به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 10 مرداد 93 [ 12:55]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    با سلام و قبولی طاعات و عبادات شما...
    دوستان آشنایی من با ایشون خییلی هم اتفاقی تصادفی و توی کوچه و خیابون نبود... ایشون در دوره کارشناسی در دانشگاه ما بودن فقط چون ترم بالایی بودند بنده ایشون رو ندیده بودم
    اما شماره ایشون رو هم از قبل داشته و برای مسائل علمی و آموزشی ازشون سوال میپرسیدم... این که همدیگرو در سمینار دیدیم بله اتفاقی بود... دوستان دیدار های ما به هیچ وجه یواشکی و در ماشین و مکان های خلوت نیست.. من که گفتم.. با اطلاع کامل خانوادست... آن هم 2 3 ساعت... اون هایی که دوست دختر و دوست پسر هستن... فرق دارن... به هم مهمانی میرن... منزل هم میرن... تا ساعت 1 2 شب!!! غیر از اینه.. ضمن این که من راجع به ایشون بسیار تحقیق کردم.. از دوستاشون ...هم دوره ای هاشون... خییلی خییلی از نظر اخلاقی از ایشون تعریف میکنند ضمن این که رفتار خوب ایشون رو خودم هم شاهدش بودم... دوستان من رتبه برتر ارشد این مملکت هستم... چرا فکر میکنید ساده ام یا گول میخورم.. من باز هم میگم باز هم امکان شک وجور داره امکان غلط بودن هممممممه تعریفایی که ازشون کردن وجود داره... ولی تا نرم و صحبت نکنم با ایشون... از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟

2. کاربر روبرو از پست مفید گل گیسو تشکرکرده است .

معاون کلانتر (دوشنبه 23 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام به همگی
    "من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم/// تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال"
    کسی نگفت شما ساده اید ؛ تمام حرف اکثر دوستان اینه که از روش رسمی برای شناخت ایشون اقدام کنید و هر چقدر هم که وقت خواستید برای این کار بگذارید تا شانس آسیب به شما به حداقل برسه؛ در هر حال "صلاح مملکت خویش خسروان دانند".
    پیروز باشید.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

4. 4 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

nafiseh joon (یکشنبه 05 مرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 23 تیر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 23 تیر 93), مصباح الهدی (سه شنبه 24 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    دوستان عزیز سوء تفاهم نشه من در مورد این تاپیک نظر شخصی خودم رو اعلام کردم
    توی متنی که نوشتم عنوان کردم "بعضی از این افراد..." یعنی نوشته های من شامل همه نمیشه
    بلکه چند موردی که من برخورد داشتم به این صورت بودن
    دلیلم هم این بوده که صاحب تاپیک فقط جنبه های اجتماعی و موقعیت ایشون رو در نظر نگیرن بلکه سایر معیارها رو هم در نظر بگیرن
    همینجا از دوستانی که نوشته من ناراحتشون کرده عذرخواهی می کنم قصد جسارت نداشتم
    نظر شخصی بود

6. 2 کاربر از پست مفید mis-marjan تشکرکرده اند .

nafiseh joon (یکشنبه 05 مرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 24 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

یه جورایی با نظر همه موافق هستم.
    با نظر آقای معاون کلانتر هم موافق هستم.

می دونید گاهی ما وقتی یک مطلب را می خونیم نسخه ای که برای خودمون خوبه را می پیچیم.ولی هر کسی نسخه خودش را داره.
    مثلا من خودم اگر جای گل گیسو بودم اصلا فعلا ازدواج نمی کردم! چون حس می کردم معیارهام پخته نیست! و نمی دونم چرا باید ازدواج کرد.

یا این آقا را انتخاب نمی کردم. وقتی حیا در خواستگارم را بتونم در حدی که گل گیسو گفت توصیفش کنم.

اما می بینم گل گیسو هم یک طرف دیگر قضیه است و باید دید خود او چه کسی هم کفوش هست.

این را هم زاویه نگاهش به ازدواج و درجه ای که برای معیارهاش داره مشخص می کنه.

به نظر من از این چیزی که از دیدگاه گل گیسو متوجه شدم شاید این پسر خیلی هم خوب باشه! مثلا همین که دوست دختر نداشته باشه برای گل گیسو ok باشه! و یه پسری که خیلی فراتر از این حرف ها باشه براش اصلا خوب نباشه چون بعدا ممکنه اون پسر برای مثال به حجاب و... او گیر بده.و ممکنه مثلا تحصیلات برای گل گیسو خیلی مهم باشه و ...

گل گیسو جان
    من با آقای معاون کلانتر موافقم که این آقا برای بررسی شدن شما جا داره!

اما حتما حداقل ابتدای آشناییتون را با یک جلسه خواستگاری کاملا معمولی! یعنی فقط پدر و مادر پسربه همراه پسرشون بیان خواستگاری شما و خانواده ها به خصوص خانواده پسر برای ادامه روند آشناییتون مخالفتی نداشته باشن.و یه تحقیقات اولیه هم انجام بشه. فقط تقریبا نظرات شما دو نفر مونده باشه.این جوری نیت ایشون کاملا به شما اثبات میشه.
    گل گیسو جان حتما از نظر مثبت خانواده پسر مطمئن باش. چون خیلی تاپیک بوده که بعد از مثلا چندین مدت آشنایی پسر گفته خانوادم تازه مخالفت کردند.

حیفه این همه زمان را بگذرانی و در آخر با مخالفت خانواده ها مواجه بشین.در صورتی که همین اول میشه فهمید.
    این مسائل کار و... هم همین اول پدر و مادرت حل و فصل کنند بهتره. یعی ممکنه اینجا مثلا خودت بگی مشکلی نداری.ولی در آخر پدرت مخالفت کنه!

تو ایران موافقت خانواده ها خیلی مهمه!

موفق باشی.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mis-marjan نمایش پست ها
    دوستان عزیز سوء تفاهم نشه من در مورد این تاپیک نظر شخصی خودم رو اعلام کردم
    توی متنی که نوشتم عنوان کردم "بعضی از این افراد..." یعنی نوشته های من شامل همه نمیشه
    بلکه چند موردی که من برخورد داشتم به این صورت بودن
    دلیلم هم این بوده که صاحب تاپیک فقط جنبه های اجتماعی و موقعیت ایشون رو در نظر نگیرن بلکه سایر معیارها رو هم در نظر بگیرن
    همینجا از دوستانی که نوشته من ناراحتشون کرده عذرخواهی می کنم قصد جسارت نداشتم
    نظر شخصی بود
    میس مرجان یه وقت برای شما هم سوء تفاهم نشه!!!
    من اون قسمت پستم فقط جنبه شوخی و مزاح با شوخی آخر پست خودت داشت!
    وگرنه من که اصلا نخبه نیستم به دل بگیرم.( البته این جوری می گم ریا نشه ها!)
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : سه شنبه 24 تیر 93 در ساعت 02:48 دلیل: تکرار

8. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

معاون کلانتر (سه شنبه 24 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مهر 93 [ 10:09]
    سطح
    16
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive500 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Less Than Nothing نمایش پست ها
    بنده موج منفی در قبال طرفتون نمیدنم چون اصلا شناختی در مورد ایشون ندارم که قضاوت کنم. مواردی که خودم تجربه دارم رو بهتون انتقال میدم شاید دیدتون باز تر بشه.

در مورد اینکه ایشون مهندس هستند خب بستگی داره در چه رشته و تخصصی در حال فعالیت هستند، به علاوه برای کار در دانشگاه های دولتی هم میتونند از طریق لابی داخل دانشگاه به سازمان ها یا ارگان هایی معرفی بشند ،توی سمینار ها و همایش ها هم میشه رابط پیدا کرد به روابط عمومی طرفتون هم برمیگرده البته آدم زبون باز هم خیانتشون بالاست. ( آدم میتونه 1 مقاله بنویسه و 100Kبار cite شه یا 100 تا مقاله بده هیچ جا بهش رجوع نشه به کیفیت سمینار و مقاله های طرفتون هم بستگی داره، الله علم)
    اگر ایشون جز TOP های ایران باشند و اسمشون رو هم خبر داشته باشم بله جا برای مستقر شدنشون هست ولی اگر اسم و رسمی ندارند بالا بیاید پایین بیاید اگر بخوان جایی استخدام بشند با کارگر هیچ تفاوتی نداره عرض میکنم چرا، به این دلیل که کار مال خودش نیست و همیشه یک آقا بالاسر داره (مهندسی همینه مادامی که کار مال خودت باشه) هر چقدر هم بریزند تو جیبشون هم باز این آقا بالاسرها با آدم کار دارند. شما ایران هستید که جهان سومه و 5S در پایین ترین سطح یعنی دبیرستان اصلا اجرا نشده چه برسه به مباحث مدیریتی که اصلا در موردش در دانشگاه آموزش ندیدیم. اون شعراتی که در دانشگاه به اسم مدیریت استراتژیک و منابع انسانی به خورد آدم میدند 2 زار به درد نمیخوره چون پروتوکل هامون خرابه.

در مورد سربازیشون هم باتوجه به cv شون که شما تا قسمتی انتقال دادید میتونند از بنیاد پروژه بگیرند و به این طریق سربازی خودشون رو سپری کنند، البته بستگی داره که بخوان برند خارج از کشور یا نه چون بعضی از پروژه ها ممنوعیت خروج از کشور داره منهای بعضی ها.
    گرفتن امریه هم باز از همون لابی ها و آشنایان فامیل هم امکانپذیر هستش. البته خدا به دادش برسه چون مورد بالا هم مد نظر باید بگیرید.

در مورد ثبت اختراع در ایران لفظ ثبت اختراع خنده داره به این دلیل که کسایی که گزارش های و مدارک اختراع رو میبینند و شما باید از طرحتون دفاع کنید اصلا نمیفهمند شما چی کار کردی و دوم اینکه به راحتی فردی هم میتونه از ایده های شما (یا قستمتیش) در پروژه های خودش استفاده کنه و از نظر حقوقی دستتون به هیچ جا بند نیست. حالا اختراعاتی که انجام دادند میتونه در حوزه الکترونیک یا مکانیک باشه که دزدی در این 2 بخش بیداد میکنه اگر در مورد شیمی بود باز جای بحث داره، به هر حال اگر اختراعشون رو در امریکا register کردند که دیگه مو لای درزش نمیره (بنده فکر نکنم ایشون تا این حد درز کار رو گرفته باشه)

زندگی همش درس خوندن نیست، بذار بهت بگم من هزار جور کتاب خودم که مریض ام رو درمان کنم ولی تا زمانی که خود مریض رو نبینم اون همه کتابی که خوندم کشک بوده مثل این میمونه که شناکردن رو داری یاد میگیری اون هم بدون دریا!
    حالا این تحقیقاتی که میکنند برای خارج رفتن باشه که به نظر من همکاریش رو باید بین المللی کنه که اینقدر دویدن نداشته باشه وگرنه اگر میخواد همین ایران بمونه که مشخصه که اصلا تو باغ نیستند چون احتیاجی به تحقیقات نیست (با توجه به لابی که فرمودید)

شما باید ببینید طرفتون اصلا مهارت عاطفی و مدیریت زندگی رو داره؟ حالا از این طرف هم به قضیه نگاه کن خودت چطور؟
    واقعا راست بودن این حرفا
    الان فقط کسایی باید ازدواج کنن که پول دارن
    درس و اینا کشکه
    من قبلنا یه خواستگار داشتم که اولش از یه دانشگاه علمی - کاربردی فوق دیپلم بعد ذره ذره لیسانس و بعدشم ارشد عمران توی یه دانشگاه که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم و الانم یادم نیست تو خوزستان
    و من چون خودم ارشد داشتم دانشگاه تهران می خوندم و البته 1001 دلیل دیگه ایشون رو نپسندیدم
    ولی اون با 29 سال سن دیگه زندگیش رو جمع کرده بود و تو یکی از مناطق رو به مرفه تهران خونه و ماشین خریده بود
    و وقتی می اومد خواستگاری اطمینان داشت مشکل مالی بره شروع و اداره ی زندگی نداره
    ولی دانشجوی دکتری می شناسم دور و برم به این سن که هنوزم می ناله از وضعیت کار
    از دم قسط لیسانس تا دکتری دانشگاه تهران درس خونده
    تو ایران درس خوندن = بی پولی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط گل شب بو نمایش پست ها
    سلام.
    یه حرفی میخوام بزنم امیدوارم ناراحت نشی.
    خیلی جدی داشتم تاپیکتونو میخوندم یهو دیدم نوشتین " بهم پیشنهاد خونه خالی ام نداده" راستش وقتی اینو خوندم خندم گرفت،
    که چرا بعضی از ما دخترا انقدر ساده تشریف داریم. پیشنهاد ندادنش دلیل بر خوب بودنش نیست عزیزم.
    موفق باشی و خوش بخت
    الان نمیدونم چرا اینجوری شده
    چند وقت پیش یکی از دوستای دخترم بهم میگه تو واقعا دوست پسر نداری؟
    میگم نه ( البته من کسی رو یک طرفه دوست داشتم و ارتباط آنچنان باهاش نداشتم که دلیل اومدنم به اینجا هم همون بود)
    بعد دوستم برگشته میگه تو چرا اینجوری هستی؟ میدونی 90 درصد پسرا از آدم ..... میهوان و باید بگردی اون 10 درصد رو پیدا کنی؟
    من هم گفتم خوب شاید اونایی که تا حالا باهات دوست بودن اینجوری بودن و یعنی تو میگی 90 درصد پسرا اینقدر کثیفن؟ من که فکر نمیکنم
    البته دوستم دختر آنچنان نامعقولی هم نیس و این یه شوخی بود که بهش گفتم
    ولی واقعا نمیفهمم چرا اینجوری شده؟
    دیگه پسری که این پیشنهاد رو بده کلا آدم نیس و باید فی الفور ازش دور بشی
    و اصلن رو خوبی بدیش نباید بحث کنی چون این کلن پسر و بلکه آدم نیس
    حالا اگه نداد تازه باید فک کنی بده یا خوبه؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط گل گیسو نمایش پست ها
    با سلام و قبولی طاعات و عبادات شما...
    دوستان آشنایی من با ایشون خییلی هم اتفاقی تصادفی و توی کوچه و خیابون نبود... ایشون در دوره کارشناسی در دانشگاه ما بودن فقط چون ترم بالایی بودند بنده ایشون رو ندیده بودم
    اما شماره ایشون رو هم از قبل داشته و برای مسائل علمی و آموزشی ازشون سوال میپرسیدم... این که همدیگرو در سمینار دیدیم بله اتفاقی بود... دوستان دیدار های ما به هیچ وجه یواشکی و در ماشین و مکان های خلوت نیست.. من که گفتم.. با اطلاع کامل خانوادست... آن هم 2 3 ساعت... اون هایی که دوست دختر و دوست پسر هستن... فرق دارن... به هم مهمانی میرن... منزل هم میرن... تا ساعت 1 2 شب!!! غیر از اینه.. ضمن این که من راجع به ایشون بسیار تحقیق کردم.. از دوستاشون ...هم دوره ای هاشون... خییلی خییلی از نظر اخلاقی از ایشون تعریف میکنند ضمن این که رفتار خوب ایشون رو خودم هم شاهدش بودم... دوستان من رتبه برتر ارشد این مملکت هستم... چرا فکر میکنید ساده ام یا گول میخورم.. من باز هم میگم باز هم امکان شک وجور داره امکان غلط بودن هممممممه تعریفایی که ازشون کردن وجود داره... ولی تا نرم و صحبت نکنم با ایشون... از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟
    منم یه چیزی بگم
    چند شب پیش خونه ی عموم بودیم که دوس دختر پسر عموم زنگ زد و جلو ما باهاش حرف زد
    حرفاشون احساسی و عشقولانه نبود که نتونن جلو ما حرف بزنن
    بعد ما شروع کردیم مسخره بازی که عمو حسین دوست دختر داره و عموم حتی اسم دختر رو که من تو موبایل دیدم گفت
    ولی خوب من میدونم حسین حالا حالا ها زن بگیر نیست و با شناختی که ازش دارم و سنش احتمال نمیدونم در آینده با این خانم ازدواج کنه
    چون برادر بزرگش که میخواست ازدواج کنه عموم اینا گفتن غلط میکنی و اول سربازی و کار و ول کن دختره رو
    بعد ما کلا فامیل بدی نیستیم ها؟ هممون تو دانشگاه های دولتی درس میخونیم و من خودم رتبه ی ارشدم دو رقمی شد و الان دانشگاه تهران درس میخونم
    ولی یه دیدی هس بینمون؟ پسرها و دخترهامون رو راحت میذاریم تا دوستی کنند البته نه بی بند و بار و خوب خیلی از دخترها هم الان دیگه احساسی عمل نمی کنند
    که این نسخه ی فامیل بره من چون آدم احساساتی هستم جواب نمیده
    میخواستم بگم صرف اینکه ایشون به پدر و مادرشون بگن که با شما دوستن نشون نمیده مسئله جدی هست و ایشون خواستگارن
    آیا تا حالا صریحا به شما گفتن که دوست دارن با شما ازدواج کنند؟ تا شما هم بتونید موافقتتون رو اعلام کنید و بگید بره آشنایی بیشتر باید با خانواده بیاید منزل ما بره آشنایی اولیه
    این آشنایی اولیه برای خانواده ها حداقل این دید رو به شما میده که اگه شما و پسرشون کامل به توافق برسی اونا مشکلی ندارن و شما رو عروس خودشون میدونن و بعد 4 سال دوستی به خاطر خانواده ها از هم جدا نمی شید
    آیا تا حالا مادرشون به دیدن شما اومدن؟
    فرهنگمون جوری هس که اینا مهمه و شما تازه 2 ماه هس آشنا شدید
    ویرایش توسط nafiseh joon : یکشنبه 05 مرداد 93 در ساعت 00:20

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    بعد دوستم برگشته میگه تو چرا اینجوری هستی؟ میدونی 90 درصد پسرا از آدم ..... میهوان و باید بگردی اون 10 درصد رو پیدا کنی؟
    من هم گفتم خوب شاید اونایی که تا حالا باهات دوست بودن اینجوری بودن و یعنی تو میگی 90 درصد پسرا اینقدر کثیفن؟ من که فکر نمیکنم
    نمیدونم چرا برای بیشتر دخترا این حالت وجود داره که وقتی که پسری کاری رو انجام میده به همه پسرا ربطش میدن !!

در ضمن پسرا معمولا پیشنهاد دوستی رو به دختری میدن که در لباس پوشیدن و آرایش و رفتارهاش داره داد میزنه که من یک دختر ... هستم و خیلی کم پیدا میشه پسری که سراغ یک دختر سالم بره و پیشنهاد دوستی بده

اما در مورد دوست شما و شما حالا که به این دید رسیدید ،چرا باید تمام پسر های روی کره زمین رو امتحان کنید

در مورد کثیف بودن پسرا نوشتید ولی اینو در نظر بگیرید که دختری که تن به دوستی میده و نیت پسرا رو میدونه مطمئنا از پسر کثیف تره نمیدونم چرا توی این سایت مد شده از این دختر ها بعنوان فردی یاد میکنند که مورد فریب واقع شده و قربانی پسرا هستند

اما شما فکر کردید پسری که پیشنهاد دوستی میده دنبال گردش علمیه !!! خوب معلومه که پیشنهاد دوستی چه مفهومی داره !!! کدوم آدم عاقلی پیشنهاد دوستی و ازدواج رو یکی میدونه ؟؟؟

متاسفانه روزی چند تا دختر توی همین سایت عضو میشن و از اعضا درخواست راهنمایی میکنند که ما با پسرای زیادی قبل از ازدواج رابطه داشتیم و حالا خواستگارمون از ما درمورد گذشتمون سوال پرسیده و ما اگه حقیقت رو بگیم دیگه این ازدواج سر نمیگیره و تنها کاری که از دست مشاورین و اعضا برمیاد اینه که بگن دروغ بگو

متاسفم که خیلی از دخترا که زندگی رو با دروغ آغاز میکنن در حالی که همون اوایل میتونستن بجای امتحان کردن کل پسرای زمین و مورد فریب و ظلم قرار گرفتن و اصطلاحاتی که فقط برای توجیح کاراشون دارن یکم نجابت پیشه کنن واقعا انقدر کار سختیه!!!!!!!!!!!!!!!!

11. 3 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

Eram (جمعه 10 مرداد 93), man-bedoone-sahar (یکشنبه 05 مرداد 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 05 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها
    نمیدونم چرا برای بیشتر دخترا این حالت وجود داره که وقتی که پسری کاری رو انجام میده به همه پسرا ربطش میدن !!

در ضمن پسرا معمولا پیشنهاد دوستی رو به دختری میدن که در لباس پوشیدن و آرایش و رفتارهاش داره داد میزنه که من یک دختر ... هستم و خیلی کم پیدا میشه پسری که سراغ یک دختر سالم بره و پیشنهاد دوستی بده

اما در مورد دوست شما و شما حالا که به این دید رسیدید ،چرا باید تمام پسر های روی کره زمین رو امتحان کنید

در مورد کثیف بودن پسرا نوشتید ولی اینو در نظر بگیرید که دختری که تن به دوستی میده و نیت پسرا رو میدونه مطمئنا از پسر کثیف تره نمیدونم چرا توی این سایت مد شده از این دختر ها بعنوان فردی یاد میکنند که مورد فریب واقع شده و قربانی پسرا هستند

اما شما فکر کردید پسری که پیشنهاد دوستی میده دنبال گردش علمیه !!! خوب معلومه که پیشنهاد دوستی چه مفهومی داره !!! کدوم آدم عاقلی پیشنهاد دوستی و ازدواج رو یکی میدونه ؟؟؟

متاسفانه روزی چند تا دختر توی همین سایت عضو میشن و از اعضا درخواست راهنمایی میکنند که ما با پسرای زیادی قبل از ازدواج رابطه داشتیم و حالا خواستگارمون از ما درمورد گذشتمون سوال پرسیده و ما اگه حقیقت رو بگیم دیگه این ازدواج سر نمیگیره و تنها کاری که از دست مشاورین و اعضا برمیاد اینه که بگن دروغ بگو

متاسفم که خیلی از دخترا که زندگی رو با دروغ آغاز میکنن در حالی که همون اوایل میتونستن بجای امتحان کردن کل پسرای زمین و مورد فریب و ظلم قرار گرفتن و اصطلاحاتی که فقط برای توجیح کاراشون دارن یکم نجابت پیشه کنن واقعا انقدر کار سختیه!!!!!!!!!!!!!!!!
    نه من به این دید نرسیدم و تاکنون هم رابطه دوستی آنچنان نداشتم و فقط یک مورد ناراحتی پیش اومده که در توی یک تاپیک بهش پرداخته شده
    من این حرف رو به دوستم گفتم که یعنی تو با این پوششت کاری میکنی که چنین پسرایی دنبالت میان و فرار نیست این رو تعمیم بدی به 90 درصد پسرا
    و اینکه ما باید از الان تلاش کنیم و پسر خوب پیدا کنیم!
    ولی خوب در حال حاضر دید بدی تو جامعه هست
    و حتی مادرها هم از ترس اینکه برای دخترهاشون خواستگار مناسب پیدا نشه اون ها رو تشویق به دوستی با پسری میکن که حالا یه مقدار اندک اظهار علاقه کرده
    و یا اینکه شما باید پسرها رو خوب بشناسید و بتونید تمییز قایل بشید مثلا همین دختر ( دوستم ) که میگفت اگر دوستی نکنی فردا که 2 تا خواستگار برات اومد اصلن فرقی نمیکنه برات با کدومشون ازدواج کنی!!!
    چون اکثر مادرهای ما هم صرفا به شکل سنتی فدیم ازدواج کردن
    در مورد خود من وقتی اولین خواستگار برام اومد خانواده اونقدر خوشحال بودن که من واقعا کلافه شده بودم و دلیل خوشحالی رو اصلن نمیدونستم
    مثلا پدرم میگفت آدم هر فرصتی رو از دست نمیده در حالی که من هنوز پسر رو ندیده بودم
    همه ی اینا میدونید به خاطر چی بود؟ چون خواهر بزرگم خواستگار سنتی پر و پا قرص نداشت

والا مطمئنا 90 درصد پسرای جامعه نمیتونن اینطور باشن؟
    و اگه اینطور باشن پس همه تو منجلاب داریم زندگی میکنیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها

نه من به این دید نرسیدم و تاکنون هم رابطه دوستی آنچنان نداشتم و فقط یک مورد ناراحتی پیش اومده که در توی یک تاپیک بهش پرداخته شده
    من این حرف رو به دوستم گفتم که یعنی تو با این پوششت کاری میکنی که چنین پسرایی دنبالت میان و فرار نیست این رو تعمیم بدی به 90 درصد پسرا
    و اینکه ما باید از الان تلاش کنیم و پسر خوب پیدا کنیم!
    ولی خوب در حال حاضر دید بدی تو جامعه هست
    و حتی مادرها هم از ترس اینکه برای دخترهاشون خواستگار مناسب پیدا نشه اون ها رو تشویق به دوستی با پسری میکن که حالا یه مقدار اندک اظهار علاقه کرده
    و یا اینکه شما باید پسرها رو خوب بشناسید و بتونید تمییز قایل بشید مثلا همین دختر ( دوستم ) که میگفت اگر دوستی نکنی فردا که 2 تا خواستگار برات اومد اصلن فرقی نمیکنه برات با کدومشون ازدواج کنی!!!
    چون اکثر مادرهای ما هم صرفا به شکل سنتی فدیم ازدواج کردن
    در مورد خود من وقتی اولین خواستگار برام اومد خانواده اونقدر خوشحال بودن که من واقعا کلافه شده بودم و دلیل خوشحالی رو اصلن نمیدونستم
    مثلا پدرم میگفت آدم هر فرصتی رو از دست نمیده در حالی که من هنوز پسر رو ندیده بودم
    همه ی اینا میدونید به خاطر چی بود؟ چون خواهر بزرگم خواستگار سنتی پر و پا قرص نداشت

بعد الان یه چیز دیگه هم هست و قبول دارم دخترها نجابت پیشه نمی کنن به قول شما
    مثلا همین دوست من با یه پسری هم گروه درسی شده بود و برای اینکه اون آقا بهش پیشنهاد نده رفته بود دوست پسرش رو که یه دانشگاه دیگه بود آورده بود با این آقا آشنا کرده بود
    در حالی که اون بدبخت هنوز پیشنهاد نداده بود!!!!

والا مطمئنا 90 درصد پسرای جامعه نمیتونن اینطور باشن؟
    و اگه اینطور باشن پس همه تو منجلاب داریم زندگی میکنیم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 10 مرداد 93 [ 12:55]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    سلام دوستان... در جواب دوست عزیز نفیسه..
    بله ایشون چندین بار صراحتا اعلام کردن که قصدشون بسیار جدی برای ازدواج هست و حتی گاهی اوقات که من به شوخی به ایشون میگم قصد ازدواج ندارم و میخوام تنها زندگی کنم به ایشون برخورده و و میگن من رو سر کار گذاشتی؟؟؟؟ اگر نمیخواهی واقعا ازدواج کنی بگو.... با مادر من هم تلفنی صحبت کردند چند بار و در ضمن من پوششم اصلا جوری نیست که بخواد جلب توجه کنه برای دعوت کردن به منزل.. یک آرایش بسیار ملایم دارم که اون هم حق منه... من 23 سالمه و حق دارم آراسته و مرتب باشمم!!!! با تشکر

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 تیر 98 [ 10:02]
    سطح
    49
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    161

تشکرشده 223 در 103 پست

Array
    گل گيسو جان بالاخره چه تصميمي گرفتين؟
    اينكه اول همديگه رو بررسي كنيد و بعدش اگه مناسب هم بودين چهار سال صبر كنيد؟
    الان دو ماه از آشنايي شما ميگذره ، قراره آشنايي و بررسيتون چند ماه طول بكشه؟ زماني رو تعيين كرديد؟ همچنان هفته اي دوساعت باهم صحبت ميكنيد؟
    اين تاپيك رو دنبال ميكنم و دوست دارم بدونم تصميمتون چيه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    بله ایشون چندین بار صراحتا اعلام کردن که قصدشون بسیار جدی برای ازدواج هست و حتی گاهی اوقات که من به شوخی به ایشون میگم قصد ازدواج ندارم و میخوام تنها زندگی کنم به ایشون برخورده و و میگن من رو سر کار گذاشتی؟؟؟؟ اگر نمیخواهی واقعا ازدواج کنی بگو.... با مادر من هم تلفنی صحبت کردند چند بار و در ضمن من پوششم اصلا جوری نیست که بخواد جلب توجه کنه برای دعوت کردن به منزل.. یک آرایش بسیار ملایم دارم که اون هم حق منه... من 23 سالمه و حق دارم آراسته و مرتب باشمم!!!! با تشکر
    نه من اصلن منظورم شما نبود
    اون جواب دوست عزیز معاون کلانتر بود
    حتی به اون دوست منم تا حالا کسی پیشنهاد خونه خالی نداده
    این پیشنهاد شرم آور هس
    و فقط عده ی بسیار کمی از پسرها چنین پیشنهادی میدن
    ولی دخترها بزرگ میکنن از نظر من

- - - Updated - - -

نه من اصلن منظورم شما نبود
    اون جواب دوست عزیز معاون کلانتر بود
    حتی به اون دوست منم تا حالا کسی پیشنهاد خونه خالی نداده
    این پیشنهاد شرم آور هس
    و فقط عده ی بسیار کمی از پسرها چنین پیشنهادی میدن
    ولی دخترها بزرگ میکنن از نظر من

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)