نوپو جان البته بهتره آقایون جواب این سوال را بدهند.ولی نظر شخصیم را هم می گم.
مثلا من فکر می کنم مردا از خانومایی که هی بهشون گیر می دن بدشون میاد.
مثلا مردا یکمی از خانوما تو مسائل نظم و... کم تر هستند.
مثال می زنم:
ممکنه آقا از سر کار برگرده.خانم خیلی زحمت کشیده باشه و خانه را مرتب کرده. دکوراسیون را فلان جور چیده. خورشت را فلان جور تزئین کرده و...بعد آقا از سر کار میاد خیلی خسته.خب؟ممکنه ( دور از جون آقایون تالار!:دی) جورابش را بندازه اون ور!
بعد واکنش خانم را در نظر بگیر: ای وااای!!!!!!!! ای هواااااااااار. من این قدر باسلیقه خونه را مرتب کردم! از صبح تا شب می شورم می سابم اون وقت تو ... چرا کتت را اونجا گذاشتی. بذارش اونجا! بالش را نذار جلو تلویزیون دراز بکش. دکور خونه به هم می ریزه.بشین اون ور. کوسن کاناپه را جابه جا نکن.بالش نیست که بذاری زیر سرت!
کمی بعد آقا تو آشپز خانه: دستش تو خورش بی توجه به تزئینات یکم می خوره!خانم: یکم صبر می کردی سفره را می چیدم!!!
آقا: خب گرسنمه!خانم: صبر کن عزیزم(تازه اینجا خانم مهربونه) بعد سفره را می اندازه. نه صبر کن بشقاب ها را به ما اینجوری گفتند باید بچینیم. قاشق سمت راست. چنگال سمت چپ! نخور نخور! اول بذار بشقابت را کنارش را تزئین کنم.
آقا: این شکلی : |خب خانم ما قراره همش بره تو شکم دیگه.چقدر سخت می گیری!
نتیجه: مردها از سخت گیری و جزئی نگری بیش از اندازه بدشون میاد و درک نمی کنند.شاید براشون قابل درک نباشه یه زن همش تو آشپزخانه.همش در حال مرتب کردن و...
منظورم اینه که باید یه حد تعادل نگه داشت.خونه مرتب و تمیز باشه. غذا همیشه آماده باشه.و... اما نه اینکه بریم تو بحر جزئیات. شد خیلی هم خوب.نشد هم اشکالی نداره!
گاهی کنار جاده تو سفر،سفره بندازه،غذا بخورن. گاهی ساندویچ بخورن. اصلا با هم غذا درست کنند. چه عیبی داره. مثلا سالاد را آقا درست کنه.حالا یکمی شکلش خوب نشه. چی میشه.همین که با هم هستند خوبه. همین که لحظات را با مهربونی می گذرونند خوبه.
نمی دونم یکمی شاید من دارم اشتباه می کنم ولی زندگی راحته. ما الکی سختش می کنیم. اون خانم هایی که می گی از عروسشون راضی نبودن را من دیدم. عروسه واقعا خیلی ضایع بود! یعنی خونه بازار شام بوده! غذا هم همش از بیرون میاوردن! دختره سوسول بوده.
هیچ آقایی از خانومی که شیرینی بلد نیست بدش نمیاد. نهایتش از بیرون شیرینی می گیرن.(البته خیلی خوبه بلد باشه ولی نه واجب) ولی از خانومی که هی بهشون گیر بده و سخت گیری کنه و... بدشون میاد.
آقایون فکر کنم این طوری دوست دارند خانومشون بهترین دوستشون باشه! تبدیل به آشپز و... نشه.(تاکید می کنم این منافاتی با آشپزی و کدبانو گری نداره ها.منظورم اینه تو این کارها غرق نشه)
مثلا یه آقایی که اهل مطالعه باشه احتمالا دوست داره خانومش هم اهل مطالعه باشه. امروزی باشه. به روز باشه
یا اگر خیلی تحصیل کرده باشه دوست داره خانومش هم اینجوری باشه.و به این ها تا حدی بها بده.یعنی حرف مشترک داشته باشن.
مشکلشون را درک کنند. با هم که می رن مسافرت هی خانوم نگه اینجا کثیفه.بریم فلان هتل! خانومه راحت باشه. رو چمن بشینند. خب نهایتا یکم خیس می شن چی میشه. لباسشون هم یکم خاکی بشه.راحت باشه.خاکی باشه.
خانومه لطیف باشه. جزئی نگری تا حدی باعث لطافت و ظرافت میشه. ولی بیشترش می بینی تبدیل به سخت گیری و گیر دادن میشه.نباشه هم تبدیل به یک مرد میشی.
این لطافته خیلی مهمه.
- - - Updated - - -

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)