سلام دوست عزیز. صراحتتون در پست اول قابل تحسین هستش.کاملا حرفاتون در رابطه با نیازهایی که دارید و.. قبول دارم و ما همه انسان هستیم با نیاز های مشترک ...پس اگه قبول کنیم همه ی ما نیازهای مشترک داریم که باید بهشون پاسخ داده بشه ...درست مثل نیاز های جنسی و عاطفی و .. که خدا درمون قرار داده به همراه پاسخش..قبول دارید انسان بی نهایت طلبه و توی هر مرحله ای برسه میخواد به سطح بالاتری برسه و میل به بی نهایت داره؟؟
راجب رفع نیاز هاتون...شما که یه راهو برگزیدید رابطه با خانم مطلقه نیازمند عاطفی و جنسی ..طبیعتا انتظار ندارید که ادرس چینین فردی به شما داده بشه...پس چرا تعلل می کنید اگه فکر میکنید این کار درسته انجامش بدید..ولی به نظر من اینا همش گذراست...درست مثل مسکن...
راجب این چیزهایی که گفتید و راستش من سر در نیاوردم..فقط یه چیز میدونم بگم اصلا مهم نیست مذهبی هستید یا نه...ولی میخوام اینو بگم انسان بی نهایت طلبه باید خودش رو به کسی وصل کنه که تمام نیازهاش رفع بشه..نمیدونم شاید این نیازهای عاطفی جنسی شما رفع بشه از کجا معلوم توی سایر مراحل زندگی باز دوباره به این حس نرسید...سعی کنید با خدا ارتباط برقرار کنید در یک کلام...
خیلی ادم هایی که به خدا سیمشون وصل نیست بعد ها میبنید با این که از هر نظر تامین هستند از مالی بگرید تا خونه و ماشین و زن و زندگی واحترام و دوست دختر های مختلف و.. هر چی فکرشو بکنید ولی میبنید اخرش به پوچی و افسردگی میرسند...چون به خدا وصل نیستند...
بازم بگم من از این مکاتبی که گفتید سر در نمیارم و شوقی هم ندارم راجبش بدونم..فقط یه کلام میگم به خدا خودتون رو وصل کنید.حالا میخواد با هر ابزاری باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)