RE: پسري كه وقتي افراد جديد باهاش آشنا ميشن يكي از سوالاتشون اينه:چن

نوشته اصلی توسط
Aykan
راستش منم پسري 24 ساله هستم كه نصبت به رابطه و دوستي با جنس مخالف حساسم با اينكه ميتونم با خيلي ها رابطه داشته باشم ولي زياد دنبال اين كارا نيستم.راستش بعضي ها(پسر) كه تازه با من آشنا ميشن ميگن چندتا دوست دختر داري؟ و اين حرف براي من سنگينه؟ يعني با توجه به ظاهرم راحت ميتونم چند دوست دختر داشته باشم و باهاشون رابطه هم اگه بخوام داشته باشم ولي قلبا راضي نميشم.بعضي وقت ها با خودم ميگم " بي خيال چقدر سخت ميگيري ؟ پسرهاي كمتر از تو دوست دارن رابطه دارند و به قولي جواني ميكنن , توچرا نكني در حالي كه اگه بخواي خيلي هم راحته برات"
نميدونم به نظرتان من چه كار كنم؟؟؟
[align=justify]ازهمه دوستان كه به سوال من جواب دادند تشكر مي كنم.راستش با توجه به مجموع گفته هاي دوستان تا حالا فكر ميكنم داشتن يك دوست دختر خوب كه از اول شرايطمو براش توضيح بدهم (يعني تنها دوستي و نه صرفا ازدواج) خوب باشه .البته چيزي كه منو نگران ميكنه اينه كه با يك دختر خانمي صرفا به خاطر دوستي دوست بشم و در ادامه اين دوستي باعث ايجاد وابستگي در يكي از ما بشه بطوريكه جداشدن ازهم سخت بشه و يا به ازدواج منجر بشه ازدواجي كه فكر ميكنم با توجه به شروع رابطه كه صرفا به خاطر دوستي بوده شايد ازدواج عاقلانه اي نباشه .چون من براي انتخاب همسر آيندم معيارهايي رو دارم كه ممكنه اونو در انتخاب دوست لحاظ نكرده باشم.به نظر شما اين نگراني درست ميتونه باشه؟
در ضمن از دوستاني كه جواب مثبت يا منفي ميدن مثل آقا /خانم winter ميخوام دلايل مخالفتشون يا همون مشكلاتي كه گفتن چند مورد ذكر ميكردن.من خودم دليل داشتن دوست دختر را رفع نيازهاي عاطفي خود و طرف مقابل وكسب شناخت بيشتر ميدونم.خوب چه اشكال داره من و يكي از دخترهايي كه به من توجه نشان ميدن دوست( فقط دوست) باشيم!
بازم ميخوام نظرتون رو بدونم ؟[/align]
در قلبتو براي كسي باز نكن... اونيكه دوست داره خودش كليد داره
علاقه مندی ها (Bookmarks)