سلام بانو مارتا من بینا هستم
اول در مورد این که والدین همسترون تونستن اول زندگی 15 م بهتون بدنباید بگم : شما یکی از خوشبخت ترین زوج ها هستید . همیشه میگن واسه این که بدونیکجا هستی باید از ارتفاع یا از روی قله به دامنه های کوه نگاه کنی ، همین بام تهرونفکر می کنی واسه چه این قدر طرفدار داره ؟ واسه این که مردم می تونن از اونجا خیلیجاها رو ببینن . اما نکته مهم اینجاست : اگه یه روز نتونستی بری روی قله و دامنهکوه زندگی تو نگاه کنی پس باید چیکار کرد ؟
باید واسه خودت قله بسازی ! می پرسی چه جوری ؟! مطمئنباش همون جایی که ایستادی قله است به دامنه زندگی ات نگاه کن !درست فهمیدین شما درست روی یک قله زیبا و بلند ایستادی ببین روی دامنههای زندگی تون منظورم آدمای دور وبرتون ، فامیلا ، همسایه ها ، دوستات چهانسانهایی هستن که آرزوی داشتن موقعیت شما رو دارند . این که اول زندگی 15 م داشتهباشند و یک خونه تو شهرستون در اختیار داشته باشند ! با این پول نمیشه آپارتمانبزرگ و در بالاشهر گرفت اما یه آپارتمان نقلی یا یه خونه قدیمی تمیز و نقلی طرفایشرق یا جنوب تهرون با اجاره ماهی 200 پیدا کرد . زندگی رو خونه و اسباب و اثاثیهنمی سازند ! چقدر خوب می گن : اسباب !! یعنی این چیزا همشون وسیله اند ،وسیله ایبرای زندگی ، به نظرم برای این که کمتر این مسائل خونه و .... بهتون فشار روحیبیارند باید دیدگاه تون رو نسبت به زندگی اصلاح کنید این ها همه فکر و تصورات مااز زندگی است اگه شما این تصورات رو اصلاح کنی و دور وبرتون رو بهتر ببینی خیلی ازاین مشکلات حل می شن و خیلی راحت می تونید پدر و مادر شوهرتون رو ببخشید و حتیازشون ممنون باشید همین که اونا به شما کمک کردن یعنی دوستتون دارند به فکر شماهستن اما اگه نتونستن بیشتر بدن حتما بیشتر از این وسع شون نمی رسه ،
(به خدا سراغ دارم کسی رو که اول زندگی پدر و مادرش بیشتر از 5 م نداشتن که بهش بدن واسه همون 5 تومن هم ماشین زیر پاشون رو فروختنحالا پسره درست بعد از عروسیش تعدیل کار شد و تا دو سال درآمدش حتی به ماهی 200هزار تومان هم نمی رسید در صورتی که تا قبل از تعدیل تا ماهی 1200 هم میگرفت حالافکر می کنی همچین آدمی که واسه ماهی 1 تا 1200 برنامه ریزی کرده چی بسرش میاد ؟همه قسطاش عقب موند ، چکاش برگشت خورد مغازه زد ورشکست شد و کلی آبروش تو محل وفامیلا و دوستاش رفت ، تا قبل از این که تعدیل بشه و سر کار بود و ماشین باباش زیرپاش بود روزی 50 تا رفیق دور وبرش رو میگرفتن اما از وقتی تعدیل شد و واسه عروسیماشین شون رو فروختند بعد هم از زور بی کاری و بی پولی حتی به نون شبش محتاج شد ،این که میگم نون شب فکر نکن منظورم روزی 10 هزار تومنه نه 300 تا یک تومانی ( 3000ریال وجه رایج مملکت ) از اون موقع تا همین امروز هم واسه پنج میلیون پنج هزار تاملاق زده اما هنوز که هنوزه دستش خالیه چون خیلی باهام صمیمیه کاملا از اوضاع واحوالش باخبرم طفلی روش نمی شد به زنش بگه پول خرید یه نون رو ندارم می اومد با منکه از قدیم خیلی باهاش صمیمی ام درد و دل می کرد منم تا جایی که تونستم بهش کمککردم اما اینقدر آدم با حجب و حیاییه که حتی پولی که بهش می دادم رو به سختی قبولمی کرد می گفت تو خودت احتیاج داری !!!! آره مارتا جون اگه به دور وبرت نگاه کنیاز این دسته آدما زیادن مطمئنم اگه این دوستم 15 م داشته باشه هیچ غمی تو دنیانداره ، طفلی این قدر عذاب کشیده تو این چند سال که نصف موهای سرش سفید شده ، خیلی از ماهاش هم ریخته داره یواش یواش کچل میشه به خداراست می گم کاملاداستان یه زندگی واقعی رو برات نوشتم حالا فکر می کنید شما خیلی مشکل دارید ؟؟؟
خودت رو ناراحت نکن اگه به این قضیه اینجوری نگاه کنی حتما مثل پدر ومادر خودت ازپدر و مادر شوهرتون قدردانی می کنی و اونا رو هم مثل پدر و مادر خودتمی دونی که اصلش هم همین طوره یعنی شمانباید فکر کنی که پدر و مادر اون ، نه ، تو زندگی مشترک من و اون نداریم ، هر چیکه هست " ما " است پدر و مادر " ما " وقتی دیدگاهت به اونا بهاین شکل باشه هیچ وقت از حرفی که بهت میزنن ناراحت نمی شی . رو این مسئله فکر کن واین روحیه رو تو خودت تقویت کن خیلی از مشکلاتی که با پدر و مادر دومت داری حل میشن ( قابل توجه همه اعضای انجمن که با خانوده همسرشون مشکل دارند واسه اونا همگفتم که هی نیان بگن آره ما هم همین مشکل رو با خانواده طرفمون داریم چون اصلزندگی مشترک همینه ،من به شخصه چون به زندگی این جوری نگاه می کنم هیچ وقت با خانواده همسرم نامهربونینکردم ، مشکلی نداشتم ، حتی اونا رو بیشتر از خانواده خودم دوست دارم . )
قطعا اگه با این روش خودت رو اصلاح کنی رابطه ات با خاناوده دومت بهترمی شه اون وقت دیگه همسرت با نگاه یک غریبه در خانواده اش به تو نگاه نمی کنه تورو جزئی از خانواده خودش می بینه که هستی ،اگه اون رابطه تو نرو این طوری ببینه دیگه هرگز رو تون دست بلند نمی کنه که بایدرابطه ات طوری باشه که اگه روزی دست روت بلند کرد اولین کسی که به این حرکت اعتراضکنند پدر و مادر خودش باشند که چرا خانومت ، دخترمون رو می زنی !!!! این شدنیه اگهخودت بخوای
اگه خواستی خود شیرینی کنی مواظب باش چاشنی شیرینی ات رو زیاد نکنیچون علاوه بر این که تصور اونا در مورد تو عوض می شه و میگن داره خود شیرینی میکنهاگه بهشون محبت و مهربانی از ته دل هم که باشه باور نمی کنند بعد این تو هستی که باز هم از اونما متنفر میشی که اگه دستمو عسل بگیرم بازم انگشتمو گازمیگیرن . [IMG]file:///C:\Users\SNA\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image003.gif[/IMG] با آرامش، با صبر و حوصله مثل ماهیگیری که قلاب رو انداخته تو برکه و داره حرکت ماهی رونگاه می کنه اما تا ماهی به قلاب نیفته به چوب ماهیگیریش دست نمی زنه و اونو تکوننمی ده باید خیلی با آرامش و اطمینان خاطر این کار رو انجام بدی ، به این حرفاییکه گفتم ایمان بیاری اون وقت می بینی که شدی سوگلی همسرت
پیش همسرت از خوبیای پدر و مادرش تعریف کن ، اگه یه وقتی اون با پدر ومادر بد صحبت کرد ، یا حرکت اشتباهی انجام داد وقتی تنها شدین ( تاکید می کنم وقتیتنها بودین ) بهش گوشزد کن که اون باید احترام پدر و مادرش رو حفظ کنه اون وقت اونمی فهمه که تو از پدر و مادرش خوشت میاد و احساس خوبی به تو پیدا می کنه ، اگه یهروز اونا درمورد تو بد بگن شوهرت ازت طرفداری می کنه و می گه اون شما رو حتی بیشتراز من دوست داره ، این که گفتم تو تنهایی واسه اینه که به هر حال بین فرزند و مادریه رابطه ای است که اگهببینن عروسشون با پسرشون بد برخورد می کنه بهش بد بین میشن .
برات آرزوی موفقیت می کنم . من بینا هستم به پست من حتما سر بزن ، یهسری از راه کارهایی که به سایر دوستان انجمن دادم می تونه تو ادامه راه زندگیواستون مفید باشه . اگهخوندی مفید بود واسم دعا کنسایر دوستان که این تاپیک رو می بینند هم می تونن به ما سر بزنند ازنظرتون در مورد نظریاتم خوشحال می شم حتی اگه نقد ، ناسزا ، تشکر و هر حرفی کهبتونه به من و دوستان کمک کنه
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)