با سلام و احترام
این یکی از نشانه های پختگی شماست که برای مشکلتون به مشاوره رو آورده اید.
دقت کنید در نگاه اول سن ما را از روی قیافه و شناسنامه تخمین می زنند.
اما به مرور افرادی که با ما ارتباط دارند پختگی ما را و بلوغ ما را از سخنان ، رفتار و واکنش های ما متوجه می شوند.
شما برای اینکه بزرگ بودن، بالغ بودن و رشد خود را به خانواده همسرت دیکته کنید باید بدانید که رفتار بالغانه و بزرگسالانه چه خصوصیاتی دارد.
در ذیل بعضی از خصوصیات بالغانه را ذکر می کنم. که هر کس اینها را داشت نشان از بزرگی و پختگی او دارد و دیگران نسبت به او مجبور به تمکین و احترام هستند.
1 - تحمل نظرات مخالف، و سعه صدر داشتن.
2 - صبور بودن و از روی عجله کار نکردن
3 - کنترل احساس، خویشتنداری
4 - انجام رفتار منطقی و دیدن همه ابعاد مسئله
5 - کنترل خشم
6 - راز داری و عدم مطرح کردن مسائل درونی خانواده برای دیگران. (یعنی این مشکلی که داریدبا خانواده همسر، باید فقط بین خودتون باشد و نباید خانواده شما و دیگران در جریان قرار بگیرند.)
7 - استفاده از راهنمایی و مشاوره ها صاحبان تجربه و مورد اعتماد
8- یادگیری مهارتهای زندگی و ارتباطی و به کار بستن آنها.
9 - و .....
با توضیحات بالا متوجه می شوید با درگیر شدن، بحث کردن، پشت هم حرف زدن، خشمگین شدن، حرف طلاق زدن به هنگام مواجه با مشکلات ، نا امید شدن، عجول بودن و اینها را نباید انجام دهید چون در آن صورت حق را به خانواده همسرت می دهید.
شما باید با خویشتنداری و با محبت و آرامش و زبان خوش با خانواده همسرت صحبت کنید.
مثلا پدر و مادر همسرت را به صورت خصوصی ببینی و به آنها بگویید. که نگرانی های آنها را درک می کنید.
و متوجه می شوید از چه چیز می ترسند.
به آنها باید بگویید از طرف دیگر این گونه نظرات شما هم به صمیمت شما آسیب می زند.
از آنها بخواهید که به اتفاق هم به مشاور خانواده مراجعه کنید. بگویید هر چه مشاور بگوید من عمل می کنم. و نگرانی شما را رفع می کند.
خواهش می کنم مقالات انجمن مشاوره خانواده و مهارتهای ارتباطی را دقیق بخوانید و عمل کنید.
بالغانه رفتار کنید و با دیدن مشکلاتی که پیش رو دارید نگران نشوید و فکر عقب گرد نکنید. یک فرد بالغ برای هر مشکل بهترین راه را انتخاب می کند نه فرار!

علاقه مندی ها (Bookmarks)