به نام یگتنه پروردگار هستی بخش
سلام محمد رضا
من دو پستت رو خودندم، نظرم اینه که شاید درست باشه تا حدی منفی بافی می کنی (جریان پفک!!! و سراغ گرفتن از دوستاتون)ولی بقیش به نظرم منفی بافی نیست،(نحوه حجاب و مهمانی) چون این دوست شما هم کفو شما نیست، با اون توصیفی که در مورد مهمونی گفتی این شاید یکیش باشه بهتره اون تاپیکی که در مورد سوالات خواستگاری مطرح شده و آقای سنگ تراشان هم جواب کاملی در اون جا گذاشته، رو بخونی می فهمی چه نکاتی رو باید در نظر بگیری، یکی یکی اونا رو با دوستتون مطرح کنید، شاید شکافها بیشتر از این باشه یا بالعکس،
همینجا تکلیف خودتون رو مشخص کنید که آیا ایشون همسری براتون خواهد بود که یه عمری باهاش زندگی کنید،
شاید بگی این حرف خیلی کلیشه ای شده که منطق رو محور تصمیمت قرار بدی ولی بدون این است و جز این نیست، همین که می گی "دوست عزیز اخه اگه میخواستم رابطمو تموم کنم که نمیومدم مشکلم رو اینجا مطرح کنم.اصلاً بیاید خانومو بذاریم کنار!" نشون می ده احساسی داری تصمیم می گیری و این مشکلی رو حل نمی کنه، شما از ما نظر می خواید پس نباید بگید ایشون رو بذارید کنار و خودتون رو مطرح کنید که منفی بافید، بالعکس می گم اگر ایشون همین الان به معیاراتون نمی خوره بذاریدش کنار.......
در پناه ایزد یکتا

علاقه مندی ها (Bookmarks)