سلام وقت بخیر
اگه تمایل داشتن راجع به کارتون بگید چند ساعت در روز کار میکنین؟ کارتون چی هست؟ ایا استرس زا هستش؟
بعد سنتون هم که مناسب هستش سعی کنید از بین خواستگارها گزینه بهتر رو انتخاب کنید و زود انتخاب نکنید و درست انتخاب کنید
اگه مشکلاتتون این هستش که این سی دی ها خیلی بدردتون میخوره و میبینید که همه این مشکلات توسط این مرد مهربان مطرح میشه و راه حل هاش هم بسیار کلیدی هستش راهنمایی های این استاد پیامبر گونه هستش برا ارتباط با کانون تکنولوژی فکر دکتر ازمندیان با شماره 22043081-021 تماس بگیرید اونا راهنماییتون میکنند. ایشون سمینارهای مختلفی دارند که می تونید حضوری هم شرکت کنید. فعلا سی دی هاش رو ببینید اگه دوست داشتید به سمینارهاش هم برید.
فکرتون بد نیست که بعد از به نتیجه رسیدن با مادرتون مطرح کنید ولی سعی کنید تو مراحل اشنایی وارد فاز احساساتنشید تا وقتیکه از این اقا مطمئن شید. من تاکید به نظارت خانواده ها دارم خصوصا در خصوص خانمها که اسیب پذیرترند. در مورد عجله هیچ نوعش رو تایید نمی کنم ان الله مع الصابرین
اینکه در ازدواج خودتون تصمیم بگیرید خوبه ولی اطرافیان هم خیلی نقش دارن تو زندگیتون داستان من رو که میدونید. ممکنه اختلاف اطرفیان کمر شما رو خم کنه اگه اونا با همدیگه مشکل نداشته باشند شما در اینده راحت ترید. یکم منطقی فکر کنید احساسی نباشید و سعی کنید در صورت مواجهه اون اقا با مادرتون مشکلی پیش نیاد.
می تونید یکی از فامیل که غرض نداره واسطه کنید و اون معرف این اقا بشه البته کسیکه خانوادتون قبولش دارند مخصوصا مادرتون.
خواهش میکنم امیدوارم کمکی کرده باشم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)