با سلام
ایا شما همین حقیقتو گفتید ؟
خوب من ۷ سال تنها زندگی کردم که ۴ سالش برای فوق لیسانس و مدارک دیگه توی اروپا بودم. مگه میشه رابطه نبوده باشه ولی در رابطه که داشتم طبق عرف اسلام صیغه کرده بودم حدود یک سال و نیم. انسان بی بند و باری نیستم اما مثل هر آدم زنده ی دیگه نیازایی داشتماز چه چیزی شرمتون میاد بگید ؟خودمم شرمم میاد بهش بگم
ایا نامزد شما اولین ازدواجشون هست؟
فقط گفتن این جمله نمیتونه کافی باشه باید بهشون اثبات کنید که تعهد دارید به ایشون و زندگی( میخوان به پاسخ این سوال برسن که نکنه این خانوم قبلا با چندین نفر بوده باشه و واسش این جور روابط یه چیز عادی باشه و سریع ازم جدا بشه و ...).... و گفته شده بود که بگید قبلا به شما تعهد نداشتم و حالا دارم... من همینا رو گفتم
دیگه دارم به این نتیجه میرسم که رابطه رو تموم کنم
این جمله معنی بدی میده (رابطه ای بدون اعتماد)..... اما باید دید که از شما چی پرسیده و شما چی جواب دادید که ایشون این جمله رو بکار بردن...
شما که میگید رابطه مشخصی داشتید که قانونی بوده و این حقیقتو بهش گفتید .... پس نگران چی هستید که دارید الکی کنجکاوش میکنید؟ که فکر کنه که شما چندین سال اروپا بودید و هرچند مدت با هرکی که دلتون خواسته رابطه داشتید بدون اینکه کسی بدونه و بفهمه!حتی گفت پس مهریه میخوای بذاری علتش اینه که میترسی روابط گذشتت یه روز رو بشه!
اینکه میگن روابط گذشته رو به کسی نگو بیشتر واسه دخترایی هستن که با پسرایی دوس بودن و کارایی کردن که پسرای جوان میخوان یه دختر صد درصد همه جهته پاکو انتخاب کنن واسه شروع یه زندگیه 100 ساله اونارو دچار مشکل میکنه پس بدرد شما نمیخوره زیاد، مگر اینکه بخوایید خودتونو جای این دخترا بذارید!
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)