به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

روانشناس تربیتی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 تیر 95 [ 12:21]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    404

تشکرشده 451 در 101 پست

Array
    سلام

به همدردی خوش آمدی حامد جان

گفتی که چندین سال سقای امام حسین(ع) بودی، پس بذار از سالار شهیدان برات اولین پیام رو بدم. گفت و گوی حرابن یزید ریاحی و امام(ع) در لهوف اینگونه نقل شده:

حر: پروردگارا! من به سوی تو باز می‎گردم، پس توبه‎ام را پذیرا باش. من دل اولیا و فرزندان پیامبرت را به وحشت انداخته‎ام. ای اباعبدالله! من بازگشته‎ام و تائب هستم، آیا برای من راهی به توبه هست؟

امام(ع) در پاسخ حر فرمود: آری، خداوند به تو روی خواهد کرد.

این حدیث رو شنیدی که «التائب من الذنب کمن لا ذنب له»؟ یعنی گناهکاری که توبه میکنه، مثل کسی هست که هیچ گناهی نکرده؛ کم نیستا!

از اون بالاتر رو تو قرآن دیدی؟

إِلَّا مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُوْلَئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا

مگر آن کسان که توبه کنند و ايمان آورند و کارهای شايسته کنند خدا، گناهانشان را به نيکيها بدل می کند و خدا آمرزنده و مهربان است.

کسی پیدا میشه که چنین خدایی رو بشناسه و بهش ایمان نیاره؟

حالا باهات صحبت دارم و پیش از صحبت میخوام یه امید دیگه بهت بدم درباره اثبات دعاوی کیفری در دادگاه های ایران

من با یکی از دوستانم که وکیل هست و دانشجوی دکترای حقوق درباره مشکلت صحبت کردم، و ایشون ابتدای امر این جمله رو به من گفت:

در دادگاه های ایران، فیلم اثبات دعوای کیفری نمیکنه. یعنی این فیلم(اگر موجود باشه) اگر پخش هم بشه، جای نگرانی برای تو نداره؛ مگر اینکه بری خودت اعتراف کنی که اون هم شرایط خاص داره. جالبه که اگر اونها خودشون برن بگن ما این عمل رو انجام دادیم، تا زمانی که تو اقرار نکرده باشی، ممکنه اونها مشمول حکم بشن ولی تو نمیشی. اصلا به این سادگی ها نیست. قرار شده پاسخ مفصل تر رو بهم به زودی بده.

نوشتی که چهره ات دخترونه هست، خب چه ایرادی داره؟

میخوام اینو بهت بگم که اون آشغال هایی که مجبور به این کارت می کنند، از بزدلی شونه. اونا همجنسگرا نیستند، بلکه اتفاقا دلشون میخواد با دختر رابطه داشته باشند، اما چون دستشون نمیرسه این کارا رو نمی کنن.

تو هم همجنسگرا نیستی. اولا اون جریانات دوران کودکی ات در تمایلاتت کاملا تاثیرگذار بوده، و دوم اینکه الان به یک دختر علاقه مند شدی. این کجاش همجنسگراییه؟

این رو به فال نیک بگیر

چرا خودت رو حبس کردی؟ چرا دوباره نمیری تو مجلس امام حسین(ع)؟ اینها همه اش حربه شیطونه که تو رو دور کنه از خدا، ولی تو باید قوی باشی. الان که تو این ماه عزیز، تو غل و زنجیره. از همین الان شروع کن. از همین امشب که شب قدر هست. از خدا بخواه بهترین ها رو برات بنویسه

باید ترس رو بگذاری کنار. از تهدیدشون نترس. اصلا جوابوشنو نده. میتونی خطت رو هم عوض کنی

مهمترین مساله خودت هستی. بازسازی خودت از همه چیز مهمتره

منتظر باش تا درباره مسائل حقوقی راهکارهای دوستم رو منتقل کنم. میتونم بهت معرفی کنم پیش وکیل درست و حسابی بری. نگران نباش

اون از بخش حقوقی اش

درباره جنبه اعتقادی اش هم وقتی توبه حقیقی کنی، همونجور که گفتم، خدا خیلی بزرگه. گناهان رو تبدیل به حسنات میکنه. این وعده خودشه

میمونه بازسازی روانی ات که باید باهامون همکاری کنی. ما سعی مون رو می کنیم، ولی تو هم باید همکاری کنی

مطمئن باش لیاقت داری بهترین زندگی رو داشته باشی. منتظر باش، ما هم منتظرت هستیم...
    مثل ساحل آرام باش، تا دیگران مثل دریا بیقرارت باشند
    ویرایش توسط mohsenazizi : چهارشنبه 25 تیر 93 در ساعت 16:49

2. 16 کاربر از پست مفید mohsenazizi تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 27 تیر 93), anisa (یکشنبه 29 تیر 93), asemaneabi222 (پنجشنبه 26 تیر 93), del (پنجشنبه 26 تیر 93), khaleghezey (پنجشنبه 26 تیر 93), m.reza91 (چهارشنبه 25 تیر 93), meinoush (چهارشنبه 25 تیر 93), paiize (چهارشنبه 25 تیر 93), roseflower (یکشنبه 29 تیر 93), فرشته مهربان (چهارشنبه 25 تیر 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 25 تیر 93), کاغذ بی خط (جمعه 27 تیر 93), مهربونی... (پنجشنبه 26 تیر 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 25 تیر 93), حامد تنها (پنجشنبه 26 تیر 93), سنجاقک ابی (سه شنبه 15 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)