من یک پیشنهاد خوب دارم که برای خودم خیلی مفید بود. من تصمیم گرفتم قبل از اینکه کسی را انتخاب کنم به مشاوره قبل از ازدواج بروم و هم در مورد خودم شناخت بهتری به دست بیاورم و هم در مورد معیارهای همسر مناسبم صحبتی داشته باشم. همچنین با این نوع مشاوره می توانید شناخت علمی و دقیق و اثبات شده ای از زنان به دست بیاورید.
دو کتاب مشاورم به من معرفی کرد که خیلی خوب بود :
رازهایی درباره مردان
رازهایی درباره زنان
نوشته باربارا دی آنجلیس
یک توصیه دیگر : اینکه با خانواده و اقوام رفت و آمد داشته باشید و در جریان زندگی آنها باشید به شناخت خانم ها و نیز به شناخت از خود ازدواج کمک شایانی می کند. همچنین یکی از بهترین منابع شناخت دخترها مادر و خاله و عمه شما هستند.
یادمه مادر من از دو سال قبل از ازدواج برادرم دائما با او راجع به شناخت دخترها و چگونگی شناختن دختر مناسب صحبت می کردند. و برادرم توانست همسر مناسبش را پیدا کند. ببین آقای امید من خودم خانم هستم پس بگذار یک چیزی را به شما بگویم : هر چه هم که با دخترها مرتبط باشی به اندازه من که دختر هستم زندگی ات را با دخترها نمی گذرانی. پس به اندازه خود ما خانم ها از زندگی ما و مختصات آن خبر نخواهی داشت. برای همین می گویم از زنان خانواده ات و اقوام نزدیکت استفاده کن.
یک راه دیگر هم هست : وبلاگ هایی بخوان که دختران و زنان نویسنده آن هستند. در وبلاگ ها افراد خصوصی ترین احساسات و اتفاقات زندگی و افکار خود را بیان می کنند. مطمئن باش ضرر نمی کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)