سلام
الان برام موقعیت پیش آمده باید چکار کنم؟؟؟یکم بیشتر در مورد این موقعیت توضیح میدید؟!مسئله اینجاست که ایشون شرایط ازدواج نداره نه سربازی نه کار فعلا... نه خانه...
این جمله یعنی چی؟؟!! شما با همین واحد سنجش به نتیجه زیر رسیدید؟؟و به هیچ وجه به من پیشنهاد خانه خالی و ... ندادن
و اینم توضیح بدید که اون اقا با نداشتن موقعیت ازدواج حداقل توی 2 سال اینده میزان موقعیت ازدواج شما پایین تر میاد یا اینکه یه دختر به دور از هر گونه وابستگی(عاطفی،وابستگی،تعهØ ¯،و....) باشید و بذارید انواع خواستگار بیاد براتون ؟؟فوق العاده از نظر اخلاقی خوب و بافرهنگ هستن
درست رفتار میکنن
شما به این سوال جواب بده:ایا میخوای با خوده شخص ازدواج کنی یا با موقعیت اجتماعی ،معروفیت،موفقیتش یا رتبه کنکورش؟!
از اینکه یک فرد که در ظاهر ادم موفقی به نظر میرسه احساس با حالی به ادم دس میده که من اسمشو میذارم طمع
بهتون توصیه میکنم که هوشیار باشید نذارید عنوان شخص شمارو گول بزنه و به یک رابطه دوستی و عاطفی بکشونه
اینکه خانواده اون میدونه که با شما اشناس دلگرم نباشید دو فردا شمارو گذاشت و رفت با یه قلب شکسته خانواده اون جزء گفتن جمله (پسرم چرا دختر مردمو اذیت کردی دیگه اینکارو نکن قربونت بشم گناه دارن)چیزی واسه شما ندارن
در پاسخ جمله
باید بگم اگه میتونن بیان خواستگاری و ازدواج .... که حله و اگرن نمیتونن وایسن به وقتش که همه شرایط جور شد بیانمن بدبخت که الان برام موقعیت پیش آمده باید چکار کنم؟؟؟
در این مدت هیچگونه ارتباط احساسی برقرار نکنید با فکر اینکه به زودی ازدواج رخ خواهد داد
دوستی و رابطه عاطفی و عاشقنه .... به هیچ وجه چون = جدی جدی بدبختی
احساستون همیشه بهاری

دوستی و رابطه عاطفی و عاشقنه .... به هیچ وجه چون = جدی جدی بدبختی

علاقه مندی ها (Bookmarks)