با سلامشمام ادم احساسی هستید اما...
در الگوهای زنانه دخترها به چند نمونه تقسیم میشن که در شرح و توصیف روانشناسی زنان از نمادهای اسطوره ای استفاده شده ،در هر زنی مجموعه ای از این ایزد بانوان همزمان با هم عمل می کنن که برخی از آنها در زنی برانگیخته شده
به دخترهایی شبیه شما میگن ایزد بانو آتنا (توی اینترنت در موردش تحقیق کنید)
شما به دلیلشو که خودتون در پیگیری بالا بدست اوردید فهمیدید اما یادتون باشه وقتی باهاش ارتباط نزدیکتر برقرار کردید و دیدید به دلتون ننشست اون خیلی بیشتر در انتخابش دقت کنیدمن هنوز با اینکه ازنطرعقلی می دونم ادم کاملاخوبیه ومی تونه خوشبختم کنه هنوز نسبت به ایشون احساسم کاملا خنثی هست
در این زمینه کاملا فکر کنید و صحبت کنید چون بعده ازدواج نمیتونید باد که باد هوا بخورید .... !!این اقاهنوزکار ندارن اماسربازی رفتن ..ولی پیشنهادکاری داشتن که البته شایدتاسال دیگه پایان نامشون طول بکشه ونتونن سرکاربرن(پایان نامشون ی موضوع خیلی جدیدیه و خیلی سنگینه)حتی به من گفتن تا اون موقع شاید مث الان پیشنهادای کاری نداشته باشم و تازه باید دنبال کار بگردم.در ضمن خونوادشونم نمتونن ساپورتش کنن از لحاظ مالی
اینم یادتون باشه دوران عقدتون از 6 ماه نگذره که شما ضرر میکنید چون بعد از رابطه های نزدیک(تا کاملا شوهرتون نشده تشنش نگه دارید) اون شور و شوقی که از اول در این مرد دیدید رو شاید نبینید!!
این اقا به شدت احساسی شدن و این منو برای ادامه دادن رابطه می ترسونه که اگه ردش کنم ضربه بخوره..یعنی اگریک روز جواب تلفنشونو ندم تا صبح نگران میشنو گریه می کنن.در حدی که واسه وقتی که می خواستن خواستگاری رسمی بیان کلی نذرو نیاز کردن که خانواده من حتماقبول کنندکه همین طورم شدیاهروقت بحثمون میشه ومن می دونم خودم مقصرم اون پاپیش می زاره که البته شاید دلیلش این باشه که می دونه خیلی زود رنجموقتی پسری عاشق دختر میشه دیگه خود واقعیش نیست و تغییراتی در وجودش ایجاد میشه تا هر کاری کنه اون معشوق خودشو بدست بیاره!همان طور که گفتم ایشون از من بدون هیچ شناختی خوششون اومده
تا دیروز چای شیرین نمیخورد چون مجبور بود بهمش بزنه اما الان بهش بگی برو تو رشته کوه های البرز واسم طلاپیدا کن میره و کوه میکنه !با خدا میشه ،شاعر میشه ،قهرمان میشه و .... و به قول شاعر همه تن خواستن میشه
نه ... این نمیتونه دلیل خیانت باشه ... پسری که ذاتش خراب باشه و در محیط خراب قرار بگیره و زندگی کنه اون موقع میشه 60 درصد انتظار خراب شدنشو داشتاگه کسی بایک نگاه از کسی خوشش بیاد حتما خیانت می کنه در اینده؟؟
اگر در جریان خواستگاری و شناخته مشکلی ندارهحالا با این مشکلاتی که گفتم به نظرشما کار درستیه ادامه دادن رابطه تاوقتی احساس درمن به وجودبیاد؟
دلیلش نوع رفتار به دلیل عشق زیاد ایشونه و انتظار شما از مرد ایندتون و نوع شخصیت خودتونولی درکل همین زیادی بودن احساساتشم فک کنم باعث دلزدگی شده..نمیدونم چمه
به قصد ازدواج اومده جلو و شمام دارید تحقیق میکنید تا به شناخت برسید و ببینید که ایا خوبه یا نههمان طور که گفتم ایشون از من بدون هیچ شناختی خوششون اومده ..این می تونه دلیلی به عنوان هوس بازی باشه؟؟
سن شما و ایشون ؟؟
موفق باشید

با خدا میشه ،شاعر میشه ،قهرمان میشه و .... و به قول شاعر همه تن خواستن میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)