سلام خانم دختر بیخیال
بهم پیشنهاد داده بودین که پستهام رو کوتاه بنویسم و رنگی ، استثنائا توی تاپیک شما کوتاه مینویسم ولی دیگه رنگی نوشتن رو نمیتونم کاری بکنم براش ، اخه مردم بعدش چی میگن پشت سرم
یک چیزهایی هست تو زندگی که هم خودت میتونی با پرداختن بهاش تجربه کنی ، هم میتونی از تجربه دیگران رایگان استفاده کنی ، گاهی اوقات این بها ، عمر هست ، ولی متاسفانه عمر چیزی هست که فقط زمانیکه از دستش دادی قدرش رو میدونی و البته دیگه هیچ فایده ای نداره.
من هم ورژن شما بودم البته از نوع پسرش ، فکر میکردم ازدواج مانع از رسیدن به اهدافم میشه ، زمانی که درسم تموم شده بود ، به خودم و دیگران میگفتم ، حالا باشه بعد ازدواج میکنم ، فلان ماشین رو بخرم ، فلان خونه رو بخرم ، فلان شرکت رو بزنم ، به فلان ثروت برسم ، فلان کار رو بکنم و.... و یک چشم بهم زدم دیدم بهترین سالهای عمرم که دیگه هیچ وقت قابل برگشت نیستن رو به تنهایی سپری کردم ... متاسفانه یا خوشبختانه دهه سوم زندگی بخاطر تنوع ها و غیر یکنواختی که داره خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر میکنی میگذره ... یک چشم بهم میزنی 27...28...30...
پیشنهاد من برای شما اینه که اصلا فکر نکنیدازدواج در مسیر پیشرفت شما یک مانع هست ، ازدواج رو یک جاده موازی با اهداف دیگه زندگیتون تصور کنید. برای همین اهدافتون رو داشته باشید ، ولی در قبال ازدواج به هیچ وجه گارد نگیرید ، فرصتهایی که براتون به وجود میاد رو قشنگ بررسی کنید ، و همه چیز رو هم به خدا بسپارید . اگر خوب بودن که وارد بقیه مراحل میشید و در کنارش به اهدافتون هم میرسید و اگر نامناسب بودن که شما چیزی رو از دست ندادید.
ازدواج یک امر الهی هست پس شک نکنید توی این داستان وسوسه شیطان هم داخل میشه ، یکسری از چیزهایی که به عنوان فکر و خیال و احساس و آینده نگری عنوان میکنید مثل اینکه میگید الان نمیتونم برای طرفم همسر خوبی باشم اینها بیشتر وسوسه شیطان هست .
پس توصیه من برای شما اینه که اون گاردی رو که دارید از بین ببرید ، و هم برنامه ریزیتون برای اهداف اینده رو داشته باشید ، و اگر غیر از اهداف ایندتون بلحاظ سطح بلوغهای مختلف ، امادگی ازدواج رو دارید ، قشنگ!! و با اشتیاق کامل روی کیسهای ازدواج وقت بزارید و بدون ترس و با توکل به خدا جلو برید. اگر ایمان دارید که خدا بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد ، پس شما فقط در مسیر رضایت اون و دستورات اون گام بردارید و نتیجه رو هم به خودش بسپارید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)