خوب از همه دوستان عزیز ممنون هستم.راستش را بخواهم بگویم من مهارت هایی که در مورد رفتار و ارتباط و شناخت خود گفتید دارم. راجع به رفتار با آقایان هم زیاد مطالعه کرده ام و هم اینکه با آقایان زیادی در این سایت آشنا شده ام و تا حد زیادی می دانم پسرهای امروزی از چه چیزی خوششان می آید.
اما در ازدواج فقط خود شوهر نقش اساسی ندارند. بلکه بنا به تجربه ای که دارم می دانم خانواده به خصوص مادر و خواهر و خاله در رضایت مرد از همسرش نقش دارند. چون به هر حال بیشتر مردهای ایرانی به حرف خانواده شان در مورد همسرشان گوش می کنند و قضاوت آنها برایشان مهم است.
پس به این نتیجه رسیدم : اینکه در چشم زنان خانواده همسرت خوب به نظر برسی بسیار مهم است.
خوب بعدش هم که آسان است. خودم زن هستم و تجربه های زیادی دارم و می دانم که ملاک خوب بودن یک عروس از نظر مادر شوهر و کلا خانم های خانواده با ملاک های خود پسر تفاوت های اساسی دارد.
خانم هایی که عروس می آورند علاوه بر رفتار عروس به با سلیقه بودن و خانه داری او بسیار اهمیت می دهند. چرا ؟ یکی از دلایلش این است که همه مادرها و خواهرها دوست دارند که پسرشان در یک خانه شیک و راحت و تمیز زندگی کند و عروسشان در خانه هیچ چیزی برای پسرشان کم نگذارد.
عزیزان بیشتر مادرها دلسوزی مادرانه دارند و موقعی که حس کنند پسرشان در خانه کوچکترین کمبودی از لحاظ راحتی ، تمیزی و غذای خوب دارد از عروس ناراحت می شوند .
حتی تحقیقات خارجی ها نشان داده است که بسیاری از اختلافات عروس و مادرشوهر به دلیل این است که مادرشوهرها از خانه داری عروسشان راضی نیستند ، فکر می کنند عروسشان به اندازه کافی به همسرش رسیدگی نمی کند و موضوعاتی از این قبیل. در ثانی بسیاری از خانواده ها ارتباط های فامیلی اهمیت زیادی دارد و برای خانواده شوهر به خصوص مادر ، مهم است که عروس در جمع فامیل باسلیقه و کدبانو جلوه کند. می خواهید باور کنید یا نه اما برای مادرشوهرها این موضوعات اهمیت دارد.
به خصوص زمانی که مادرشوهر خانه پسرش مهمان است یا زمانی که مدتی از ازدواج می گذرد و آن شور و خوشحالی اول عروسی فروکش می کند این مسایل بیشتر نمود پیدا می کند.
مثلا مادرشوهر مهمان است. قرار است صبحانه سرو شود. عروس باید بداند حتی اگر شوهرش تمایلی به خوردن صبحانه مفصل ندارد او باید به خاطر دل مادر پسر هم که شده یک میز خوشگل با صبحانه خوب تدارک ببیند. وگرنه مادر پسر به خاطر حس مادرانه اش ناراحت می شود که چرا پسرش باید فقط نان و پنیر و چای بخورد و کسی نیست که او را تقویت کند و به زودی ضعیف می شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)