حرف هایی که زدین به طور کامل با گفته ها و فرموده های دینی ما در تضاد هست.دوستان من فکر نمی کنم باید دعا کنیم و نماز بخونیم تا چیزهای مادی و شوهر و خونه و..... به دست بیاریم. قصد و نیت انسان از دعا و نماز چیز دیگه ای هست و خداوند در کنار اون به کار انسان گشایش هم میده. اگر قرار بود که با نماز و دعا راحتی و مال به دست بیاد امامها و انبیا باید از ثروتمندترین افراد می بودند و حتی اذیت دنیوی هم نمی شدند.در حالیکه اونها به خاطر اعتقاداتشون خیلی اذیت شدند و سختیهای زیادی رو در راه خدا تحمل کردن و با خدا معامله دنیوی نداشتند.
هدف از دعا و نماز ذکر خدا و رسیدن به معنویات و اهداف اخروی هست و در کنار اون آرامش واطمینان قلبی به وجود میاد و همچنین خدا به کارهای ما گشایش میده اما اون گشایش لزوما رسیدن ما به آرزوهامون نیست. شاید اون خواسته ما به یه شکل دیگه یا رفع بلا و... شکلهای دیگه ایجاد بشه. اتفاقا آیت الله بهجت می گفنتد انسان مادی تو این دنیا خیلی بهتر به کام خودشون میرسند و از لذتهای زیادی برخوردار میشند اما انسان معنوی و دین دار تو این دنیا سختی میکشه چون باید از خیلی لذتهای مادی بگذره و چشمش رو رو اونها ببنده. البته که خداوند به کسی که فرمانبردار ش هست و در راه اون و به خاطر خدا قدم برمیداره نصرت و گشایش میده اما لزوما این فتوحات اموال و لذت دنیا نباید باشه.
خلاصه خواهرا من بلد نیستم زیاد از این حرفهای معنوی و مذهبی بزنم اما این رو میدونم که ما نباید با خدا با نماز و دعا و روزه معامله کنیم و ازش متوقع باشیم و بگیم مثلا من چون نماز خوندم نباید مریض یا فقیر باشم و هر کدوم از این اتفاقات دلایل متعددی داره و ربطی لزوما به نماز و دعا نداره.
ایه صریح قرانی میگه با خدا معامله کنید.معامله کردن با خدا عیبی ندارد خیلی هم پر سود هست.ایه دیگه قران هم میگه اگر دعایتان نباشد هیچ نظری به شما نخواهم کرد.
بهترین وقت برای دعا بعد از نماز هست،بهترین وقت برای دعا ماه رمضان هست،و حدیث دیگه ای هم داریم که میگه اگر مال دنیا هم میخواهید از ما بخواهید
امامان معصوم فقیر و تنگدست نبودند ، پیشوا امیرالمومنین بعد از ازدواج یکی از ثروتمندان عرب بود اما زیاد بخشش میکرد.
در کل هر چیزی را میشه از خدا خواست و خواستن از خدا عیبی ندارد و برای دعا و خواستن نیازهایمان از خدا خیلی هم سفارش شده،دعا برای ادمهایی مثل من خوب نیست،چ.ن ظرفیت دعا را نداریم
خدا الآن خیلی وقته توی بساطش داره دنبال دو زاری میگردهو کلی فرشته هم مامور پیدا کردنش کرده ولی خوب هنوز کمتر از تراول چک یک میلیارد دلاری پیدا نکردند ،خدا هم گفته حالا بیاد این ور راضی اش میکنیم ولی خوب اونجا که هست دارای اختیار هست قواعدش هم فرق میکنه هر چی ما براش برنامه میریزیم اون خودش یه سنگی تو مزارش در میاره
من منظورتون رو نفهمیدم،چه ربطی به گفته من داشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
- - - Updated - - -
ما تو خود نماز هم دعا میکنیم تو قنوت چی میگیم ((ربنا اتنا فی دنیا ......)))یعنی هر چیز خوبی رو هم تو این دنیا به ما بده و هم تو اخرت،دوستان من فکر نمی کنم باید دعا کنیم و نماز بخونیم تا چیزهای مادی و شوهر و خونه و..... به دست بیاریم. قصد و نیت انسان از دعا و نماز چیز دیگه ای هست و خداوند در کنار اون به کار انسان گشایش هم میده.
اگه از خدا نخواهی ، میخوای کی رو صدا کنی ، از کی بخواهی.
فکر نکنم کسی نماز رو فقط به خاطر خواسته های مادیش بخونه،نماز یه وظیفه است و صاحب داره حالا چه اشکالی داره به صاحب نمازت بگی من شوهر میخوام ،من زن میخوام
حضرت علی گفته نیازهات رو به درگاه خداوند ببر و تنها از او بخواه.
انسان یه موجود نیازمند هست ، اگر نیازهای ما نبود ما هیچ وقت خدا رو یاد نمیکردیم.

و کلی فرشته هم مامور پیدا کردنش کرده ولی خوب هنوز کمتر از تراول چک یک میلیارد دلاری پیدا نکردند ،خدا هم گفته حالا بیاد این ور راضی اش میکنیم ولی خوب اونجا که هست دارای اختیار هست قواعدش هم فرق میکنه هر چی ما براش برنامه میریزیم اون خودش یه سنگی تو مزارش در میاره

علاقه مندی ها (Bookmarks)