سلام مجدد و عرض ادب
چیزی که تا الان متوجه شدم اینه که به نظرم خیلی دارین سطحی برخورد می کنین . اینکه مادرتون بدون مشورت با شما یا بدون تحقیق خواستگار قبلی شما رو رد کرده ، دلیل نمیشه تا بخواین فعلا مخفی کاری کنین . بهتره دنبال راه های بهتر باشین . مطمئنا توی خانواده شما عمو، دایی ، عمه ، خاله و یا خیلی از بزرگترای دیگه هستن که می تونین این موضوع رو باهاشون در میون بزارین و در مورد این مسئله صحبت کنین تا یه کم با تامل و صبر بیشتری روی خواستگارا فکر بشه و نظر شما رو هم حتما بهش اهمیت بدن . اون کسی که قراره ازدواج کنه شمایین ، پس باید با همفکری بیشتری به این موضوع نگاه کرد .
به نظر بنده در امر ازدواج باید یه کم خجالت رو کنار گذاشت . و با جرات و شهامت در مورد زندگی آینده تون صحبت کنین . این حق شماست . اگه درست انتخاب نکنین و پشیمونی بیاد سراغتون ، نتایجش به ضرر خود شماست.
و اما در موردی با خانم دختر بی خیال موافق هستم . اینکه پدر و مادر ایشون از هم جدا شدن یه زنگ هشداره که باید ته و توشو با دقت بسیار در بیارین . و به صحبتای آقا داماد قناعت نکنین .
من خودم تا همین چند ماه پیش داشتم یه اشتباه فوق العاده مهیب انجام می دادم در امر ازدواج ، فکر می کردم خانواده سنتی من دارن مشکل جلوی پام می زارن و امروزی فکر نمی کنن . ولی همین خانواده منو نجات دادن و ازشون واقعا ممنونم . به بزرگتراتون اعتماد کنین . اونا چیزایی رو می بینن که ما ها که درگیر احساسات میشیم ازش می گذریم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)