به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 دی 94 [ 18:13]
    سطح
    20
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 62 در 28 پست

Array
    [quote=هنر;336692]سلام عرض وقت بخیر و ادب و احترام
    بنده وقتی وارد سایت شدم بعد از چند وقت دیدم شما نوشته های بنده رو لایک کردین. و این باعث شد مرتبط بشم اینجا! این قسمت توضیحات برای همین کاربر بالایی هست که بهم تهمت زدن بخاطر مشکل خودم!.
    بنده نظرم رو خدمتتون اعلام می کنم اول اینکه الان تو خیلی از خانه ها حتی اگه زوجین سالم باشن طلاق عاطفی جنسی باعث شده رابطشون کم تر از مال شما هم باشه.
    و اینکه شما این رو در نظر داشته باشین که ایشون الان سالم نیستن از نظر نیاز عاطفی جنسی ممکن هست دچار خلا شده باشن شما به ایشون دید کامل نداشته باشین و همچنین سرکوبشون نکنید
    بنده با شما همدردی نکردم و نمی کنم چون خود بنده کاملا درکتون می کنم ولی چون از یک جنس نیستیم و مشکلاتمون یکی هست و در این جامعه تعریف و جایگاهی برای این نیاز ها ندارن بنده پیشنهاد می کنم اوقات فراقت خودتون کتاب روانشناسی و خود باوری بخونید یا اینکه تفریحات سالم مثل ورزش انجام بدین و به این فکر کنید چقدر خوبه شما جای شوهرتون نیستین. به این فکر کنید پسرتون الان سالم هست و از همه مهمتر ذهنش سالمه. به زیبایی خودتون اهمیت بدین خوب هستش که زیبا و تندرستین. به این فکر کنید که تو این زندگی پوچ و سراسر شب که همه گرگ شدن همه دنبال پیشنهاد بی شرمانه هستن یا سواستفاده گری یا قدر نشناسی. هنوز یک نفر هست مثل شمع اب بشه. در این خاکدانی یکسره شب هنوز شما هستین که ایثار می کنه. ایثار معجزست. قدر خودتون رو بدونید. منفعل نباشین نگاه منفعلانه به اون قسمت ایستای زندگیتون منجر به افسردگی میشه سعی کنید ورزش برین...[quote]
    سلام من سه ساله حرفه ای ورزش میکنم و از 130 کیلو خودمو به 80 کیلو رسوندم البته همزمان پسرمم ورزش میکنه خودمون مربی برای خودمون گرفتیم که خصوصی توی یه پارک که افراد متشخص میان اونجا و هرکی هرکی نیست ورزش میکنیم توی خونه هم همه وسایل ورزشی رو برای خودم و پسرم خریدم. ما مشکلات مادی رو به خاطر هوشیاری خودم پشت سر گذاشتیم وگرنه اگه به شوهرم بود هنوزم میرفت بیخودی پول پای عملای الکی میداد درصورتیکه وقتی بدنی عفونت داره بخصوص استخون و خون اصلا نباید هیچ عملی بکنه تا عفونت ازبدنش پاک بشه. شوهرم فردی فوق العاده خودخواهه اصلا به نیازای من و پسرم توجهی نداره بخدا این مال الانش نیست از اول اینطوری بود اگه بخاطر تصادف اینطوری شده بود دلم نمیسوخت از اول همین بود الان فرقش اینه که به ما محتاجه مجبوره به بعضی حرفامون گوش بده همین. به هرحال ممنونم که خوندین فکر کردین و جواب دادین. البته فهمیدم که اینجا هم نمیشه راحت حرف زد ولی خب چه میشه کرد. همین که جایی هست که دردودل کنیم و بدونیم بقیه چطور مشکلاتی دارن و فقط من نیستم که این مشکل بزرگ رو دارم خوبه همین که بدونم بقیه چه میکنن با مشکلشون و دیگران چه راهنمایی بهشون میکنن بازم خوبه. سه ساله که هم ورزش میکنم هم به خودم خوب میرسم و جالب اینه شوهرم به اینم ایراد میگیره که ورزش میخوای که چی بشه واسه چی اینقد به خودت میرسی؟ منم محل نمیزارم من میخوام زندگی کنم وگرنه شوهرم میگه باید توی خونه بپوسی اصلا انگار نه انگار یه روزی همکار بودیم و .................
    به هرحال ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
    دو سال پیش مشاور من مهارتی رو تحت عنوان decision making یا همون مهارت تصمیم گیری که توسط انجمن روانشناسی آمریکا ابداع شده بود رو بهم یاد داد و واقعا با همین تکنیک تونستم تصمیم های بزرگ و درستی بگیرم.
    اگه شما هم فکر می کنین که الان تو دو راهی موندین و نمی تونین تصمیم بگیرین واسه جدایی یا زندگی، پس بگین این روش رو اینجا بگم تا خیالتون بابت تصمیمتون راحت باشه.
    من تصمیمم رو گرفتم فقط اینجا برای دردودل اومدم تا حد زیادی و اینکه ببینم بقیه چه نظری دارن که خیلی خوب فهمیدم. همیشه چندتا عقل بهتر از یه عقله من مطمئنم ولی آدم باید همه نظراتو بخونه بعد سبک سنگین کنه ببینه کدوم مناسب زندگی خودشه. هیچ کس با دیگری قابل مقایسه نیست. حتی از خوندن زندگی بقیه کلی به نتایج خوب رسیدم که اینم به لطف این سایت هست. از شما هم ممنونم
    از اینکه بدون غرض ورزی و بی طرف قضاوت می کنید متشکرم.
    ویرایش توسط مادری عاشق : جمعه 06 تیر 93 در ساعت 13:15

2. کاربر روبرو از پست مفید مادری عاشق تشکرکرده است .

pasta (جمعه 06 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)