سلام
من اگر جای شما بودم مراحل خواستگاری و نامزدی و شناخت رو طی میکردم و در نهایت اگر ازش خوشم میومد ازدواج میکردم
اولا همه چیز پول نیست و خیلیا از صفر شروع کردند و در نهایت یک زندگی خوب ساختند
ثانیا مطمئنا با کمی صبر و تحمل همسر شما میتونه به جایگاه مناسبی برسه فقط باید روی ایشون سرمایه گذاری کنید
ثالثا دستور خداست که از شرایط مالی نترسید و ازدواج کنید چون خداست که روزی رسانه و خودش تضمین داده روزی شما رو تامین میکنه
مطمئنا اکثر دخترها دوست دارند که با فرد تحصیلکرده ازدواج کنند و این مورد که برای شما بوجود آمده بنظر گزینه خوبیه
دوستان شما رو تشویق میکنند که منتظر یک لقمه حاضر و آماده باشید
شما چه با این فرد ازدواج بکنید چه نکنید باید مدتی پدرتون مخارج شما رو تامین کنند ، و حداقل نفعی که داره اینه که شما از تنهایی رهایی پیدا میکنید و تن به گناه و روابط مخرب نمیدید
در ضمن همونطور که خودتون هم میدونید امکان اینکه مجددا خواستگاری با این شرایط که رتبه برتر ارشد باشه بیاد سمت شما خیلی کمه
آیا شما یک مغازه دار پولدار رو به این آدم ترجیح میدید ؟
اگر جوابتون مثبته که هیچ اما اگر تحصیلات همسرتون برای شما معیار بسیار مهمیه پس به راحتی ازش نگذرید
مطمئنا پسری که در رشته مهندسی رتبه برتر شده در آینده میتونه کار مناسب پیدا کنه و برای سربازی هم مشکلی نخواهد داشت
الان به شما یک فرصت داده شده تا با کمی تحمل با فردی که به نظرتون همسر مناسبیه ازدواج کنید پس این فرصت رو از دست ندید
.................................................. .........................
پ.ن : تا جایی که من میدونم تحصیلات برای بعضی از دخترا خیلی مهمه و شاید 100 تا خواستگار داشته باشند که به همین علت ردشون کردند (نمونه اش در اعضای همین تالار بسیار زیاد به چشم میخوره) پس این فرصت مناسب رو از دست ندید

علاقه مندی ها (Bookmarks)