به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد 93 نمایش پست ها
    سلام خانم دختر بیخیال
    بهم پیشنهاد داده بودین که پستهام رو کوتاه بنویسم و رنگی ، استثنائا توی تاپیک شما کوتاه مینویسم ولی دیگه رنگی نوشتن رو نمیتونم کاری بکنم براش ، اخه مردم بعدش چی میگن پشت سرم

یک چیزهایی هست تو زندگی که هم خودت میتونی با پرداختن بهاش تجربه کنی ، هم میتونی از تجربه دیگران رایگان استفاده کنی ، گاهی اوقات این بها ، عمر هست ، ولی متاسفانه عمر چیزی هست که فقط زمانیکه از دستش دادی قدرش رو میدونی و البته دیگه هیچ فایده ای نداره.

من هم ورژن شما بودم البته از نوع پسرش ، فکر میکردم ازدواج مانع از رسیدن به اهدافم میشه ، زمانی که درسم تموم شده بود ، به خودم و دیگران میگفتم ، حالا باشه بعد ازدواج میکنم ، فلان ماشین رو بخرم ، فلان خونه رو بخرم ، فلان شرکت رو بزنم ، به فلان ثروت برسم ، فلان کار رو بکنم و.... و یک چشم بهم زدم دیدم بهترین سالهای عمرم که دیگه هیچ وقت قابل برگشت نیستن رو به تنهایی سپری کردم ... متاسفانه یا خوشبختانه دهه سوم زندگی بخاطر تنوع ها و غیر یکنواختی که داره خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر میکنی میگذره ... یک چشم بهم میزنی 27...28...30...

پیشنهاد من برای شما اینه که اصلا فکر نکنیدازدواج در مسیر پیشرفت شما یک مانع هست ، ازدواج رو یک جاده موازی با اهداف دیگه زندگیتون تصور کنید. برای همین اهدافتون رو داشته باشید ، ولی در قبال ازدواج به هیچ وجه گارد نگیرید ، فرصتهایی که براتون به وجود میاد رو قشنگ بررسی کنید ، و همه چیز رو هم به خدا بسپارید . اگر خوب بودن که وارد بقیه مراحل میشید و در کنارش به اهدافتون هم میرسید و اگر نامناسب بودن که شما چیزی رو از دست ندادید.

ازدواج یک امر الهی هست پس شک نکنید توی این داستان وسوسه شیطان هم داخل میشه ، یکسری از چیزهایی که به عنوان فکر و خیال و احساس و آینده نگری عنوان میکنید مثل اینکه میگید الان نمیتونم برای طرفم همسر خوبی باشم اینها بیشتر وسوسه شیطان هست .

پس توصیه من برای شما اینه که اون گاردی رو که دارید از بین ببرید ، و هم برنامه ریزیتون برای اهداف اینده رو داشته باشید ، و اگر غیر از اهداف ایندتون بلحاظ سطح بلوغهای مختلف ، امادگی ازدواج رو دارید ، قشنگ!! و با اشتیاق کامل روی کیسهای ازدواج وقت بزارید و بدون ترس و با توکل به خدا جلو برید. اگر ایمان دارید که خدا بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد ، پس شما فقط در مسیر رضایت اون و دستورات اون گام بردارید و نتیجه رو هم به خودش بسپارید.

موفق باشید.
    با سلام

ممنون از راهنمایی جامع تون!

جالبه پس منم رنگی مینویسم، پشت سرم حرف میزنن!!! نمیدونستم، تازه فکر میکردم، تنوع میدم به چشماشون، ذوق هم میکنن.

بگذریم،
    درمورد راه حلتون باید بگم من تا حالاشم همینکارو کردم، یعنی غیر از این کار دیگه ای نمیتونستم بکنم، مجبور بودم هرکسی که میاد و بررسی کنم.
    میدونم امر الهیست، اما اجرا شدن این امر یک زمانی داره، زمانشم برای هر شخصی متناسب با روحیات و اخلاقیاتش، متغییره!

ولی واقعا این بررسی کردن ها، اونم وقتی فکر میکنی زمانش هنوز نرسیده، کمی استرس زاست.

اینکه میگم هنوز آمادگیشو ندارم هم تو پست قبلیم برای خانوم صبا توضیح دادم.
    خواستین بخونین و نظرتون هم بگین.

خودم که با توجه به مواردی که از زندگی های مختلف اینجا خوندم حس میکنم بهتره اول این ایرادات و درست کنم بعد بفکر ازدواج بیوفتم. ( اما بازم به فکر خودم اطمینان کامل ندارم)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ستیلا نمایش پست ها
    سلام دختر بیخیال عزیز و بقیه دوستان خوب همدردی.

خیلی زیاد دلم براتون تنگ شده بود اما متاسفانه فرصت نبود بیام حتی امروز رمزمو گم کرده بودم

دوست خوبم برای ازدواج اول ببین امادگیشو داری که وارد یه زندگی متفاوت تر از مجردی بشی .هرچند در ازدواج سن مهم هست اما مهترین موضوع درک و شعور زندگی کردن هست.از خودت بپرس ایا به اون سطح رسیدی که بتونی وارد یه زندگی متاهلی بشی .
    دوست عزیز ازدواج نه تنها مانع برای پیشرفتت نیست بلکه ازدواج موفق میتونه تو رو زودتر به اهدافت نزدیک کنه.

وقتی خواستگار خوب و مناسب میاد به جای مقاومت این اجازه رو به خودت بده برای کسب تجربه بیشتر ازش استفاده کنی حتی اگه به جواب رد ختم بشه.
    سلام خانوم گل

ممنون همچنین، ما هم همینطور! دلا بهم لوله کشیه!!!!

درمورد آمادگی نه! حس نمیکنم این آمادگی و هنوز داشته باشم! ( فکر کنم شما پست قبلی منو نخوندین، اونجا کمی درمورد این عدم آمادگیم توضیح دادم)
    هروقت خواستگارزنگ میزنه، حس بدی پیدا میکنم، دوست دارم به یه نحوی کنسل بشه!
    حس بدی میاد سراغم، واقعا دست خودمم نیست.:((

از خوبی های ازدواج هم میدونم، که اگه انتخاب درستی داشته باشم نه تنها پس رفت نمیکنم، تازه پیشرفت هم میکنم. اما هرچی سعی کردم با این حرفا و وعده ها خودمو آروم کنم، نشده، نهایت تا زمانی که خواستگار نباشه، آرومم .باز تا اسم خواستگاری و ازدواج میاد دوباره بهم میریزم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ستیلا نمایش پست ها
    سلام دختر بیخیال عزیز و بقیه دوستان خوب همدردی.

خیلی زیاد دلم براتون تنگ شده بود اما متاسفانه فرصت نبود بیام حتی امروز رمزمو گم کرده بودم

دوست خوبم برای ازدواج اول ببین امادگیشو داری که وارد یه زندگی متفاوت تر از مجردی بشی .هرچند در ازدواج سن مهم هست اما مهترین موضوع درک و شعور زندگی کردن هست.از خودت بپرس ایا به اون سطح رسیدی که بتونی وارد یه زندگی متاهلی بشی .
    دوست عزیز ازدواج نه تنها مانع برای پیشرفتت نیست بلکه ازدواج موفق میتونه تو رو زودتر به اهدافت نزدیک کنه.

وقتی خواستگار خوب و مناسب میاد به جای مقاومت این اجازه رو به خودت بده برای کسب تجربه بیشتر ازش استفاده کنی حتی اگه به جواب رد ختم بشه.
    سلام خانوم گل

ممنون همچنین، ما هم همینطور! دلا بهم لوله کشیه!!!!

درمورد آمادگی نه! حس نمیکنم این آمادگی و هنوز داشته باشم! ( فکر کنم شما پست قبلی منو نخوندین، اونجا کمی درمورد این عدم آمادگیم توضیح دادم)
    هروقت خواستگارزنگ میزنه، حس بدی پیدا میکنم، دوست دارم به یه نحوی کنسل بشه!
    حس بدی میاد سراغم، واقعا دست خودمم نیست.:((

از خوبی های ازدواج هم میدونم، که اگه انتخاب درستی داشته باشم نه تنها پس رفت نمیکنم، تازه پیشرفت هم میکنم. اما هرچی سعی کردم با این حرفا و وعده ها خودمو آروم کنم، نشده، نهایت تا زمانی که خواستگار نباشه، آرومم .باز تا اسم خواستگاری و ازدواج میاد دوباره بهم میریزم.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

2. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

ستیلا (چهارشنبه 29 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)