سلام این حالت شکاکی دو حالت داره یا مال قبل ازدواجه یا بعدش شکاک شده اگر ازقبلش باشه شاید خیانتی دیدن خودشون یا تو دوست و آشنا کسی خیانت دیده که براهمسر شما یه تجربه بد یا فکر بد باعث بدبینیشون شده که شما باید با رفتاراتون خاطرجمعشون کنید که شما صد درصد بهشون وفادارهستید که اینو طی زمان و توو رفتاراتون باید نشون بدید و خاطرجمعشون کنید و حالت دوم اینکه بعداز ازدواج و بخاطر شما یا رفتارتون یا برداشت ایشون از رفتارشما نادرست بوده یا یه جایی شما ناخواسته کاری کردید که باعث سوء ظن ایشون شدید نمونش همین صحبتی که آقای فرهنگ گفتن همکاران خانمتون که همسرتون بخاطر این به شما شکاک شدن خانمها خیلی حساس هستند و بخاطر حس تملکی که رو همسرشون دارند خیلی وقتا باعث میشه یه کارایی بکنن که ازچشم همون همسر بخاطر همون رفتارشون بیفتن ولی شما بذارید به پای دوست داشتنشون خانما هرچی بیشتر همسرشونو دوست داشته باشن بیشتر روش حساس میشن شماهم سعی کن ازاین به بعد رو روابطتون باخانمهای دیگه محتاط تر باشی و به خانمتم تو رفتارت بفهمون که فقط شما به چشم من عزیزو تک هستی .درمورد رفتارای دیگه تونم باید بگم که اگر شما عشق میدید بخاطر خودتون بدید و توقع جبران نداشته باشید چون آدمها مثل هم نیستن و وقتی که این توقع شما ازطرف همسرتون پاسخ داده نمیشه دلسرد میشید که نکنه اینقدی که من دوسش دارم منو دوست نداره براهمین ممکنه دلسرد بشید ولی بدونید روش محبت و ابراز علاقه هرنفر با دیگری فرق داره . ویه موضوع دیگه تومحبت کردن و ابراز عشق و علاقه و به قول خودتون سورپرایز کردن حدواندازه رو رعایت کنید نه افراط نه تفریط حداعتدال رو رعایت کنید که نه تکراری و بی مزه بشه و نه اینقد لوس بشه که برا همسرتون روزمره و عادی بشه ببخشید پرحرفی کردم امیدوارم بدردتون خورده باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)