آره گلم یکم خودت رو کنترل کن....متاسفانه عده کمی هستند که بگن من مقصرم و من باید خودم رو تغییر بدم>>>.همیشه میگیم باید طرفمون روتغییر بدیم.....شما یکم حساسیتت رو کم کن ...خیلی دست و پاگیره نامزدت نشو ...کلا مردها از زن هایی که همیشه در دسترس هستند یا اونا رو کنترل میکنن ویا نقش مادر رو واسشون بازی میکنن متنفرند....سعی کن تو دسترس نباشی بذار دلش تنگ بشه و بیات سمتت ...در حد نرمال واسش ناز کن ولی گستاخی نکن...یه مثال ساده واست میزنم فکر کن یه روز که از درخونه میای بیرون کلی الماس ریخته روی زمین اولش واست جذابیت داره و کلی حال میکنی بعد تصور کن تا چند روزهر روز که میای بیرون هنوزم الماس ها ریختن رو زمین .بعد کم کم از هیجان دیدن الماس ها کم میشه چرا؟؟؟چون هرروز هستند و واست عادت میشه ولی تصور کن یه روز که در رو باز میکنی دیگه از الماس ها خبری نیست اونوقت حسرت میخوری تازه قدرشون رو میفهمی و با تعجب میگردی دنبالشون ...شما هم دقیقا حکم همون الماس رو داری گلم......منتها تو فرصت نمیدی تا میاد دلش واست تنگ شه تو زودتر باهاش تماس میگیری...از قدیم گفتن زن نازه و مرد نیاز ...بذار یه مدت تو خودش باشه اگه اومد سمتت که خوبه اما اگر نیومد بدون این رابطه دووم نداره چون شما هی باید بدوویی دنبالش تا اینکه یه روز از دستت فرار میکنه ..ببخشید زیادحرف زدم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)