آمین و ممنون....
منم برای نفر بعد سلامتی و خوشی و آرامش و قلب پاک و ذهنی زیبا و اراده ای قوی در خوبیها و آبرو و عزت روز افزون خواهانم به حق این شب های عزیز که بهترین تقدیر در این سال براش رقم بخوره....
تشکرشده 54 در 15 پست
آمین و ممنون....
منم برای نفر بعد سلامتی و خوشی و آرامش و قلب پاک و ذهنی زیبا و اراده ای قوی در خوبیها و آبرو و عزت روز افزون خواهانم به حق این شب های عزیز که بهترین تقدیر در این سال براش رقم بخوره....
ammin (دوشنبه 30 تیر 93), dokhtare kordestan (یکشنبه 29 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), مسافر زمان (دوشنبه 30 تیر 93), بی نهایت (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
ممنون شنونده عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم طعم حلاوت اشتی با خدا نصیبش بشه.
ammin (دوشنبه 30 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), مسافر زمان (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
سلام ممنون بی نهایت جان
دعا میکنم همه دوستان و مخصوصا نفر بعدی به چنان حدی از خود ساختگی و اعتقادات محکم برسه و در حدی خودش رو بشناسه که هیچ وقت تو تردید نمونه .
به شادی واقعی برسه اگه مجرده (که حتما هست ) تشکیل یه خانواده خوب بدهسرو سامون بگیره.
دعا میکنم با عشق زندگی کنه یعنی یه محرک قوی داشته باشه و از شادی حاصل او لذت ببره.
دعا میکنم هیچ وقت مساله عجیب و سردر گمی براش پیش نیاد.
دکتراهم قبول بشه که دیگه چه بهتر!
اگه دنبال کاره یه کار خوب مورد دلخواهش رو پیدا کنه.
دعای کلی که خط و مشی موارد بالا رو مشخص میکنه اینه که برا خواسته خدا زندگی کنه و عاقبت بخیر بشه.
پ.ن: اینو بگم که این فقط یه نوشته نیست از ته دل این ها رو خاستم یعنی کانکت شدم و نوشتم .
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 378 در 148 پست
ammin (دوشنبه 30 تیر 93), m.reza91 (دوشنبه 30 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), بی نهایت (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 3,515 در 811 پست
asemaneabi222 (دوشنبه 30 تیر 93), meinoush (دوشنبه 30 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), بی نهایت (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 858 در 268 پست
فرشته جان و آقای رضا عالی بووووود مخصوصا دعای اول و دکتری
دعا میکنم نفر بعدی به معنای واقعی توکل داشتن رو تجربه کنه و به این یقین برسه که توانایی رفع هر ناممکنی که توی زندگیش هست رو داره،و قلبش همیشه آروم باشه و تنش همیشه سلامت و جیبش هم به اندازه ی نیازش و از راه درستش همیشه پر پول باشه.
m.reza91 (دوشنبه 30 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), zendegiye movafagh (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 3,304 در 1,073 پست
سلام ممنون asemaneabi222 عزیز
برای نفر بعد دوری از گناه رو آرزو می کنم
و امیدوارم خدا وسیله کارهای خیر قرارش بده و خوشبختی رو با تمام وجود حس کنه
پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟
ویرایش توسط zendegiye movafagh : دوشنبه 30 تیر 93 در ساعت 16:21
فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 93), آزرم (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 116 در 35 پست
براینفر بعدی دعا میکنم
چشمانیداشته باشه که بهترین ها را در آدم ها ببینه
قلبیکه خطاکارترین ها را ببخشه
ذهنیکه بدیها را فراموش کنه
و روحیکه هیچگاه ایمانش به خدا را از دست نده…
ای برادر تو همان انديشه ای*** مابقی خود استخوان وريشه ای
گرگل است انديشۀ تو گلشنی*** وربود خاری، تو هيمۀ گلخنی
salehe92 (دوشنبه 30 تیر 93)
تشکرشده 1,336 در 399 پست
ممنون ازرم عزیز از دعای بسیار خوبت
برای نفر بعد دعا می کنم که توان مقابله با مشلات زندگی شون را پیدا کنند و در کمال ارامش و خونسردی زندگی کنند.![]()
«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.
« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »
« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »
http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg
m.reza91 (پنجشنبه 02 مرداد 93)
تشکرشده 8 در 7 پست
ممنون ساحله عزیز از دعای زیبات
اما برای نفر بعد: امیدوارم همیشه همه شما را به عنوان کسی بدونن که مهربونی قلبش به وسعت یک دریا است
امیدوارم حرف هاتون همیشه از یک اعتقاد و اعتمادی باشه که به وقت عمل یه اون حرف در یک موقعیت به خاطر عمل کردن به باورتون به خودتون افتخار کنین مخصوصا در باورهایی که در مورد خودتونه.
roze sepid (سه شنبه 31 تیر 93)
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)