سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
این رابطه برای شما باید یک درس عبرت بشه که بدونید دوستی و صیغه و ازدواج موقت و امثال اون تاریخ انقضا داره
پس دفعه بعد که میخواهید وارد این روابط بشید واقع گرا تر باشید و خودتون رو گول نزنید
(چند بار این جملاتو توی این تاپیک تکرار کردم ولی هنوز هم این باور در وجود شما شکل نگرفته )
اما همونطور که گفتم ایشون مجرد محسوب میشن و قطعا قصد ازدواج با یک فرد مجرد رو دارنیعنی من ی عروسک خیمه شب بازی بودم تاریخ انقضام تموم شد،خیلی شیک گفت برو دنباله زندگیت اگم پیگیرم بشی عواقبشو میبینی بدون اینکه بدونه با این حرف چ ضربه ای ب من زد
مطمئنا حتی اگر این پسر قصد ازدواج داشت (که نداشت)خانواده اش مانع میشدند
خودتون اگر مادر یا خواهر این مرد بودید نسبت به این ازدواجش چه حسی داشتید ؟ خیلی سخت میتونید مادر و خانواده ای رو پیدا کنید که با ازدواج بچشون تحت این شرایط موافقت کنن
حتی دوستانی که دم از ازدواج این اقا میزنند مطمئنا اگر برادر خودشون بود مانع ازدواجش میشدند
متاسفانه بعضی دختر ها دوست دارند همه مسائل فانتزی باشه و به همین خاطر آدمی رو که دروغ میگه (حتی با این وجود که میدونن رفتار و گفتارش دروغه !!!)و خودشو شخص دیگه ای معرفی میکنه بیشتر میپذیرن تا فردی که حقیقت واقعی خودشو به نمایش در میاره
خودتون هم آخر ماجرا رو میدونستید ولی خودتون رو گول زدید و از اول کاملا واضح بوده که وقتی این فرد پیشنهاد ازدواج موقت میده اصلا و ابدا قصد ازدواج با شما رو نداشتهمن از اول رابطمون بهش گفتم من داغونم شکست خوردم اگه میخوای بازی کنی باهام تو رو خدا وابستم نکن
توی همین سایت خیلی میخونم که به دختری پیشنهاد دوستی داده شده (نمیدونم پسر با چه زبونی باید میگفته که دنبال رابطه موقت و بدون تعهده)و وقتی دو طرف رابطه رو عمیق کردند و کارشون به مسائل جدی کشیده و در آستانه روابط جنسی قرار میگیرند معمولا دختر از پسر قول میگیره که هدفشون ازدواج باشه تا روابطی در این سطح رو تجربه کنند در صورتی که هدف پسر اصلا و ابدا این نبوده
حالا که در دوقدمی رابطه قرار گرفتند پسر مجبوره این قول رو بده تا به خواسته اش برسه و معمولا بعد از رابطه هیچ قول و قراری پا برجا نخواهد بود
اگه دقت کرده باشید موقع محاکمه بازپرس نباید در شرایطی که طرف مقابل در شرایط نرمال روحی و روانی نیست با تحت فشار قرار دادنش ازش اقرار بگیره
این موضوع هم در مورد این روابط صدق میکنه و دختر باید همون ابتدای کار بدونه که پسری که تحت عنوان دوستی اومده جلو هدفش چی بوده و نباید وقتی رابطه عمیق شد و احساسات جلوی چشم هردو رو گرفت از پسر قول بگیره برای ازدواج که کاملا غلطه
برخی از موارد پسر بخاطر عذاب وجدان و گریه های دختر و حرف های ناراحت کننده اون تن به ازدواج میده در حالی که اصلا هدفش این نبوده
که همونقدر که کار پسر اشتباه بوده و سعی در سوء استفاده از طرف مقابل داشته کار دختر هم اشتباهه و سوء استفاده و فریب طرف مقابله و با وابسته کردن طرف مقابل و ایجاد احساس ندامت برای طرف مقابل سعی میکنه پسری رو که قصد ازدواج با اون رو نداشته تحت فشار قرار بده و به اجبار وادار به ازدواج کنه
مثل این میمونه که دو تا شکارچی برای هم تله بذارن و منتظر بمونن طرف مقابل در دام اونها گرفتار بشه
پسر دنبال رابطه بدون تعهد خودش و دختر دنبال متعهد کردن پسر و این وسط زور هرکی بچربه و بهتر طرف مقابل رو فریب بده ،برنده میشه و به خواسته اش میرسه
برای همینه که خود من از دوستی و مسائل مشابه استقبال نمیکنم (هرچند بصورت نصفه و نیمه این مسئله رو تجربه کردم و درس خوبی شد تا دیگه سمت این مسائل نرم امیدوارم شما هم این درس رو گرفته باشید)
پس در رابطه دوستی قربانی محض وجود نداره
و هیچکدوم از طرفین نباید خودشون رو قربانی این روابط بدونن
چون در حقیقت مثل یک مسابقه بوده که هر دو برای خواسته متفاوت خودشون از ابزار نامناسب استفاده کردند و مطمئنا یکی از دو طرف در این مسابقه شکست میخوره
و این موضوع به این معنی نیست که کسی که شکست خورده مورد ضلم واقع شده و قربانی شده
.................................................. .................................................. ......
بعضی مواقع روبرو شدن با واقعیت مثل یک چای یا قهوه تلخ میمونه و ما مجبور میشیم خودمون رو فریب بدیم تا با طعم تلخ اون روبرو نشیم درست مثل اینکه چند تا قند با اون بخوریم و تا وقتی که قند توی دهانمونه نتنها مزه چای تلخ نیست بلکه خیلی هم لذت بخشه اما به مرور زمان که قند آب بشه کم کم مزه تلخی چای رو متوجه میشیم و حتی بعد از مدتی که از خوردن اون میگذره طعم تلخشو حس میکنیم
حالا شما هم در این شرایط قرار گرفتید و خودتون رو دارید فریب میدید
به نظر من ازدواج موقت همون دوستیه فقط چند تا فرق داره:
اولا زمان انقضائش مشخصه
ثانیا هزینه و بار مالی که پسر باید تقبل کنه و وظایف و محدوده تعهدات طرفین همون ابتدا مشخص میشه
ثالثا برای اینکه بچه بدون پدر مشخص بدنیا نیاد یکسری ضوابط در نظر گرفته شده
یعنی مزایای کوچکی نسبت به دوستی داره فقط همین و اصلا و ابدا در حد ازدواج نیست
.................................................. .................................................. .........
پ.ن: بهتره هر انسانی در هر لحظه از زندگیش واقع بین باشه و خودشو گول نزنه
احتمال مواجه شدن با اون آینده ای که دوستان برای شما ترسیم کردند اونقدر ها هم ممکن نیست
یعنی بزودی ازدواج کنید و تشکیل زندگی بدید ، با این حرفها بازم یک نگرش فانتزی و رویایی برای خودتون ترسیم نکنید و توقعاتتون رو بالا نبرید
الان کلی دختر دم بخت بالای 30 سال وجود داره که حتی یدونه خواستگار هم ندارن
بهتره اگر میخواهید با واقعیت روبرو بشید احتمالات دیگر رو هم مد نظر بگیرید ، نمیگم هر لحظه از زندگیتون به طعم تلخ حقیقت زندگی فکر کنید ولی سعی کنید با خودتون تمرین کنید تا واقع بین باشید و دیگه به هیچ وجه خودتون رو گول نزنید
برای شما آرزومند بهترین ها هستم (بهترین همسر و فرزند و آرامش و رفاه در زندگی ) و مهمتر از همه توانایی مواجه شدن با واقعیت
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)