به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 29 خرداد 95 [ 12:58]
    سطح
    24
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    30

تشکرشده 14 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    اگر از پس کار پدرت برمیای،همونو بچسب.

سلام
    با این که از شغل پدرم متنفرم ولی چند وقته تو همین فکرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط خیال تو نمایش پست ها
    به نظرم بهتره در کوتاه مدت یه کاری داشه باشی حتی اگه علاقه مند هم نبودی که حداقل دستت تو جیب خودت باشه و اینجوری خودت هم راحتتری.. به موازات اون میتونی دنبال کار مورد علاقت باشی و ایشا که پیدا میشه واست اینجوری استرس هم نخواهی داشت...
    در مورد ازدواج هم بهتره وقتی به ثبات کاری رسیدی اقدام کنی.. شاید حتی دختری هم پیدا شد که با شرایطط موافقت کنه ولی ممکنه در آینده ( اگه خدایی نکرده هنوز همین مشکلات کاری رو داشتی) از طرف خانم و خانوادش به مشکل برخورین...

سلام
    حرف شما درسته. پدر و مادرم همیشه می‌گن تو ازدواج کن ما هزینه‌های زندگی تو رو تا زمانی که کار پیدا کنی می‌دیم ولی خودم همیشه نظر شما رو داشتم. می‌گم به فرض اینکه دختری حاضر بشه با من بیکار ازدواج کنه، بعدن دچار مشکل می‌شیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
    سلام میتونی اموزش سخت افزار یا نرم افزار یا هر حرفه دیگه رو داری بدی و پیش پدرت اگه درامدش خوبه وایسی بیشتر سعی کن مستقل باشی و روی پای خودت وایسی ....
    تو این دوره زمونه هرچقد وقتت رو بیهوده بگذرونی و بشینی بگی فلان جا که کار نیست فلان جا تعدیل نیرو داره فلان جا به درد نمیخوره ...
    باید بگردی و یه کار توی حرفه خودت پیدا کنی الان خیلی از شرکت های مهندسی هستند که نیرو میخوان
    اگه کار با کامپیوترت عاااااالیه میگم عالی یعنی از یه کلیک کردن گرفته تا کارکردن مهندسی میتونی بری تو شرکت های معتبر و درخواست بدی که فرضا هر هفته برای کاای کامپیوتریشون اقدام کنی مشکلی داشته باشن ویندوز عوض کنن یا هرچیز دیگه مثل شرکت ما هر هفته 3 نفر یکیشون اصلی و 2تاشون در حد متوسط هستند میان کامپیوترهای شرکت رو چک میکن در حد یک ساعت هفته ای یه روز یعنی در واقع در ماه 4 ساعت میان نزدیک 500.000هزار هم میگیرن تازه اینجا فقط انقد میگیرن اگه 10تا شرکت دیگه هم به همین روال برن تصور کن چقدر میشه .... باید از ذهنت استفاده کنی حالا که درس خوندی ...
    باید تلاش کن زن گرفتن یه باری رو دوشت میشه الان اگه بخوری نخوری بپوشی نپوشی بپاشی نبپاشی خودتی و خودت اما زن دیگه اونطوری نیست که بگی کنار میاد و از این طور حرفا خودش کنار بیاد خانوادش کنار نمیاد خیلی ریسک بزرگی میکنی تا یه کار متوسط پیدا نکردی بخوای زن بگیری

سلام
    متاسفانه هیچوقت معلم خوبی نبودم. در مورد قیمتایی که گفتین، فکر کنم برای تهران باشه! اینجا وضعیت افتضاحه! چند روز پیش توی یه شرکت پیشنهاد پشتیبانی سیستماشونو دادم. گفت نصب ویندوز رو ۲۰۰۰ تومن می‌دیم!!!! منم قبول کردم ببینم چی می‌گن. گفتن باشه خبرت می‌کنیم. از اون باشه هایی که نباشه‌س! یه جای دیگه رفتم مصاحبه. به هیچ چیز نتونست ایراد بگیره، آخرش گفت شما لیسانسه‌ای ما دیپلمه می‌خوایم!!! یا یه جای دیگه می‌گفت ماهی ۲۰۰ هزار تومن، تو مجردی، خرجی نداری. حالا شما می‌فرمایید من با این قوم چیکار کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط terme00 نمایش پست ها
    اگه تهران هستید که در رابطه با شبکه و سخت افزار میتونی به راحتی یه منبع درآمد خوب برای خودت دست و پا کنی ...
    من یک جایی رو براتون سراغ دارم ولی نشد پیام خصوصی بدم ...

این نظر پدر مادرت که میگن ازدواج کنی کار هم پیدا میشه درسته ... چون به گفته فرهنگ انگیزه ای میشه برای کار کردن
    ولی باید تا وقتی که بتونی حداقل حداقل از پس پول جیبی خودت و همسرت بر بیای صبر کنی

فرض کن امروز میخواهی با همسرت تفریح بری ... باید از خودت پول داشته باشی که لازم نباشه از پدرت بگیری ...
    ان شالله که هر چه سریعتر یه کار خوب پیدا کنی ...

سلام
    متاسفانه تهران نیستم. ممنون که به فکر منین. حرفتون درسته. خودم همیشه وقتی پدر و مادرم می‌گفتن هزینه‌هاتو می‌دیم، بهشون می‌گفتم که اگه بخوام با زنم برم بیرون، بیام دستمو جلوی شما دراز کنم؟ زنم در مورد من چی فکر می‌کنه؟

چند روز گذشته ۲تا شرکت رزومه دادم. دعا کنین یکیش بشه. یه طرح سرمایه‌گذاری هم خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده. حدود یک ماه مطالعه فشرده می‌خواد، بازده خیلی خوبی داره ولی ریسک خیلی خیلی بالایی داره. اگه اون ۲تا شرکت نشد می‌رم سراغش. تا وقتی کاری نکنیم، ریسک نکنیم، اتفاقی هم نمی‌افته!

نظرتون چیه که پیشنهاد آقا/خانم فرهنگ رو بهش عمل کنم؟ یعنی برای آشنایی اقدام کنم ولی برای کار ازشون وقت بگیرم. تو اون مدتم هم دنبال کار باشم و هم پیش پدرم مشغول شم.

2. کاربر روبرو از پست مفید Eatebar تشکرکرده است .

terme00 (چهارشنبه 15 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)