نوشته اصلی توسط
elnaz67
چرا تو این فروم همه به کسایی که میان سوال می کنن و مشکلشون رو مطرح می کنن راهنمایی می دن که انتخابت اشتباهه و باید رابطه کلا قطع کنی؟!!!!
الان من حدود 20 تا تاپیک خوندم تو همشونم کسایی که راهنمایی داده بودن فاز منفی فقط دادن و پستاشون صرفا جنبه اینو داشته که ول کن و برو
لطفا راهنمایی درست بدین
مسخره هم نکنین
وقتی مادر من نمی زاره این آقا بیاد خواستگاریم اون بنده خدا چی کار کنه؟؟جتی نمی زاره من اسمش رو بیارم
خانواده ی اون یکیم که هرروز تماس میگیرن
تصمیم گیری برام سخت شده
می تونم 8 سال خاطره رو بلاخره فراموش کنم؟
بشخصه ار زرف خودم همه کاربرای جدید و قدیم و کاربرایی که بعدها عضویت میزنن جناب مدیر و مشاورین سایت و بقال سر کوچه از شما عذر میخوام خواهشا مارو ببخشید
شما مثل اینکه طلبکارم هستی بجای اینکه تشکر کنی دوقورت و نیمتم باقیه باید خدارو شکر کنی یه همچین جایی هست بهت راهنمایی میدن همچین نوشتی :
می تونم 8 سال خاطره رو بلاخره فراموش کنم؟
انگار ما مقصیریم که شما هست توی رابطه ای بودی که هیچ نتیجه ای برات داشته نکنه توقع داری بخاطر این موضوع هم ازت عذرخواهی کنیم؟!!!
((الان من حدود 20 تا تاپیک خوندم تو همشونم کسایی که راهنمایی داده بودن فاز منفی فقط دادن و پستاشون صرفا جنبه اینو داشته که ول کن و برو
لطفا راهنمایی درست بدین
مسخره هم نکنین))
عذر میخوام دوست عزیز اگه 100/000 نفر بیان و بگن سیگار و مشروبات الکی و مواد مخدر خوبه و ما میکشیم این دلیل بر این میشه اینکار درست باشه و ماهم تصدیقش کنیم و انجامش بدیم؟
پ.ن: ایکاش چند سال زودتر با سایت همدردی آشنا شده بودم اونوقت وضعیتم اینی نبود که الان هستم و انسان خیلی موفقتری بودم حداقلش اینه 2سال از عمرمو بیهوده هدر نمیدادم بخاطر رابطه ای که تهش هیچی برام نداشت فقط عمرمو به باد فنا داد.
اینجا کسی اینجور روابطو تایید نمیکنه اگه دنبال تایید میگردی لطف کن و برو جای دیگه دنبالش بگرد.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)