دوس عزیز اصلا دل پری ندارم و نمیخام موضوع اصلی سوالتون منحرف بشه،حرفتون یکم برام سنگین بود،منم عین اقا پسر خواستگار شما مهندسم و،هفته پیش برا دو تا دندونم حقوق یکماه خودمو دادم،یعنی یک ماه صبح برو شب بیا،بعد این برا شما میشه پول خرد!!!دقیقا هفته پیش داشتم وقتی تو مطب بودم به همین داشتم فکر میکردم،این همه درس بخون،مهندس بشو،کارتم حرفه ای باشه و به اصطلاح همه بهت بگن مهندس و کارت پر استرس هم باشه اما حقوق یک ماهت با اضافه کاری و.. بشه پول خرد ( به قول شما) به یک هفته نکشیده هم باز خراب شه!!!تو کشور ما هیچی سر جاش نیست،من قشنگ اینو دارم میبینم و حس میکنم،حتی تو همین حرفه خود شما هر دکتری برا خودش یک نرخ داره.......من الان میخام بهتون یک چیزو بگم من چون خودم رشتم مرتبط با برق بوده( اکثر واحد های برق رو داشتیم) از لحاظ سختی و زحمت این رشته بیشتر از پزشکی نباشه کمتر نیستش!!! این رشته هر چی ریاضی هستش رو میخونن،ریاضی عمومی 1،عمومی 2،مهندسی،معادلات،مهندسی،ا ار،محاسبات عددی و.... اون مدارهایی که میخونند که دیگه هیچی به صورت کامل مخ ادمو از این رو به اون رو میکنه و کسی که از یک دانشگاه درست حسابی و با این رشته فارق التحصیل بشه سالم مونده باشه باید خدا رو شکر کنهسلام
اولا ممنون که نظرتونو گفتید و واسه من محترمه
دوما شما گویا دل خیلی پری از جامعه پزشکی دارین! اینکه پرکردن دندون شما نتیجه خوبی نداده تقصیر اون پزشکی هست که کارشو درست انجام نداده و نمیشه به کل جامعه پزشکی تعمیم بدین که همشون کلاه بردار هستن!در ضمن تعرفه های پزشکی چیز مشخصی هست و اینو ما تعیین نمیکنیم که شما انقدر شاکی هستین پرکردن با آمالگام و کامپوزیت هم تعرفه خودشو داره و مسلما سختی های خودشو!!اینکه شما رو تخت راحت دراز کشیدین دلیل نمیشه که پزشک هم کارش راحته!!
میگن واسه یه ارتودنسی چرا 2.5 میگیرید اما نمیدونن چندین جلسه وقت یک پزشک گرفته میشه و چقدر دقت و زحمت لازم داره!!
به هر حال ممنون بابت پاسختون!!اما بیرون که میاد چی،خیلی خوش شانس باشه یه جایی بره با منت 1500 بگیره،من به نظرم شما همه چی رو با هم میخاید،یعنی هم طرفتون خوب باشه و خانواده دار باشه،هم در امدش خوب باشه و...اگر درامد و تحصیل براتون همزمان مهمه حتما دنبال کسی باشید که اون هم صنف خودتون باشه چون تو هیچ رشته دیگه ای درامد به صورت شما نیستش.
یک سوال بی ربط ازتون دارم جواب بدید ممنون میشم،میخام تا قل از رفتن به پیش این دکتر از شما بپرسم،من دو تا رو روکش کردم یکیش بعد سه روز یکم ساییده شده یکیش هم یک نقطه سیاه روش مشخصه،اینا برا چی هستش؟؟؟اون نقطه سیاه که فکر کنم برا چینیش هستش اما اون یکی که یکم ساییدگی براش پیش اومده برا چیه؟؟؟یعنی جنس اینا اینقدر خرابه به یک هفته نکشیده خراب میشن

اما بیرون که میاد چی،خیلی خوش شانس باشه یه جایی بره با منت 1500 بگیره،من به نظرم شما همه چی رو با هم میخاید،یعنی هم طرفتون خوب باشه و خانواده دار باشه،هم در امدش خوب باشه و...اگر درامد و تحصیل براتون همزمان مهمه حتما دنبال کسی باشید که اون هم صنف خودتون باشه چون تو هیچ رشته دیگه ای درامد به صورت شما نیستش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)