سلام
روز بخیر
به عنوان کسی که چند سال مثل شما بودم و بعد از ان تصمیم گرفتم درایت دیگری را بکار ببرم تا پست و موقعیت سازمانی بگیریم نکاتی خدمتتون اطلاع می دهم امیدوارم به کارتان بیاید
این مسئله مشکل بزرگ ایران است ولی ما در این موقعیت چه کاری باید انجام دهیم که منافع و موقعیتمان به خطر نیوفتد
بهتر هست واقع بینانه و با درایت موضوع را ببینید و منافع خودتان را در راس قرار دهید.
وقتی در یک سازمان نیمه دولتی هستید یعنی تقریباً درآمدتان از خیلی از افرادی که در بخش خصوصی کار می کنند بیشتر است
پس درصورت که زرنگ باشید رشد و پیشرفت چشم گیری خواهید داشت چون کار را شما بلد هستید نه مدیر و کارمندان جدید .قدیمی هستید و تقریباً فوت و فن کار را بلدید
پس فقط می ماند درایت و برنامه ریزی و پشتکار.
یک اصطلاح قدیمی هست که می گه آسمان همه جا همین رنگی است. چه تضمینی وجود دارد در جایی جدید حقوق، موقعیت ،مدیریت ، ارتباطات و محل کار باب میل شما باشد پس بهتر است اول، تمام تلاشتان را برای ساختن موقعیت بهتر در این محیط به کار ببرید
برای شما رفتن و دوباره از صفر شروع کردن چندان جالب نیست پس این گزینه را برای آخرین مرحله بگذارید وقتی حقوق تقریبا خوبی نسبت به جاهای دیگر دارید و کاملاً به کار تسلط دارید به جای اینکه به فکر جای دیگر باشید به فکر این باشید که رگ خواب ریس جدید و معاون جدید را به دست بیاورید شرایط را بر وفق مراد خودتان تغییر دهید
ببخشید احتمالاً شما بسیار مغرور هستید و احتمالا چون ریس کار بلد نیست شما از بالا به ایشان نگاه می کنید(موج منفی دارید) ایشان متوجه می شوند و این موضوع کار را خراب می کند
روابط عمومیتان را خوب کنید بخصوص با نیروهای جدید
به هیچ وجه حتی پیش صمیمترین دوستتان از مدیر بدگویی نکنید اتفاقاً جلوی کسانی که انتن هستند از مدیر تعریف و تمجید کنید البته نه بی تجربه و خام همنطور الکی تعریف کنید بلکه مطمعناً ان مدیر حسناتی داشته اند که به عنوان مدیر گماشته شده اند پس در امور ایشان دقت کنید و حسنات ایشان را بشناسید هر انسانی بلخره یک سری حسنات دارد به روی آنها تاکید کنید.
سعی کنید روابطت شخصیتان را با مدیر بهتر کنید و یک مقداری افتاده تر باشید و اصطلاحاً منم منم نکنید هر چه قدر کارهایشان ابلهانه و ناشیان است به روی خودتان نیارید
شخص تازه وارد در مملکت ما می خواهد جوری القا کند که با امدن ایشان شرایط بهتر شد و ضعفها شناسایی شد و ... خوب شما پیش قدم شوید پیشنهادات جدید در حیطه کارتان بدهید در مورد نقاط ضعف واحدتان درخواست جلسه بکنید آنها را عنوان کنید و بررسی ها و راه کارهای جدید ارئه دهید
مطمعن باشید مدیر این پیشنهادها را هر چند که تائید نشود همیشه در ذهن خواهد داشت و یک نمره مثبت برای شماست
فعالتر و اکتیوتر از دیگران باشید
با برنامه باشید و در حیطه کارتان به روز باشید
زودتر در محیط کارتان حاضر شوید ودر دسترس باشید
اطلاعات عمومیتان نیز به روز باشد
کاری از شما خواسته می شود به سرعت و به فوریت انجام داده و تحویل دهید
من به شخصه از نیروی که در مقابل کاری که به ایشان ارجاع می کنم می گوید در حیطه وظایفش نیست خوشم نمی آید ولی نیروی که کار را انجام می دهد و در آخر جور دیگری میفهماند که در حیطه کاریش نیست بیشتر رضایت دارم و فکر می کنم نیروی دوم نیروی بهتری است
یک نکته کلیدی: یک سری از کارها هستند که هر کسی می تواند انجام دهد آن را به نیروهای خود بیاموزید اما رمز موفقیت و پیروزی شما در این است که نکات ریز و اصطلاحاً چم و خم خاص کارتان را به هیچ کسی یاد ندهید و خودتان انجام دهید بلخره تجربه ای که سه سال طول کشیده است نمی شود یک شبه به دیگران یاد بدهید رمز موفقیت و پیروزی شما در این کارها است آن را برای خودتان حفظ کنید .
دوست عزیز کار سختی نیست فقط یکم درایت می خواهد امیدوارم موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)