من دعا میکنم که قلبم که احساس میکنم مدت طولانیه که از خدا دور شده دوباره شروع به تپیدن کنه.
دوست دارم مثل مجردی هام قرآن بخونم، مثل مجردیام برای نماز خوندن اول وقت بدوم. مثل مجردی هام به حرف اطرافیان توجه نداشته باشم و استعدادهامو باور کنمو مثل مجردی هام همه رو بیشتر از اون که لایقش هستن دوست داشته باشم.
دلم خیلی گرفته.
از خدا میخوام شوهرم برگرده پیشم. منم دلم مثل خیلیا میخواد تنها نباشم.
الان که شوهرم هست همه اش فکر میکنم اگه بره تا 3 روز دیگه و تا 22 روز دیگه نیاد، اون هم توی ماه رمضون چقدر افسرده تر میشم.
سرد شدم مثل یخ. دوست دارم گرم بشم. دوست دارم بخندم. از اون خنده های بلند که آدم جلوی خودشو میگیره تا آبروش نره.
کم لطف شدم بیشتر از همه نسبت به خودم.
هر روز چاق تر از دیروز میشم. پرخوری عصبی دارم مخصوصا وقتایی که تنهام قیافم درست شکل تپله مدرسه موش ها میشه.
خدایا کمکم کن دوستت داشته باشم بعد خودمو دوست داشته باشم و بعد شوهرمو و بعد پدر و مادرمو و بعد پدر مادر همسرمو چون خیلی خوب و مهربونن و بعد بقیه خانواده و دوستانم رو.
خدایا ازت یک فرزند سالم و صالح و خداپرست و دوست دار اهل بیت پیامبر اکرم (ص) رو می خوام.
خدایا دلم بچه میخواد کمکم کن تا بتونم بچه دار بشم و مشکلی نداشته باشم.
خدایا شوهرمو گرم کن مثل خورشید. کاری کن به اومدن و برگشتن مشتاق تر از من بشه.
کمکم کن دیگه تنها نباشم. از تنهایی بیزارم.
خدایا کمک کن امام زمانمون ظهور کنه.
کمک کن شیعیان در گوشه و کنار دنیا از شر منافقین در امان بمونن.
خدایا ملت اسلامی ایران ما رو از گزند همه دشمنان دور بدار و ایران اسلامی رو هر روز موفق تر و سربلندتر از روز قبلش کن.
خدایا به مسئولان نظام ما توفیق مردمداری و مدارا کردن با مشکلات همه اقشار جامعه رو بده.
خدایا به رهبر عزیزمون عمر طولانی عطا کن.
التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)