به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 19 از 35 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 348
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ...... !!!!! نه، نه صبر کنین ،کجا؟؟؟؟ درو نبندین، منم منم دختر بیخیال ، پشت در گیر کردم!!! درو نبندیییییین!!!!!!کجاااااا میرین؟؟؟؟؟ ای دختر باز که لای در موندی ! باشه بیا بگو

خب اول
    واستا صدامو صاف کنم! صدا لازم نداریم
    اوهوم اوهوم ،...

به نام خداوند جان و خرد ؛ کزین برتر اندیشه برنگذرد
    خداوند نام و خداوند جای ؛ خداوند روزی ده رهنمای

خداوند کیوان و گردان سپهر؛ فروزنده ماه و ناهید و مهر
    ز نام و نشان و گمان برترست؛ نگارندهٔ بر شده پیکرست

تصویر ذهنی اینجانب از خانوم فرشته اردیبهشت!

واستین!!! واستین ..... ! هولم نکنین !

اِاِاِاِ راستی ببخشید ، سلام ! سلاملکم

خب از کجا شروع کنم مممممم......! خب اول بیایم ساده هارو بگیم!

علاقه مندیاش:

اول ؛ صدر نشین لیست علاقه مندیشو میگم که عاشق خداست! بله عشق اول و اخرمه
    دوم دوست داره زودتر آقابالاسرشون و پیدا کنن! دخترم دارم تلاش میکنم به حقیقت بپیونده یعنی با یکی از خاستگارها تا 50 در صد به توافق رسیدم یسری مسایل هست که نمیدونم تهش چی میشه شاید ازدواج کنیم شایدم باز نشه شایدم اگه قصد ادامه داشتم بیام تاپیک بزنم تا بکوبین تو سرم و قبول کنم .
    سوم موسیقی دوست داره! بعله
    چهارم تدریس برای بچه های کوچولو موچولو! پیش دانشگاهی کجاش کوچولو موچولوه . داری انحرافی میری که مثلا تغلب نکردی؟
    پنجم خانواده اشو دوست داره . پ نه پ
    ششم، عشق به طبیعت گل و گیاه، دریا!!! شدیدا
    همه غذاهارو دوست داره! نه همه رو ولی خوش غذام
    عاشق توت فرنگی و تمشک و گوجه سبزه! کیه نباشه آخ آخ دهنم آب افتاد دختر بیکاری نصفه شب اذیت میکنی؟
    و.....
    عاشق فصل بهاره ، خصوصا باروناش! اینو دیگه همه فهمیدن
    دوست داره بدون چتر بره زیر بارون! دیگه اگه آقاشون هم باشه که ، دیگه همه چی عالیه! فرشته چقدر خوشحاله! اگه قبول کنه بی چتر بیاد خوشحال میشم اگه نه چنان ....
    کمی اولویت ها پایین بالا شد، شما به بزرگی خودتون ببخشید! سعی میکنم ببخشمت دختر

آهان اسمش فرشته است! همه فکر میکنن اسم واقعیم فرشته است . میتونه باشه شایدم نباشه
    ماه اردیبهشت بدنیا اومده! نشنیدم
    (وقتی چشم بسته غیب میگم ، کیف میکنم هااااا!!!!) اره خیلی هم چشم بسته است کاملا معلومه (خیلی بلایی)

اگه بخوایم بترسونیمش باید از قورباغه استفاده کنیم!یکبار پسر عموش اینکارو کرده!از اونجا یاد گرفتم! سوسک دوزش بالاتره هرچند ما اینجا سوکس نداریم
    البته فکر کنم از رعد و برق با صدای بلند هم میترسه، اگه بشنوه، شبم باشه ، تنها هم باشه میپره میره زیر پتو!!!!! امسال یبار اینطوری شدم خیلی ترسیدم همه خاب بودن تنها ترسیدن حس خوبی نیست .

دختری مستقل و آینده نگرریست! بعله

معتقده خودش باید نیازهای خودشو براورده کنه!خودش به شخصه بفکر خودش هست! حالا خیلی هم به اعتقاد ربطی نداره اینطوری پیش اومد و خدا خاست

دختری احسااساتی و شوخ طبع ! اهل کل کل زیاد!!!!!!پایه ثابت آلاچیق کل کل !!!! از کجا فهمیدی ؟

با ایمان و اعتقاده و عرفانی!، یبار گفتی دوست داشتنت نسبت بخدا خاصه ! دقیقا چقدر حافظه ات خوبه عزیزم
    سوالی براش پیش میاد تا به جواب نرسونش ول کن ماجرا نیست!!! اینقدر میره دنبالششششش تا پیداش کنه! خصوصا اگه درمورد خدا باشه! خیلی درباره خدا سوال برام پیش نیومده از اول میشناختمش و عقل و دلم باهاش درآمیخته. ولی در موارد دیگه پیگیری میکنم تا به جواب برسم.

همسری عرفانی دوست داره، در انتخاب همسر بیشتر به اخلاقیات توجه داره تا مادیات و تحصیلات! بله کاملا صحیح.حالا سراغ داری همچین کسیو؟

آهان ،اگه اشتباه نکرده باشم فکر کنم شما بودی که معتقد بودی با خانوادتون و اطرافیانتون فرق داری! حداقل تو سطح فکرت! یسری مشکلات داشتم نه با خانواده با مامانم که حل شد و الان اوضاع اروم خداروشکر. بالاخره بعد از سالها به حرف من رسید.

انتقاد من از فرشته اردیبهشت، دختریست که خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره، تاثیر پذیریش از محیط زیاده! نمیدونم منظورت چیه ولی خیلی به انرژی های افراد و حتی محیط حساسم حتی به کلماتی که توسط افراد ادا میشه حس دارم و ازش تاثیر میگیرم که این باعث میشه نتونم گاهی بعضی افراد رو تحمل کنم چون بهم فشار میاد و بار انرژیش با من متفاوته.

بعضی وقتا بخودت بگو زندگی همینه که هست! گاهی بهتره زندگی و جدی نگیری و گاه و بی گاه به خودت نگاه کنی و بخندی!
    گاهی از خودت بپرس ،من میخوام زندگی کنم یا فقط زنده باشم؟ چشم دختر

اسمت که میاد یاد رنگ سبز میوفتم، نه این سبزی که رنگ پس زمینه پست های بعضیاس ها!! آخی چه خوب .

اون سبزی که تو طبیعته ، موقع فصل بهار، همه جا پر از این رنگ میشه! اونو میگم! اها
    این رنگ ، نشان دهنده ، آرامش و امیدواریست! و آمیزشیست از دانش و ایمان!
    وقتی سبز و زرد میشی ، احساس بهاری و جوانی و سرزندگی به آدم دست میده ! چطوری سبز و زرد میشم؟ متوجه نشدم. چطوری میفهمی ؟
    یک خصوصیتی که این رنگ داره اینه که بیشتر کشش به بیرون داره ، تو هم همینطوری؟ دوست داری همش بری بیرون؟؟؟ تا تو فضای سر بسته باشی؟ تو فضای سربسته هم باشم باید پنجره ها باز باشه هوا توش به جریان دربیاد پرده ها تکون تکون بخورن .نیازم باشه میرم بیرون معمولا الان که بیکارم عصرا حتما پیاده روی میرم

تصویری که من از فرشته اردیبهشت دارم!!!

خب از اونجایی که بنده رو ممنوع تصویر کردن ، بنده مجبورم بصورت کاملا نامحسوس تصویر ذهنیمو اینجا بذارم:

اگه خیلی دیگه کنجکاو بودی رو لینکهای زیر کلیک کن تا ببینی دختر بیخیال وقتی شما پست میذاری ، شمارو چه شکلی میبینه!!!

فرشته اردیبهشت ، شب امتحان! منکه امتحان ندارم عزیزم
    فرشته اردیبهشت در حال درس دادن! این منم؟الهی تصویرتم مثل خودت بامزه است

و درپایان:
    برایت آرزو میکنم اینگونه زندگی کنی:

شاد اما زیبا...!

مصمم اما بی خیال...!

مهربان اما بی ریا...!

عاشق اما عاقل
    ...!

ممنون

پ .ن: احساسم میگه هولم کردین ، یک چیزی میخواستم بگم یادم رفته!!!!!!!
    ممنون دختر دوست داشتنی
    تصویرت بامزه بود ذهنت خیلی خلاقه .

( از شوخی هام ناراحت نشی)

- - - Updated - - -

پ.ن : اقای مدیر پویا هم زودی اومدن تو نوبت من .نوبتم تا ساعت 12 بامداد بود اخرش به ارزوشون رسیدن اقا عدالت لازمه کار مدیریته چرا فرق میذارین بین کاربرا؟

شوخی میکنم از شما هم ممنون بخاطر زحمات اداره این تاپیک خیلی باید وقت بذارین برای این کار.
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

2. 9 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 25 مرداد 93), m.reza91 (شنبه 25 مرداد 93), meinoush (شنبه 25 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (شنبه 25 مرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 27 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 25 مرداد 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    ‏ واما خانم صالحه

دختری مذهبی .براساس اصول مذهب رفتارمیکند نه شعار آنچنانی میده نه راه انحراف روپیش میگیره اصول مذهب براش جا افتاده

باهوش وداری ذهنی جزئی نگرومصداقی_مثالی.یعنی مسائل روبامصداق هاومثالهاش می بینه وجستجو میکنه

حداقل تاپارسال خیلی تو فضای ازدواج کردن نبوده

باهوش وکمال طلب و کمی وسواسی این سه مسأله به هم مرتبطند باهوش بودن باعث میشه که وسواسی وکمال طلب هم بشه وکمال طلبی ممکنه کمی تنبلش کنه شایدهم تنبل نباشه چون کمال طلب هست مدام فکرمیکنه باید ی کاری انجام بده

سنجیده وبادانش جلو میره بدون ادعا این اخلاقش برای من زیباست

حدس میزنم قدیمی نباشه ولی قبل ازکاربری صالحه بانام کاربری دیگه ای توی سایت بوده البته فعالیت زیادی نداشته

جثه ی ریزه میزه ای داره(جواب این اختیاریه :-) )

آخرین فرزند هست وسن پدرومادرش بالاست

همیشه فکرمیکنم توی ی شهر مذهبیه

دست خطش خوبه اهل هنروموسیقی نیست یعنی تخصصی دراین زمینه نداره

ی اضطراب واسترسی هم تو جونش هست بنابراین خیلی آروم نیست

چادریه کمی تشخیص این دشواره

خودش زیاد اهل تعارفات نیست ولی بخاطر رعایت فضا گاهی تعارفی هم میشه

دقیقا نمیدونم رشته ش چیه ولی استعداد استاد دانشگاه شدن یاپزشک شدن یاچیزی توی این مایه ها روداره

اعتمادبنفسش بالا نیست پایین هم نیست کمی سیاله ولی میتونه به جاهای خوب برسه

مودبه اماچون سرعت عملش بالاست زیادخودش رو درگیر فوت وفن آداب معاشرت ها نمیکنه بدون اینکه بخاد دهن کجی کنه به این مسائل

میتونه خیلی زودصمیمی بشه وفاداره .صداقت داره همچنین درگفتگو صراحت و شفافیت داره

غرورنداره ولی شایدگاهی بخاطرپرحرفی زیاد درجمع های جدیدباعث بشه دیگران ازاخلاقش سواستفاده کنن اماتیزوزرنگ هم باشه چون اگه توصیه کنیم کم حرف بشه به افسردگی سه حلقه ای دچارمیشه

اهل دریافت نکته هاست بنابراین گاهی کمی دهن بین میشه اماهمین خصلت جذب نکته ها باعث میشه تاخودش اطلاعات مهمه بیاد دستش واز دهن بینی خارج بشه

شوخ طبعه ولی شخصیت اجتماعیش ،کم کی جزو شخصیت های تابع هست بنابراین گاهی کمترشوخ طبعی وشیطنت میکنه و نگاهش به اینه چشمان بزرگترهاوجو وفضا چطوره وچی میگه

اگه دانشگاهش بیفته شهربزرگی کم کی احتمال چالش دراوهست امازود میاد دستش چطور رفتارکنه

:براش آرزوی موفقیت میکنم‏‏

- - - Updated - - -

دوستان جا مونده امشب وفردا هم میتونن جواب پستهاشون رو بدهند تا قبل اینکه صالحه به زبون بیاد زبونم مو دراورد اینقد گفتم جا مونده ها پستهاشون رو تو این فرصتها ارسال کنن
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

4. 9 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 25 مرداد 93), meinoush (شنبه 25 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (یکشنبه 26 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 26 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), بی نهایت (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 25 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام صالحه جان

من زیادازصالحه عزیزتصویرذهنی ندارم چون کمترازشون پست دیدم اماچندتامطلب توی ذهنم هست که میگم

شوخ طبعه
    بااعتمادبه نفسه
    خیلی سخت باکسی صمیمی میشه امااگه بشه دیگه ول کن طرف نیست
    مذهبی
    اسمش منویادمصباح الهدی میندازه!!!شایدشخصیتهاشون شبیه هم باشه!
    چندوقتیه کمتربه تالارمیادمثه اینکه کم حوصله شده...
    توی جمع بیشترشنونده ست...اماازاون شنونده های عالیه..که ازهمصحبتی باهاش خسته نمیشی
    تک فرزنده!یااولین فرزنده
    آواتارش واسمش که آبیه خیلی بهم میان...من یادیه دشت پرازگل بایه آسمون صاف وآفتاب گرم میفتم!!لذت بخشه
    انتقادپذیره وخیلی هم مودبه
    واسش آرزوی خوشبختی میکنم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

6. 7 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 26 مرداد 93), meinoush (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (یکشنبه 26 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 26 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 25 مرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    صالحه

به نظرم صورت گرد پر خندون و مهربونی داره
    قدش بلند نیست زیر 160 هست شاید 156
    مهربونه مسووله می خواد هر کاری رو به بهترین شکلش انجام بده
    عزیز خونه اشونه و خونوادش روش تعصب دارن
    موهاش مشکی یا قهوه ای نیره است. پوستش گندمیه

رنگ قهوه ای رو واسه لباس دوست داره
    دنبال ارامشه
    هنوز نمی دونه چطور همسری می خواد معیاراشو درست نمی دونه
    اصلا فعلا ازدواج نمی خواد انگاری
    خیلی به درس خوندن اهمیت می ده

ورزش نمی کنه
    تو خونه اشون اشپزی نمی کنه زیاد اما بلده

از گربه می ترسه

یه چیزی رو بخواد به یکی یاد بده انقدر تلاششو می کنه تا اون خوب یاد بگیره معلم خوبی میشه فکر کنم
    اگه از کسی خطایی ببینه نمی گه به من چه. اگه بتونه کاری می کنه که تکرار نشه اون خطا

تا حالا عاشق نشده

تلفنی زیاد حرف می زنه با دوستاش

متولده مهره شاید شایدم شهریور
    سمعیه. زیاد بصری یا لمسی نیست

مذهبیه اما چادر نمی ذاره. فکر کنم بیشتر مقنعه بپوشه راحت تره

8. 7 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 26 مرداد 93), khaleghezey (دوشنبه 27 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (یکشنبه 26 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 26 مرداد 93), آرام دل (یکشنبه 26 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان
    سلام صالحه خانم گل

هرچی لنزای دوربین ذهنمو تنظیم میکنم دقیق نمیشه بهرحال چیزی که میبینمو میگم.

همین که اسم صالحه جان میاد ناخوداگاه یه دختر جدی رو تصور میکنم که با کسی شوخی نداره .
    زندگی رو خیلی جدی میگیره خیلی کار و تلاش میکنه این تلاشه خوبه ولی گاهی دچار استرس میشه هول میکنه.

همیشه تو تاپیک های خیلی جدی حضور داره چون در صورتی که تفریح کنه احساس گناه بهش دست میده
    ولی توجه نمیکنه که درون زندگی شوخی و جدی - روشن و تاریک - بد و خوب و ... کلا از همه چی باید درونش باشه .

صالحه کم میخنده گاهی اخم داره
    22 سالشه؟این خیلی برام مبهمه نمیدونم چه کنکوری داره شرکت میکنه کارشناسی؟ اگه اینطور باشه پس 18 19 سالش باید باشه نمیدونم.

صالحه خوش نمیگذرونه . فراموش کرده که میشه جدی ترین و سخت ترین کارها رو هم میشه به شکل تفریح انجام داد هم اینطوری ادم شاد تر میشه هم بهتر پیش میره.

صالحه سحر خیزه اصلا تنبل نیست.
    معمولا کتاب بدست تصورش میکنم حتی تو رخت خاب

صالحه برای دل خودش نمینویسه دل نوشته نداره اهل این کارا نیست .
    تلویزیون کم میبینه .
    خانوادش تحصیل کردن احتمالا مادرش هم کارمنده ولی یکی از والدینش فرهنگی ان.
    کلا دو یا سه بچه ان صالحه بزرگه است .

صالحه چادری نیست باحجابه
    شاید دبیرستان رو تو نمونه دولتی خونده باشه
    هیچ وقت تو مدرسه شیطونی نکرده همش سرش به کتابش بوده .
    هیچ وقت ادای معلماشو در نیورده حتی باهاش مخالف هم بوده و صحنه جرم رو ترک میکرده.

این تاپیکم صرفا بخاطر اینکه ازش انتقاد بشه شرکت کرده وگرنه اینجا هم وقت نمیذاشت .
    لباسای رنگی و جینگیلی مستون نمیپوشه ساده پوشه
    صالحه هم میخاد همه چی به شکل عالی باشه بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول شه .به درد کمال گرایی هم دچاره.

صالحه به فکر ازدواج نیست . خیلی هم خوشش نمیاد فعلا .
    به احساساتش خیلی کم رو میده کارش با حساب کتاب و منطقه .
    خیلی دلسوز و مهربونه و هرکاری از دستش بربیاد برای دیگران میکنه یعنی حس مسولیت پذیری بالایی داره.

اصلا لوس و ناز نازی نیست .
    محکم و قویه به ظاهر اما از درون شکننده است .

صالحه رو خیلی با ویژگی های دخترونه نمیبینم مثلا خیلی به موهاش برسه بلندشون کنه نوازششون کنه دلبری کنه .
    صداش ناز نداره یجوری خشک حرف میزنه .

مذهبیه نمازاشو هم سر وقت میکنه حتی نماز صبحشو هم خیلی تاکید داره .
    تیکه نمیندازه مثل من .کوتاه و مختصر حرفشو میگه تمام . دیگه طنز پردازی هم نداره.
    درون گراست گاهی دوست داره همه از خونه خارج باشن تنهای تنها به تفکراتش برسه.

صالحه با متافیزیک کاری نداره و با عالم واقعیات زندگیشو روبراه میکنه تجربه نکرده که گاهی مسایل رو میشه فراتر از منطق با راه کوتاه تر میشه حل کرد که اذت خاصی داره.
    کلا ریالیسته .

خیلی اهل سفر نیست اگر هم بره خیلی کوتاه باید باشه .سفر بلند خستش میکنه

این دخترمون خیلی قابل اعتماده میتونی حرفاتو بهش بگی و پیش خودش بمونه تا ابد .
    توی دیدارهای اولیه مغرور به نظر میرسه اینطوری نیست که دیگران راحت بیان سراغش و باهاش ارتباط برقرار کنن .

به شعر و ادبیات علاقه نداره شعر نمیگه .
    دست خطش خوب نیست
    بیشتر با فلسفه جوره تا عرفان

صالحه پتانسیل بالایی برای موفقیت های بزرگ داره
    همیشه هم به خدا توجه داره و از درون ستایشش میکنه.

ببخش اگه تصویرم ربطی بهت نداشته اینها چیزایی بودن که ناخوداگاه تو ذهنم ایجاد شدن و روشون فکر نکردم برای اینکه صرفا چیزی بنویسم.

موفق و شاد باشی.

پ. ن :
    ارام جان قبلا نوشته بودن من رو سی ساله تصور میکن نه بین 24 و 25 ام.

10. 7 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 26 مرداد 93), khaleghezey (دوشنبه 27 مرداد 93), meinoush (یکشنبه 26 مرداد 93), paiize (دوشنبه 27 مرداد 93), salehe92 (یکشنبه 26 مرداد 93), terme00 (دوشنبه 27 مرداد 93), آرام دل (یکشنبه 26 مرداد 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام

خب این لیست نهایی شرکت کنندگان هست این دوره دیگه کسی به این لیست اضافه نمیشه ...

لطفا ازاین زمان به بعد پیام برای اضافه شدن به لیست نفرستید. مدیریت پویا دیگه برای اون راه چاره ای نداره

چون بعضی کاربران نسبت به بعضی کاربران دیگه بیشتر تصویر ذهنی دارند پس میتونیدتاقبل ازارسال جواب کاربری که نوبتش هست تصاویرذهنی تون روارسال کنید.و اون عضوقبل یابعدازارسال جواب عضوی که درنوبت هست میتونه جوابشو ارسال کند مدیریت پویا اینجا چاره داره

ارسال تصویر ذهنی برای عموم آزادهست پس خجالت نکشید به این میگن مهربانی مدیریت پویا ‏‏

salehe از 24تا28مرداد

meinoush از28 تا 1 شهریور

termeoo از 1تا 5شهریور

فرهنگ 27 از 5 تا 9

مصباح الهدی از9تا13

.شیدااز 13تا17

khaleghezey از 17 تا 21

keyvan از 21 تا25

مسافر زمان از25تا29 شهریور

آرام دل از ۲۹شهریورتا ۲مهر

فرشته مهربان از۲مهرتا ۶مهر

دختربی خیال از ۶تا ۱۰مهر

‏ شهراز از ۱۰تا ۱۴مهر
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

12. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 27 مرداد 93), meinoush (دوشنبه 27 مرداد 93), paiize (دوشنبه 27 مرداد 93), salehe92 (دوشنبه 27 مرداد 93), terme00 (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام به همه دوستان به خاطر تاخیرم عذر می خوام این مدت حسابی درگیر بودم .

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام سلام

حال همگی خوبه؟
    ببخشید من دیر اومدم. بی نهایت جان ببخشید که تصویر ذهنیم را الان می گم.

سلام مصباح جان شما ببخشید که اینقدر دیر جواب دادم

خانم بی نهایت عزیز:
    بی نهایت دوستش دارم. محبت داری عزیزم
    خیلی خانم با جنبه ای هست. منطقیه.
    از نظر عاطفی معتدله.یا شاید هم خیلی عاطفیه ولی خیلی قابل کنترله براش. صبوره.

خیلی مادر خوبیه.پسراش را خیلی دوست داره. اما خیلی دوست داره خدا یه دختر هم مثل من بهش بده:) شاید هم اسمش را هدی بذاره.ولی مواظبشه که مثل من جزئی نگر نشه از همون اول هم بهش میگه خیلی خودت را به خاطر درس اذیت نکن.چیزای دیگه مهم تره.از همون اول رو خانه داری دخترش هم حساس میشه. :)

عاشق دخترم اما اسمش رو می ذارم ریحانه. هدی هم قشنگه ها اما برازنده شماست.

روابط اجتماعی خیلی خوبی داره.

قبلنا ایده آل گرا بوده و خیلی هم دنبال موفقیت و... ولی تو زندگی فهمیده نباید دنبال یه چیز بی نقص بود و زندگی آسون تر از این حرفاست.

الان سخت گیر نیست.نه به خودش سخت می گیره.نه به دیگران. ولی مجردیش سخت گیر بوده.

آشپزیش عالیه و اگه می تونست منو یه روز دعوت می کرد برای ناهار و برام قرمه سبزی با ماست خیار درست می کرد.هم ساده.هم خوشمزه. بی نهایت جان حالا یه وقت تو زحمت نیفتی؟!
    شما تشریف بیارید اینم جوری مدیریتش می کنیم که زیاد خسته نشی

ممنونم مصباح جان
    نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشید

ببخشید که دیر شد. مدتی که کمتر سر میزنم.
    چون مدت زیادی از عضو شدنم نمی گذره تصویر ذهنی خیلی روشن و شفافی ندارم ولی سعی می کنم با حداقل اطلاعاتی که در این مدت بدست اوردم چند خطی بنویسم.

تصویر ذهنیم نسبت به خانوم بی نهایت:
    مادری مهربان و دلسوز و فداکار. عاشق بچه ها و زندگی مشترکشون هستند.
    در امور مربوط به تربیت فرزندانشون جدی هستند.
    در محیط کار هم فردی جدی و مسئولیت پذیر هستند و مقداری هم کمال طلب.
    درونگرا و میانه رو هستند و پایبند به اصول و قوانین. و متدین و معتقد.
    امیدوارم که تک تک لحظات زندگیتون سرشار از شادی و نشاط باشه.
    ممنونم صالحه جان لطفت همش تعریف شد که
    نقل قول نوشته اصلی توسط آرام دل نمایش پست ها
    خانوم بی نهایت مادری فداکار و همسری مهربان هستند
    زندگیشون رو به خوبی مدیریت میکنند
    با گذشت هستند،مذهبی هستند
    زودرنج نیستند و اگر از موضوعی ناراحت باشند زود فراموش میکنند
    کینه به دل نمیگیرند
    جدی هستند کمتر شوخی میکنند
    وضع مالیشون خوب
    دسپخت خوبی دارند
    بهشون میاد معلم باشند نه عزیزم معلم نیستم اما تدریس توی دانشگاه رو پس از فارغ التحصیلی تجربه کردم
    ممنونم آرام دل جان از محبتت

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    تصویر ذهنی من ازخانوم بینهایت گرامی:

خانوم بینهایت، شما رو یک مامان مهربون میبینم که عاشق بچه هاش و زندگیشه.
    دلسوز هستین.
    فدارکارین و با وفا.
    بسیار بسیار بسیار صبور هستین! !!
    معتقدین ، ""زندگیتون و ساده بدست نیاوردین که بخواین ساده از دست بدین.
    زندگی و باید ساخت.""
    منطقی هستین، سعی میکنین از موقعیت بد، یک موقعیت خوب جور کنین:)

عکاسی و دوست دارین. یک دوربین خیلی بزرگ با همه امکانات دارین، اگه ندارین آرزو دارین داشته باشین، همش از بچه هاتون عکس بگیرین.
    عاشق عکس گرفتن از بچه هاتون هستین.

دوربین خوبی داریم اما این همسرم هست که همیشه دوربین را می یاره و من رو مجبور می کنه که لحظه ها رو ثبت کنم
    دوست دارین کوچولوهاتون زودتر بزرگ بشن براشون برین خواستگاری:)
    نه اتفاقا معصومیت کودکیشون را دوست دارم و می دونم اگه بزرگ بشن مخصوصا به سن ازدواج که برسن یک سری محدودیت ها در ابراز احساسات به وجود می یاد.

دیگههههه بذارین فکر کنم.....
    اووومممم
    دیگه یادم نمیاد آهان شما که مدیر نیستین، پس ازتون انتقاد میکنم:)
    شما منو یاد مامانم میندازین.

آخه شما که دکتر نیستین چرا تجویز الکی میکنین، حتی قرص سرماخوردگی هم بدون تشخیص پزشک نباید تجویز کرد. الان مشخص شد بیماریشون مربوط به دارو نبوده ودکتر تشخیص اشتباه داده بودند

کاش کمی بیشتر بفکر خودتون باشین تا اطرافیانتون ( انتقاد رکم این بود نه جمله بالایی)
    بیشتر سعی در رعایت حال دیگران داشتم با این حال متاسفانه از نظر برخی صاحب نظران توصیه شدم به باز آموزیه دوره های مقدماتی همدردی اگه به فکر خودم باشم الله اعلم که چه شود.

دیگهههه .....
    آهان
    من شما رو آبی میبینم، اعصاب قوی و محکمی دارین. آروم هستین. وفادار و فروتن و متواضع هستین.
    یک خصوصیتی که رنگ آبی داره ، بیشتر دوست داره تو تاریکی بدرخشه! شما هم اینگونه هستین؟
    تواضع و تو چشم نبودن رو دوست دارم
    ممنونم دختر بیخیال عزیزم
    دعاتون هم عالی بود

تصویرم راجع به
    فرشته اردیبهشت جان
    البته بدون تغلب

دختری شاد و اکتیو
    ظرفیت بالا در انتقاد پذیری
    فقط کمی توی برخی تصمیم گیری هاشون عجله می کنند وهمه جوانب رو خوب بررسی نمی کنند با این حال اگه با شکست مواجه بشوند به خودشون سخت نمی گیرن.

تصویرم راجع به
    صالحه جان
    دختری معتقد ومذهبی
    کمی سخت گیرن
    اعتماد به نفسشون گاهی اوقات کمه و احتیاج به شارژ دارن
    از تجریه های جدید واهمه دارن
    حس می کنم از اون دسته خانم های فلفلی باشن که کاراشون رو فرز انجام می دن.

ویرایش توسط بی نهایت : دوشنبه 27 مرداد 93 در ساعت 14:16

14. 9 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 27 مرداد 93), khaleghezey (دوشنبه 27 مرداد 93), meinoush (دوشنبه 27 مرداد 93), paiize (دوشنبه 27 مرداد 93), salehe92 (دوشنبه 27 مرداد 93), terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 28 مرداد 93), آرام دل (سه شنبه 28 مرداد 93), دختر بیخیال (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود
    به جناب ammin خان چه عجب پست های اینجوری هم از شما دیدیم

بانو saleheازش خوشم میاد دختر خیلی خوبیه یه جورایی خودشه یعنی چیزی را که نشان میده دقیقا همونیه که هست اینش خیلی خوبه واقعا از این اخلاقش خوشم میاد سنش کم میزنه به نظرم از این دخترهای بامزه هستش نه اینکه شیطون باشه ولی اخلاقای خوب و مهربونی داره اینکه مذهبیه خیلی دوس دارم ولی خوبیش اینه خشک مذهب نیست انعطاف پذیره برای همه دعای خوب میکنه این نشان از قلب مهربونیه که داره و سرشت پاکیه که داره کلا فکر کنم از اون دخترهاییه که هر بابایی دوست داره یکدونشو داشته باشه مثل مصباح الهدی البته ورژن کوچیکترش

پ.ن:بانو meinoush خدایی با شرلوک هلمز نسبت نداری
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

16. 8 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 27 مرداد 93), meinoush (دوشنبه 27 مرداد 93), paiize (دوشنبه 27 مرداد 93), salehe92 (سه شنبه 28 مرداد 93), terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 28 مرداد 93), آرام دل (سه شنبه 28 مرداد 93), بی نهایت (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    نوشته ارام رو الان دیدم .

نقل قول نوشته اصلی توسط آرام دل نمایش پست ها
    خانوم فرشته اردیبهشت
    همه اش فکر میکنم ۳۰ سالشه نه چرا سی حالا؟ یعنی انقدر پیر نشون میدم؟ قبلا گفتم
    مانتوییه، مذهبی نیست مذهبی ام
    بهش میاد وکیل باشه اصلا از وکالت خوشم نمیاد نیستم
    خیلی جدیه کمتر میخنده برعکس
    کینه ای نیست،مهربانه و با گذشت دقیقا اصلا کینه ای نیستم
    زود عصبانی میشه نه خیلی زود
    گاهی وقتا فکر میکنه از زندگیش لذت نمیبره الان که لذت میبرم
    زیاد فکر میکنه به چی؟ ولی خب انسان با فکرش معنی میشه .

!
    ممنون ارام جان

18. 8 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 28 مرداد 93), khaleghezey (سه شنبه 28 مرداد 93), meinoush (سه شنبه 28 مرداد 93), paiize (سه شنبه 28 مرداد 93), salehe92 (سه شنبه 28 مرداد 93), terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), آرام دل (سه شنبه 28 مرداد 93), بی نهایت (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    ‏ واما خانم صالحه
    سلام

دختری مذهبی .براساس اصول مذهب رفتارمیکند نه شعار آنچنانی میده نه راه انحراف روپیش میگیره اصول مذهب براش جا افتاده
    به مذهب علاقه دارم ولی با کوتاهی هایی که می کنم متاسفانه نمی تونم بگم مذهبی هستم. چون 100٪ قوانین الهی را اجرا نمی کنم. و منظورم حجاب. متاسفانه حجاب کامل ندارم.(موهامو نامحرم می بینه) و مقداری هم نماز و روزه قضا به گردنمه و...
    و این یکی از موضوع هایی که ذهنم را مشغول کرده و هنوز نتونستم حلش کنم. یکی از دلایلش مخالفت اطرافیان با محجبه شدنم هست. ولی این در واقع بهانه است. مشکل ضعف خودمه.

باهوش وداری ذهنی جزئی نگرومصداقی_مثالی.یعنی مسائل روبامصداق هاومثالهاش می بینه وجستجو میکنه
    این مورد را دیگران باید تایید یا تکذیب کنند

حداقل تاپارسال خیلی تو فضای ازدواج کردن نبوده
    همینطوره. ولی مدتی که با خوندن تاپیکهای مربوط به ازدواج بیشتر به این موضوع فکر می کنم.
    باهوش وکمال طلب و کمی وسواسی این سه مسأله به هم مرتبطند باهوش بودن باعث میشه که وسواسی وکمال طلب هم بشه وکمال طلبی ممکنه کمی تنبلش کنه شایدهم تنبل نباشه چون کمال طلب هست مدام فکرمیکنه باید ی کاری انجام بده
    باهوش را نمی دونم. متاسفانه کمال طلب و وسواسی (در درس و کار) هستم.
    تنبل هم هستم. که دلیلش بی هدفی بود...... الان کمی این موضوع را اصلاح کردم.

سنجیده وبادانش جلو میره بدون ادعا این اخلاقش برای من زیباست
    ممنون از لطفتون. معمولا سعی می کنم که همه جوانب را بسنجم و بعد کاری را بکنم. ولی هر چیزی در حد تعادل خوبه. تفریط در سنجش باعث توقف میشه که گاهی اوقات برام پیش میاد!

حدس میزنم قدیمی نباشه ولی قبل ازکاربری صالحه بانام کاربری دیگه ای توی سایت بوده البته فعالیت زیادی نداشته
    قبلا سایت را می خوندم ولی کار غیر قانونی انجام ندادم.

جثه ی ریزه میزه ای داره(جواب این اختیاریه :-) ) بله

آخرین فرزند هست وسن پدرومادرش بالاست بله

همیشه فکرمیکنم توی ی شهر مذهبیه خیر

دست خطش خوبه دست خطم متوسطه.
    اهل هنروموسیقی نیست یعنی تخصصی دراین زمینه ندار
    تخصص ندارم ولی اندکی با موسیقی اشنایی دارم. قبلا ساز می زدم ولی متاسفانه رهاش کردم.
    ی اضطراب واسترسی هم تو جونش هست بنابراین خیلی آروم نیست
    همینطوره. ای کاش راهکار رهایی از این مشکل را هم می گفتین!
    چادریه کمی تشخیص این دشواره
    چادری نیستم. مانتو ازاد و بیشتر مقنعه می پوشم. ولی اندکی از موهام پیدا است.

خودش زیاد اهل تعارفات نیست ولی بخاطر رعایت فضا گاهی تعارفی هم میشه
    حقیقتش را بگم یکم تعارفی هستم!

دقیقا نمیدونم رشته ش چیه ولی استعداد استاد دانشگاه شدن یاپزشک شدن یاچیزی توی این مایه ها روداررره ممنون
    اعتمادبنفسش بالا نیست پایین هم نیست کمی سیاله ولی میتونه به جاهای خوب برسه
    مدتی که خودم هم به این موضوع فکر می کنم که اعتماد به نفسم متغیر.
    یعضی وقتها خیلی خوبه و بعضی وقتها منفی! و این بستگی به میزان اطلاعان و تجربه ام داره.
    مودبه اماچون سرعت عملش بالاست زیادخودش رو درگیر فوت وفن آداب معاشرت ها نمیکنه بدون اینکه بخاد دهن کجی کنه به این مسائل
    سعی می کنم که مودبانه صحبت کنم. ولی در طول زندگی به این نتیجه رسیدم که اگه خیلی هم مودبانه صحبت کنی نتیجه خوبی نمی گیری!
    یک بار یکی از دوستام به خاطر این موضوع از دستم ناراحت شد! از ان موقع بیشتر خودمونی برخورد می کنم.

میتونه خیلی زودصمیمی بشه وفاداره .صداقت داره همچنین درگفتگو صراحت و شفافیت داره بله

غرورنداره بله
    ولی شایدگاهی بخاطرپرحرفی زیاد درجمع های جدیدباعث بشه دیگران ازاخلاقش سواستفاده کنن
    اماتیزوزرنگ هم باشه چون اگه توصیه کنیم کم حرف بشه به افسردگی سه حلقه ای دچارمیشه
    به نظرم هر چه ساکت تر => ارام تر و راحت تر
    کنجکاوم بدونم افسردگی سه حلقه ای که خطر ابتلاش را دارم چیه؟!
    سرچ کردم و داروی سه حلقه ای ضد افسردگی پیدا کردم ولی افسردگی سه حلقه ای را گوگل پوشش نمیده!
    اهل دریافت نکته هاست بنابراین گاهی کمی دهن بین میشه اماهمین خصلت جذب نکته ها باعث میشه تاخودش اطلاعات مهمه بیاد دستش واز دهن بینی خارج بشه
    چون می خوام بهترین تصمیم را بگیرم زیاد با دیگران مشاوره می کنم و این موضوع گاهی اوقات به ضررم تموم میشه. در واقع تصمیم گیری را برام سخت می کنه.

شوخ طبعه ولی شخصیت اجتماعیش ،کم کی جزو شخصیت های تابع هست بنابراین گاهی کمترشوخ طبعی وشیطنت میکنه و نگاهش به اینه چشمان بزرگترهاوجو وفضا چطوره وچی میگه
    شوخ طبع خیلی نیستم. و فقط با خانواده و دوستان صمیمی شوخی می کنم.
    شخصیت تابع درسته. شاید خوب نباشه ولی برای حفظ ارامش خوبه!

اگه دانشگاهش بیفته شهربزرگی کم کی احتمال چالش دراوهست امازود میاد دستش چطور رفتارکنه
    اگه به شهر دیگری مهاجرت کنم به نظر خودم بیشتر به خاطر وابستگی عاطفی که به خانواده دارم دچار مشکل میشم.

:براش آرزوی موفقیت میکنم‏‏
    من هم برای شما ارزوی موفقیت و عاقبت به خیری می کنم
    .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام صالحه جان
    سلام پاییزه جان

من زیادازصالحه عزیزتصویرذهنی ندارم چون کمترازشون پست دیدم اماچندتامطلب توی ذهنم هست که میگم

شوخ طبعه نه خیلی. قبلا توضیح دادم
    بااعتمادبه نفسه. متغیر.
    خیلی سخت باکسی صمیمی میشه امااگه بشه دیگه ول کن طرف نیست
    همینطوره
    مذهبی قبلا گفتم
    اسمش منویادمصباح الهدی میندازه!!!شایدشخصیتهاشون شبیه هم باشه
    تشخیص شباهت شخصیت را باید به عهده روانشناسان سایت بذاریم
    چندوقتیه کمتربه تالارمیادمثه اینکه کم حوصله شده..
    مدتی که میرم کاراموزی و عصرها هم درس می خونم. دیگه کم کم باید نت را از برنامه ام حذف کنم
    توی جمع بیشترشنونده ست...اماازاون شنونده های عالیه..که ازهمصحبتی باهاش خسته نمیشی
    شنونده درسته.
    تک فرزنده!یااولین فرزنده خیر. اخر.
    آواتارش واسمش که آبیه خیلی بهم میان...من یادیه دشت پرازگل بایه آسمون صاف وآفتاب گرم میفتم!!لذت بخشه ممنون
    انتقادپذیره وخیلی هم مودبه بله
    واسش آرزوی خوشبختی میکنم
    من هم برای شما ارزوی ارامش و عاقبت به خیری می کنم.
    .

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

20. 6 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 28 مرداد 93), meinoush (سه شنبه 28 مرداد 93), paiize (سه شنبه 28 مرداد 93), terme00 (چهارشنبه 29 مرداد 93), آرام دل (چهارشنبه 29 مرداد 93), بی نهایت (سه شنبه 28 مرداد 93)

صفحه 19 از 35 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)