دوست داشتن یک طرفه خیلی بده ولی اینکه به بازی گرفته شی بدتره . ازینکه اون دختردوست داشتن شمارو رد کرد ناراحت نباش بلکه خوشحال باش که الکی نگفت دوست داره . منم دارم تلاش میکنم خودمو دوست داشته باشم که غرورمو حفظ کنم .اگه یکیو ببینی ازش خوشت بیاد ولی اون اصلا نگات نکنه بعد بری بشینی گریه کنی چرا زشتم چرا به اندازه کافی جذاب نیستم این فکرا ی بی خود و بچه گونه رو بکنی که چی بشه مگه قراره همه عاشق آدم بشند . حالا اومدیمو اون آدم از تو خوشش اومد از کجا معلوم نخواد ازت سو استفاده کنه . تو نمیشناسیش نمیدونی قصدش چیه . پس تا نشناختیش و ازش مطمین نشدی نمیتونی دوستش داشته باشی دلتو غرورتو دو دستی بچسب ! اینا رو خودم تازگی تجربه کردم :) بعدشم کدوم دختریو دیدی تو ایران بیاد به پسر بگه دوست دارم منتظر نشستی دختره بیوفته دنبالت ؟ خوبه پسری انقدر غصه میخوری ! منم یه وقتا خیلی نا امید میشم آخه هر کی هم از من خوشش اومد من دوسش نداشتم یبار هم که من از یکی خوشم اومد زود فهمیدم آدم پلیدی هست و حتما اذییتم میکنه با اینکه بدش نمیومد یه مدتی باهام باشه ولی من غرورمو از سر راه نیوردم که بخواد سرکارم بزاره تنهایی خیلی لذت بخخش تر ه حیفه باور کن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)