به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    نه خانم پونیو اشتباه نکنید...شما قرار نبست کار خاصی می کردید..خود پسرا زرنگ هستند متوجه میشند... شما چطوری سریع متوجه میشید یه پسر رفتارش با شما متفاوته !!؟؟ خب پسرا هم زود متوجه میشند... اصلا منظورم این نبود به قول خودتون شما نخ دادید.اصلا...شما نا خود گاه ممکنه با رفتارتون یه چیزایی رو نشون دادید..

ایشون که داره این کار رو میکنه حتما داره از این راه درامدی هم کسب میکنه و گر نه بعید میدونم برای صرفا تفریح باشه..به هر حال یه عده هستند توی این کار هستند متاسفانه..

راجب این تنش هایی که شما با پدرتون دارید خدمتتون عرض کنم که همون طور خودتون میگید هیچکی بدون مشکل نیست..ولی پدرو مادر یه چیز دیگه هستند حتی به نظر ما اگه بدترین باشند !! شما همش گفتید پدرم پدرم من مظمئن هستم شاید پای حرف پدرتون بشنیم باز ایشون یه چیزایی از شما بگند که راضی نیستند که شما ببنید ای وای اگه اینا رو درست می کردید چقدر رابطتون بهتر میشد

فکر کنم حضرت علی (ع) می فرمایند که اگه میخواید ببنید پیش یه نفر چقدر عزیز هستید ببنید اون فرد چقدر پیش شما عزیزه و این حتی در رابطه با رابطه ما با خدا هم صادقه !! و همین طور میگند وقتی میخواید از یه نفر کدورتی که بینتون هست رو رفع کنید قبل از هر اقدام و عذر خواهی و. . همچنین چیزی اول دلتون رو از اون طرف صاف کنید...

اکثر بچه ها وقتی تحت فشار از جانب خانواده قرار می گیرند و.. دست به اقداماتی میزنند که اخرش فقط افسوس داره..حالا خدا رو شکر شما میگید زود متوجه اشتباهتتون شدید..یادتون باشه اگه هر چقدر هم تحت فشار قرار گرفتید هیچ وقت طوری رفتار نکنید که به خودتون و خانوادتون لطمه ای بخوره..انشالله کمی این دوران بگزره و شما هم سعی کنید خودتون با کارایی رابطتتون با پدرتون رو بهتر کنید قول میدم روزی بیاد بگید که کاش این قدر روابطمو با پدرم سرد نمی کردم..یکی از دلایلی که باعث میشه شما زودتر به کسی دل بدید هم همین میتونه باشه..شما اگه رابطه ی خیلی گرم و صمیمی با پدرتون داشته باشید مطمئن باشید کمتر این حس ها به سراغتون خواهد امد..

البته من کامل داستان شما با پدرتون رو نمیدونم ولی اوضاع هر چقدر هم خراب باشه ایشون پدر هستند..بعدش هم مگه همین پدرتون شما رو نبردند به اون فضای روستا و.. به هر حال مگه میشه پدری دخترشو دوست نداشته باشه ..امیدوارم راهشو زودتر شما پیدا کنید و رابطتتون خوب خوب شه..شما اولش کمی تغییر کنید بعدش ببنید که پدرتون هم چقدر تغییر خواهند کرد..باور کنید..

در ضمن تنهایی اصلا خوب نیست..انشالله تمام کسانی که مجرد هستند به وقتش یه همسر خوب خدا نصیبشون کنه که وقتی به هم نگاه میکنند فقط خدا رو شکر کنند چنین همسری نصیبشون کرده.

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

پونیو (شنبه 04 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)