مرسی از مشارکت همه دوستان
چه دعاهای خوبی داشتید
امیدوارم که همه ما با دست پر این ماه رو به اتمام برسونیم
شاید باورتون نشه ولی من همیشه سالهایی که ماه رمضون معنوی رو گذرونده باشم سال پر برکتی برام هست امیدوارم امسال هم از این سالها باشه
فراموش نکنیم که برای برآورده شدن دعامون حتما در حق همدیگه دعا کنیم
خداوند به موسای نبی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکردی تا دعایت مستجاب گردد
موسی عرض کرد: چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون تو با زبان آنها گناه نکردی!
مرسی مصباح جان راه حل های خوبی رو پیشنهاد دادی ولی واقعا یه وقتایی که توی جمع بزرگترا هستیم نمیشه کاری کرد یعنی مجبوری شنونده باشی ولی من برای این کار هم راه حل خوبی دارم این مواقع به چیزای دیگه فکر می کنم انقدر غرق در فکر میشم که صداشونو نمی شنوم
اگر هم وسطش باهام حرف بزنن جواب میدم ولی دقیقا یادم میمونه که تا کجا فکر کردم
امیدوارم توی این ماه خدا کمک کنه که بتونم این گناه زشت رو کنار بگذارم و البته به اطرافیان هم گوشزد کنم
ضمنا دعای خیلی خوبی در حق مجردهای همدردی کردی امیدوارم که فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه شامل حال ما هم بشه
- - - Updated - - -
مرسی از مشارکت همه دوستان
چه دعاهای خوبی داشتید
امیدوارم که همه ما با دست پر این ماه رو به اتمام برسونیم
شاید باورتون نشه ولی من همیشه سالهایی که ماه رمضون معنوی رو گذرونده باشم سال پر برکتی برام هست امیدوارم امسال هم از این سالها باشه
فراموش نکنیم که برای برآورده شدن دعامون حتما در حق همدیگه دعا کنیم
خداوند به موسای نبی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکردی تا دعایت مستجاب گردد
موسی عرض کرد: چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون تو با زبان آنها گناه نکردی!
مرسی مصباح جان راه حل های خوبی رو پیشنهاد دادی ولی واقعا یه وقتایی که توی جمع بزرگترا هستیم نمیشه کاری کرد یعنی مجبوری شنونده باشی ولی من برای این کار هم راه حل خوبی دارم این مواقع به چیزای دیگه فکر می کنم انقدر غرق در فکر میشم که صداشونو نمی شنوم
اگر هم وسطش باهام حرف بزنن جواب میدم ولی دقیقا یادم میمونه که تا کجا فکر کردم
امیدوارم توی این ماه خدا کمک کنه که بتونم این گناه زشت رو کنار بگذارم و البته به اطرافیان هم گوشزد کنم
ضمنا دعای خیلی خوبی در حق مجردهای همدردی کردی امیدوارم که فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه شامل حال ما هم بشه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)