و باید کلی ورزش کنم و غذاهای زیادی بخورم و کلی تمرکز کنم تا اثراتش از بین بره ، البته پسر گرمی هستم و همین اذیتم میکنه ، پس سعی میکنم کمتر به زنها فکر کنم یا رابطه رو تو ذهنم ترسیم کنم و..."
"
http://www.hamdardi.net/thread34935-3.html
علاقه مندی ها (Bookmarks)