اقا ازاد خيلي ممنون
من شكر خدا دوست خوب رو دارم
خوب كه چ عرض كنم عالي
ولي درك...
نميفهمن من چي ميگم
نه دوست هاي علاي نه غير عاليش
چون اوناي ديكه هم كه هستن اصلا مذهبي نيستن و تا ميام حرف بزنم ميگن خوب برو با يكي دوست شو اين رفيق عاليه هم كه كامل درك نميكنه و يه بارم كه داشتم باهاش حرف ميزدم يه جاي بحثش كشيد به اينكه وقتت ارزشش بيشتر از اينه كه به اين چيزا فك كني
نميدونم والا شايدم درك ميكنه ولي راهكاري نداره
نميدونم
- - - Updated - - -
يه بار ديگه ممنون زمستان جان بازم جوابت عالي بود
اهان گرفتم اره قبول دارم امكان اتفاق افتادنش هست ادم بايد حواسشو جوع كنهمنظورم یه نفری بود که دو روز باهاش بگو بخند پیدا کرده باشی!!بعد به خاطر همین دو روز فک کنی عاشقشی...
اشتباه كردم ديگه تكرار ميكنماخه ادم دانشگاه تک جنسیتی میره مگه!!!يا اين ترم ترم اخرم هستش يا ترم بعد
البته براي كارداني ها
بعدش بايد برم كارشناسي
كه يا ميرم علمي كاربردي يا ازاد احتمالا
خوب ما اصلا از اون جمع ها نداريمیعنی 5 6 تا دخترو پسر فقط با هم دوستن!!
تهرانم اينجا هم بايد باشه منتهي من تاحالا به ذهنم نرسيده بودسری گروه کوهنوری پیدا میشه معمولا
چ ايده عالي بود
افرين
يا ابلفضلوگرنه با کلاس زبان ته اتفاقی که میتونه برات بیفته درگیر شدن تو یه سری روابط عاشقانه ی بچه گونس
من دقيقااااااااااااا تو فكر همين كلاس زبان بودم
من همچين حرفي زدم؟؟؟تازه دیگه این فکرم از ذهنت دور کن که من نمیتونم با کسی ارتباط پیدا کنم به خاطر همین با دوستام مشکل دارم
اگه گفتم اشتباه بوده و منظورم چيز ديگه اي بوده
من ارتباطم با دسوتام عاليه
با همشون
چ مذهبي چ غير مذهبي چ اون دوستيم كه زرتشتي هستش چ اون كه كلا دين و ايمان خاصي نداره
با هيچكدوم مشكلي ندارم
من ميگم وقتي تو جمع دوستاي غير مذهبيم هستم اذيت ميشم
اقا هر دختري رو ميبينن تيكه ميندازن و مسخره ميكنن و يا حرفايي ميزنن كه واقعا زشته
يا يه سره در حال مسخره كردن و فحش خار مادر دادن به اين استاد و اون استاد و اين مسئول و اون مسئول هستن
يا از اون طرف حتي من خوب هر اهنگي گوش نميدونم كه خوب اصلا نميشه مطرحش كرد تو اون جمع ها
يعني اينكه نه كه نشه منتهي بگي ديگه ميشه يه موجود عجيب الخلقه
منظورم اين بود
نهايتا بازم ممنون بابت جوابت عاليتون بود
اگه جاي خاصي رو براي كوهنوردي تو تهران ميشناسيد كه تجربه تون ميگه خوبه بگيد منم شايد اونم

يا اين ترم ترم اخرم هستش يا ترم بعد

علاقه مندی ها (Bookmarks)