همینجوری ادامه داره محکم بهش چسبیدم از دستش ندم هرچقدر التماس میکنم میگه نه میگه ازت خسته شدم دیگه احساسی بهت ندارم
تشکرشده 2 در 2 پست
همینجوری ادامه داره محکم بهش چسبیدم از دستش ندم هرچقدر التماس میکنم میگه نه میگه ازت خسته شدم دیگه احساسی بهت ندارم
تشکرشده 104 در 37 پست
سلام، مییخوای دوباره بدستش بیاری میخوای اوضاع اروم شه و کم کم به روال قبل برگرده؟ خب پس اگه اینطور میخوای نباید به این روشی که الان در پیش گرفتی ادامه بدی، التماس کردن فقط تورو بیشتر از چشمش میندازه . بیشتر سردش میکنه، محکم باش و بهش بگو اگه تو اینطوری میخوای من حرفی ندارم. یکم که بگذره دوباره اون میاد سراغت. زنا و دخترا از مردای ضعیف و وابسته وثل شما خوششون نمیاد باید نشون بدی که هیچ وابستگی بهش نداری باید نشون بدی که مقتدر هستی در اینصورته که میتونی ارتباط قبلیتو با همون کیفیت بدست بیاری. اگه واقعا میخوای بدستش بیاری کاری که هم من و هم رویای آبی گفت رو عملی کن نترس هیچ اتفاقی نمیفته، در غیر اینصورت مطمئن باش به هیچ جا نمیرسی و با خفت و تحقیر تموم میشه. مطمئن باش تنها راه همینه...التماسم نکن که بدتر میشه اینو بکن تو گوشت التماس نکن اتماس نکن بدتر میشه بدتر. اوکی؟
- - - Updated - - -
خیلی ناشیانست راهنماییتون. اینجور موقع ها اینکارا جواب نمیده و نتیجش عکسه عکس
- - - Updated - - -
همین دیگه بهش چسبیدی که میگه ازت خسته شدم یکم در دسترس نباش، وانمود کن خیلی هم مهم نیس برات اگه بره ، میدونم سخته ولی برای بدست آوردنش باید این استراتژی رو بکار بگیری بازم میگم سخته یکم مخصوصا براتو ولی اگه اینکارو انجام بدی قول 100% بهت میدم که درس میشه، بهش بکو اگه تو اینطور دوس داری من حرفی ندارم بگو ناراحتم از این حرفت ولی هرطور تو میخوای خودتو بگیر قطعا به شرطی که یکم صبر کنی و اینطور پیش بری جواب میگیری .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)